Dag 7 - Min bästa vän

Oj, vet inte riktigt vad jag ska skriva här. Jag har så många bästa vänner egentligen, det finns ingen som jag bara åh, min bästa vän..

Men skulle jag säga bara två stycken så skulle jag nog säga Paulina och Janina. Det är de två som vet mest om mej, som jag kan bråka hur mkt som helst med men vi blir ändå sams. Det kan gå hur länge som helst utan att vi pratar, men när vi väl gör det, då känns det som om vi aldrig lämnat varandra.

Sen har jag juh också min Johan, han är min livskamrat, min kärlek och min bästa vän i det fallet.

När jag var yngre hade jag Linda som min bästa kompis, vi gjorde nästan precis allt tillsammans, lekte med Barbies (fram tills vi var 13), vi var tillsammans på varenda sommarlov. Men sen flyttade jag från Bålsta, vi växte upp och började växa ifrån varandra, det är sånt som händer, tråkigt men det händer alla nån gång..

Men som sagt, de flesta "nära vänner" jag har ser jag ändå som mina bästa vänner. Så sålänge jag har kvar mina vänner och känner att de finns där för mej så kommer de alltid vara mina bästa vänner. Jag tycker att det är tillåtet att ha hur många vänner man vill..


110131

Hej. Kom typ nyss hem, har varit och gett blod, så nu sitter jag och är lite stolt över mej själv faktiskt :)
Vi var även en sväng i Storvreta bara för att kolla vart jag ska imorgon, ska nämligen jobba imorgon 8.00-17.00, i Storvreta :) Dock åkte vi inte till Johans pappa då lillepluttan har fått vattkoppor, visserligen har både jag och Johan haft det, men vill inte riskera att få Bältros :/

Snart kommer alldeles strax dagens dag nummer 7.

Dagens - Min dag

Min dag. Den har varit väldigt lugn. I en stor sammanfattning bara mys med min Johan. Dagen började med att jag vaknade runt 9.00, gick på toa som alla andra och satte sen på tvn, Gilmore girls som vanligt! Johan vaknade sen strax efter, så vi låg och myste som vanligt. Frukosten sen bestod av toast och juice, mumma! Sen gick vi bara in på rummet, och har myst, kolalde på lite tv repriser, johan cyklade.

Sen var det middag, köttfärslimpa, med kokta grönsaker, potatis och skysås.. Super gott! :) Efter middagen åkte vi hem till Johans pappa för att titta på Solsidan där med de och träffa Alven Palven. Fick tillomed massage (A)

Så det var min dag, vet inte riktigt vad mer jag ska säga, har inte hänt så överdrivet mycket med tanke på att söndag oftast är slödag!

110130

Idag har varit en skön dag, berättar om den senare i "dagens".. Har sån jävla tränigsvärk efter igår.. I armar och axlar så känns det som om jag kommer gå av.. Och blåmärken, runt 12 stycken, så väldigt effektiv träning! :)

Sweet dreams my love

Skulle bara säga godnatt, nu ska vi gå och lägga oss.. Har suttit med Johans föräldrar och tittat på filmen Derailed från 2005 med bla Jenifer Aniston. Vsr riktigt bra, ganska obehaglig och lite små läskig, iaf om man är känslig som jag kan vara ibland, men den var bra.

Men nu lockar först en dusch och sen sängen med vetekudden hårt virat runt nacken då nackspärren bara väntar runt hörnet... :S

Så godnatt, hörs imorgon!

Poledancing

hahaha, som ni kanske förstod så är jag hemma nu. Har nå otroligt ont på insidan av låren och i armarna, så blir nog super roligt att gå upp ur sängen imorgon, jippie! ^^

Men Roligt var det, så in i helvete! Och sjuukt bra träning.. Så är det någon som får chansen att prova på, så gör det!


Kaisu innan, vad fan har vi gett oss in på..


Jag innan, haha, vi funderade allvarligt på att gå och bada ist..


Lokalen


Min lilla porrkaisu ;)

Jag vet att jag ser ut som en flodhäst eller whatever, ni får tycka vad ni vill.. Roligt var det iaf!! :D

Dagens - Vad är kärlek

Okej, var är kärlek EGENTLIGEN. Jag skulle säga att kärlek är när två människor verkligen Älskar varandra på det sättet då de litar på varandra till 100% att de tekniskt sätt låter de göra vad som helst utan att ha några förutfattade meningar och inte fråga någonting.

Kärlek är när de alltid finns där och känner på sej att ens partner mår dåligt utan att behöva fråga. Eller att veta när personen är glad.

Kärlek är när man inte ens behöver fråga partnern om de kan ställa upp, utan de är där no matter what, vad som än sägs.

Men jag är inte så säker egentligen på vad kärlek är. Jag vill tro att det är det jag och Johan har ihop, men man vet inte.

Men kärlek kan även innebära kärlek till ett barn eller en släkting eller någon man känner att man aldrig skulle kunna leva utan, när man alltid förlåter vad som än händer. Man kan säga så mycket olika saker om kärlek.


Kärlek är helt enkelt när man blir lycklig av att vara med den man är och kommer över alla småtjafs man har. Punkt slut.

Gårdagens - Det här åt jag idag.

Åt inte så mycket faktiskt men kan juh berätta vad det var jag åt.

På morgonen började jag med 2 mackor med ost i micron och oboy. Sen åt jag dock ingenting förrän jag kom till Annica. Där blev det tacos, jag åt 1 med bröd och sen 1 utan bröd och sen lite nachos.

Till efterrätt sen så åt vi först Gino (blåbär, hallon, vit och mörk choklad som man ställer in i ugnen så att det smälter. Men det var inte den enda efterrätt vi åt, åt även kladdkaka och glass med smält choklad. Det var riktigt mumsigt! Sen blev det självklart vin till det också. :)

Men sen åt jag faktiskt inget mer, eller jo, en godis när jag kom hem sen..

sorry, a million times sorry

Förlåt för att jag inte gjorde "dagens lista" igår.. Men blev lite påverkad, så var bra trött när jag kom hem, och då prioriterade jag faktiskt att mysa med min pojkvän framför att sätta mig med datorn. Men jag ska göra den alldeles strax så gör jag dagens lite senare idag..

Ska åka härifrån 13.47 för att möta upp kaisu och åka till fyrishov.. ;) hihi!
Men gårdagen var skitrolig måste jag säga! Hade inte träffat några av de sedan studenten, så man hade lite att ta igen :) Men va iaf som mest nöjd när jag fick komma hem till min egen johan.

110128

Hej! Tänkte bara säga hejdå! Uppdaterar senare ikväll, johan kommer nämligen och hämtar datan och skjutsar hem den till Vallskog, medans jag är på tjejkvällen. Hörs ikväll, när jag kommer hem.. Ha en sån trevlig fredag alla! :)

110128

Godmorgon på er! Jag ligger i sängen och kollar på tv, ska snart gå och ducha och göra mig iordning. Möte med Eva klockan 14.00. Sen är det hem efter det, göra sej iordning, chilla lite. Sen ska jag faktiskt på tjejkväll hos Annica. Hoppas på att det blir roligt! Har inte träffat några av de sen studenten och resten väldigt sällan.

Och medans jag är på tjejkväll så är Johan med sina kompisar, så kommer inte ses förrän ikväll/inatt :(

Imorgon ska jag dock träffa Kaisu klockan 14.00, 15.00 ska vi på vårat träningspass, hihi :D

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag ta något att äta.. Dagens "lista" kommer upp lite senare..

Dag 3 - Mina föräldrar

Okej, mina föräldrar då.

Min mamma heter Pernilla. Hon är 40+, liten, brunhårig och jobbar som inköpare. Hon är gift med Peter, min låtsaspappa. De hade faktiskt sin 2 åriga bröllopsdag igår, de åkte iväg till Kanarieöarna och gifte sig i smyg. Vi har haft en lite knepig relation innan, typ som en tonårsdotter och mamma har, det är tjafs och tjat som alla andra helt enkelt. Dock har det blivit bättre nu när jag själv har mognat och blivit mer vuxen. Hon är världens bästa mamma som stöttar mig iallafall det mesta jag gör. Vilket känns otroligt bra!

Min pappa heter Michael. Han är även han+, stor, skallig och jobbar på arlanda. Han är nyskild och bor i Bålsta, där jag växte upp. Han är pappa till min halvbror, som även han bor i Bålsta. Vi har inte sådär supermycket kontakt. Hände lite grejer när jag var yngre. Det var jobbigt för några år sedan, men nu för tiden har jag blivit så pass gammal och mogen att jag har bestämt att han får göra hur han vill.

Så, det var lite om mina föräldrar. Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva om de. De är mina föräldrar helt enkelt.


Det första kortet är taget på min mosters bröllop
2006. Det andra kortet är taget för lite mer än ett år sedan :)

Cravings

Hej! Hur många är pigga idag då? Jag menar med tanke på att det var lill-lördag igår, och några var nog ut? Jag själv, är inte så pigg idag, dock var jag inte ut, utan jag har fått i mig barnbaciller.. :/ Så sitter hemma och snörvlar och hostar ist.. Men I'll be okey!

Har hittat en jacka som jag har blivit lite lätt kär i.. Tyckte inte om den från början, men den har verkligen växt i längden, så nu vill jag ha den.. Dock är jag juh arbetslös, så har inte råd med den.. men man kan juh alltid drömma, eller hur!


Lack, dunjacka från sexy by sweden.. *dregel*..
Sexybysweden - Sexy W dunjacka


p.s snart kommer dag 3 på "listan" ;)

Dag 2 - Min första kärlek

Hmm, min första kärlek. Kommer jag nog inte ens ihåg, som liten så var jag väldigt pussglad, och pussade på alla som var nära, spelade ingen roll om det var tjejer eller killar^^

Men om vi ska ta min första kärlek som jag kommer ihåg så skulle det nog vara Viktor. Vi gick i skolan tillsammans från typ lekis fram till 9an och vi var kanske "ihop" fram och tillbaka mellan lekis och 6an. Han var nog min första kärlek skulle jag säga. Visst sen var man juh "ihop" med en massa killar när man var liten också, och helst alla på samma gång.. Men det funkade juh det med eftersom jag är ganska normal nu iaf.
Kommer ihåg en gång när jag var liten och ihop med Viktor.  Jag kanske gick i 2an eller 3an, det var skoldisco och jag satt i "dansrummet" när jag ser Viktor komma fram till mig, jag blir superglad då jag tror att han kommer komma fram och fråga om jag vill dansa, men när han kommer fram så gör han slut med mig eftersom han ville vara "ihop" med någon annan. Jag blir jätteledsen, får reda på att han har blivit "ihop" med 2 tjejer på samma gång istället. Sen kommer jag inte ihåg något mer, dock har jag fått reda på av mamma att jag sen hade åkt hem, jätteledsen. Viktors mamma hade då ringt senare på kvällen och frågat hur det var med mig och att Viktor tydligen var jätteledsen för att han hade gjort mig ledsen.

Sen går juh självklart första kärleken alltid att betyda mycket även fast det inte var min sista kärlek. Men det var min första kärlek iaf.

Har tyvärr ingen bild nu, men kan lägga upp det senare, typ imorgon när jag orkat ta mig ner och hämtat upp alla gamla bilder..

110126

Hej alla glada! Jag sitter i soffan, halvsovandes med mina 2 älsklingar.. Skulle inte avra helt fel att gå och lägga sej nu heller.. Har vart en bra dag, har varit på Lillvretens fsk hela dagen, så är heelt slut! + att jag har fått någon sorts barnbacill, så mår rent ut sagt SKIT!

Imorgon händer inte så mkt, ska vara hemma, med min plutthund tror jag, har tvättstugan och ska bara krya på mej, så att jag är frisk nog inför helgen! :)

Snart kommer listan, dag nummer 2 upp..

Dag 1 - Presentera mig själv

Okej, Dag 1 - Presentera mig själv. Ja, får se vad jag kan säga om mig själv då.

Jag är en tjej som är 20 år gammal, jag bor fortfarande hemma, är delvis arbetslös men jobbar ibland på olika förskolor i Uppsala. Jag bara TÄNKER flytta hemifrån i vår med min pojkvän, Johan. Jag har en ganska stor familj, om man räknar med alla styvsyskon och så vidare, vilket jag faktiskt gör, vilket betyder att jag har 1 storebror, 1 lillasyster, 2 lillebröder, en låtsaspappa, en mamma och en pappa och världens bästa systerson, min lilla Theo! Jag är utbildad hud och spa terapeut men hittar inget jobb inom mitt yrke så jag söker lite möjliga jobb. Anledningen till varför jag utbildade mig till hudteapeut är för att jag älskar att ta hand om människor och känna att de känner sig fina. Sen att bara sitta i ett rum, ta hand om nån och bara känna doften av olika rengöringar, sprayer och krämer. Sen älskar jag juh också självklart att personligen sitta med en ansiktsmask på ;)

Jag är väldigt svartsjuk av mig, även avundsjuk om man inte räknar det som samma sak. Jag tål inte när folk ska rätta mig för jag tycker oftast att jag alltid har rätt. Jag är egentligen äkta blond men efter en massa olika färger genom åren, så är jag inte helt säker på min hårfärg, så är nu färgad blondin, som jag trivs otroligt bra med. Jag har glasögon, och ganska dålig syn om jag får säga det själv, nämligen +5.0 om det säger er något, som liten kunde jag inte ens rita inom linjerna på en teckning och blev ledsen när mamma gick iväg några meter eftersom jag då inte såg henne. Vad mer, jo jag har aldrig velat skaffa barn, min moster var min idol då hon inte heller ville ha några barn, så blev ganska arg när hon blev gravid, gick dock över och kan nu stolt säga att jag faktiskt vill ha barn om inte en alltför lång framtid.

Det var väl det skulle jag säga, finns inte så mkt mer att säga. Ni kommer juh få reda på mer när vi ska gå igenom de andra dagarna.. ;)



Så, Godnatt på er, så hörs vi imorgon!

Lista

Har sett många göra denna lista så jag tänkte också göra den nu, bara på skojs skull liksom :)

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Så, tänkte börja med den första nu, om det låter bra?

At home

Det känns riktigt skönt att komma hem efter att ha jobbat hela dagen, gå och duscha och sen lägga sej i sängen. Jag sitter i sängen som dagt och har precis tittat på veckans avsnitt av PLL (pretty little liars) och nu är det nyaste GG (Gossip girl) avsnittet som gäller, avsnittet har börjat ganska segt, hoppas det blir bättre!

Johan lär väl komma hem om någon timme och klockan 21.00 börjar Sommar i Sverige med Maria Montazamis syster :)

Imorgon blir det en tidig dag, bussen hemifrån går 06.49, börjar jobba klockan 08.00.



110125

Godmorgon på er! Ska snart gå till bussen, och åka till dagiset! Men ville bara svänga in här först och säga godmorgon och ha en bra dag! Vi hörs ikväll när jag kommer hem...

110124

Tjillevippen på er! Sitter och väntar på ett OC avsnitt :) Har varit ner på stan en snabbis på ett litet hemligt mission, och nu sitter jag hemma hos johan igen, vi ska åka hem till mej ikväll, jag jobbar imorgon och på onsdag och behöver papper med mej, som såklart ligger hemma^^

Så jag sitter här och kollar runt på facebook, och jag fattar inte.. Nästan ALLA är juh gravida eller har precis fått barn.. Jag fattar inte, känner mej lite efter men men, roligt för de tycker jag! :)

Men nu ska jag förbereda lite inför veckan..

Måndag: Hemligt mission
Tisdag: Jobba på Fyrisvallens förskola 9-17
Onsdag: Jobba på Lillvretens förskola 8-16
Torsdag: Än så länge inget planerat
Fredag: Möte med coach. Kanske tjejkväll, får se hur det blir!
Lördag: Poledancing kurs med Kaisu, wiho! :)
Söndag: Inget planerat än så länge

Så blir en lite mer fartfylld vecka än vanligt. Och nästa helg så är det min och johans ett års dag och så ska vi gå på Raw turné på lördagen, som var johans julklapp av mej!

tår

usch, sitter och tittar på one tree hill, följer knappt den här serien längre dock, men nu är det RIKTIGT sorgligt faktiskt, någon annan som tittar? Clay och Quinn har blivit skjutna, måste dock kolla på några tidigare avsnitt imorgon, hänger knappt med.. :(

Annars så sitter jag här själv i sängen, förkyld som en liten jag vet inte vad! och johan sitter ute i vardagsrummet och kollar handbollen ^^

Nej, nu ska jag gå och snyta mej!

110123

Hola! Sitter här och försöker föra över filer via mitt minneskort på telefonen, går väl sådär.. haha! Update: Det gick inte! Blir galen, sladden ligger hemma och behöver verkligen ny musik!!! Blir irriterad jag, som vanligt!!!!

Igår hade vi faktiskt en myskväll, även fast jag var skeptisk.. vi tittade på The town, nån som sett den? Handlar om ett par killar som är bankrånare. Med bla Ben Affleck. Johan tyckte den va jättebra, jag va inte lika förtjust..

Men nu ska Johan cykla vilket för mej innebär att jag ska sitta och tråka i ca 40 minuter, då han prompt ska titta på the pacific samtidigt, så inget Greek för mej.. Men jag gör allt för honom..

Imorgon ska jag iväg på lite hemlisar ;) Sen ska jag tillbaka till Vallskog och sen på tisdagmorgon så blir det att åka hem!

men har ni haft en bra helg annars då? Hoppas det! Nu ska jag lägga patians medans johan sitter och är osocial.....!!

!

Ibland blir jag verkligen Galen Irriterad och ännu mer Galen!!!!

110121

Hej! Nu är det fredag, finally! Ligger hemma, ska snart fixa håret, för snart kommer Johan, det blir att åka ut till Vallskog och vara där hela helgen, som vanligt typ. Ikväll blir det väl Lets dance och imorgon kväll har johan lovat mej en Myskväll, bara han och jag :) hihi

Sen är det dock inte så mkt som händer..

110120

Hej alla! Förlåt för att det har varit så dålig uppdatering, men har jobbat de senaste dagarna, och man blir faktiskt väldigt trött av att vara med barn hela dagarna, speciellt när det är vilan, då somnar man nästan själv.. Men det har faktiskt gått ganska bra, lite stolt över mej själv faktiskt :)

Men nu sitter jag här ensam i soffan, bara jag hemma, har precis varit nere i tvättstugqan och fixat.. Ska vika underkläder nu :) När jag satt och slötitta på tv innan så hittade jag en superbra serie på ni vet den nya kanalen tv11 :) och vet ni vad det var? Jo, det var Bachelor :D Wiho, tycker det programmet är så sjuukt pinsamt, kan bara inte sluta titta på det..

Men nu ska jag vika underkläder

I'm bad

Jag vet, dålig uppdatering igår och idag, men jobbade på fyrisvallens förskola igår och idag, ska även tillbaka imorgon och jobba 8-14. Känns otroligt skönt att göra något faktiskt. Sen har jag även lite andra grejer på gång också, vilket känns bra, vi får bara hoppas på det bästa! För isf blir de närmaste planerna på att flytta hemifrån :) Men vi får se som dagt.

Nu sitter jag och tittar på när johan cyklar, han får titta på the pacific sålänge, så får jag sitta med datorn :)

Idag är det 16 dagar kvar till våran 1 års dag <3

110117

Godmorgon! Hur mår ni idag? Jag känner mej fortf lite svag efter igår men ska äta lite socker så kanske det blir bättre (tusan också!)  för imorgon måste jag vara pigg för klockan 08.00 ska jag inställa mej hos Fyrisvallens förskola som vikarie :) Mitt första vikarie jobb, får se hur det blir då! ;)

Nu ska jag kolla på desperate housewives som går på 5an, det är avsnittet efter tornadon :)

Dizzie..

ojoj, vilken kväll! Ja, vaknade imorse av att jag låg skavfötters med johan, men sen la jag mej bredvid hnm och myste.. min lilla plutt! :)

Sen har vi bara chillat, tittade på Easy A idag också, riktigt bra film faktiskt! Kan verkligen rekommendera den! Med bla sonen från Cougar town (vet inte vad han heter?) och sen Penn Badgley är med också :)

Sen åkte vi hem till mej för middag, frida lange och theo kom också.. Dock blev jag lite yr där mitt i allt och råkade svimma, som tur var så var johan precis bredvid, så han hann fånga mej, vad hade annars hänt?.. hmm..

Men nu sitter jag här, i bh, strumpor, trosor och mitt nya armband som jag fått av kära moster i julklapp, ett rosa humanity armband och tittar på en prinsessas dagbok, med min egen prins bredvid mej, ska väl sova snart.. Sov inte så mkt inatt och är en ny dag imorgon också!

Ni missade väl inte solsidan hoppas jag?! Visst var det bra ;)

Att känna sej oönskad är det värsta som finns

Att känna sej oönskad är verkligen något av det värsta som finns.. Att känna att ingen vill ha en.. Jag älskar min Johan mer än något annat, men just nu känns det ganska ensamt. Han ligger i sängen och sover av ruset, jag sitter i fåtöljen, spiknykter, klarvaken och bävar inför att gå och lägga mej. Vet att han kommer läsa det här imorgon och förmodligen bli lite ledsen, men det är så det är. Jag och Johan firar 1 år om 20 dagar men det känns mycket längre. Jag älskar honom något otroligt.

Pratade precis med Kaisu och Nathalie, Kaisu är hos henne i Sthlm för tillfället, saknar dem! Och jag saknar de ännu mer när de säger att de saknar mej. Men lite grejer är iaf planerade.
1, Jag och Kaisu ska göra en rolig grej den 29e. Jippie
2. Jag ska få följa med på en av Kaisus roliga låt oss säga grejer ;)
3 NATTA KOM TILL UPPSALA!!!

Har även tittat på en massa gamla bilder den här kvällen. Saknar vissa saker och människor, ni vet vilka ni är för åh vilka tider vi har haft!

Godnatt eller nåt!

.

Usch, det var läääänge sen jag kände mej såhär ensam.

Godnatt

Så, nu är vi hemma från bion, måste säga att jag inte alls gillade den från början men den växte i längden, i slutet grät jag som en liten flicka dock, någon annan som sett den som grät i slutet? :)

Dock har jag ätit några bitar mörk choklad och ätit några kex med ost (ja, jag vet, jag har syndat) så det känns ganska rejält i magen att jag fått i mej ltie för mkt kolhydrater än vad jag har vant mej vid.. Dock finns det folk som jag trodde brydde sej om mej, som inte tror att det funkar, och det sitter de bredvid mej och säger, även fast jag faktiskt har stöttat de.. Känns lite jobbigt faktiskt, de kan väl iaf låtsas bry sej om mej, även fast de inte gör det eller? Är det fel av mej kanske?

Men nu ska jag lägga mej i sängen med min älskling, efter en tuff dag.. Det förtjänar vi båda tycker jag faktiskt! Godnatt!

Dagens Skrytstund!

Juste, har glömt berätta för er hur det har gått för mig på den här kära LCHF dieten (Low Carb High Fat). Jag har gått på den sedan i måndags, viloket är extremt duktigt för mej, som brukade äta godis x antal gånger om dagen, nu har jag tagit någon om det har varit riktigt kris.. Men hur ska man annars kunna gå från 100 till 0 liksom.. Har även ätit max 20g kolhydrater om dagen :)

Så vad som har hänt är alltså att sen i måndags har jag förlorat 7 cm runt magen, har inte mätt någon annan stans förutom första gången så vet inte de andra måtten men är ganska stolt över det ändå! Känner mej riktigt bra faktiskt, mitt huvud saknar sockret ganska mkt idag, men jag klarar mej ändå! :)

Det var DAGENS SKRYTSTUND!

110114

Nu, har Theo min lilla fis åkt hem till sin pappa.. Blev tidigare än väntat, men ganska skönt, då hinner jag duscha ordentligt och göra mej iordning :)

Godmorgon

Godmorgon Godmorgon! Eller aa, ni kanske precis har vaknat men själv så har jag varit vaken sen ca 06.30.. Sitter nu och tittar på Tomtetass med Theo, eller aa, jag tittar och Theo springer runt och gör allt annat.. :p

Riktigt trött idag, men det lär juh gå över när jag får göra mej iordning sen, det lär jag juh dock inte få göra förrän Theo har åkt hem.

12.00 LUNCH undra vad bara? men kommer väl på nåt
ca 14.00 Theo åker hem och jag ska göra mej iordning
16.15 Johan kommer och hämtar mej
18.00 Middag hos Arne och Ingmarie (johans mormor och morfar)
20.20 Vi åker ner på stan
21.00 BIO! Äntligen ska vi också få se Narnia :)
Sen ska vi bara hem och sova tror jag, är nog inte ensam om att vara trött..

Nej, nu ska vi läsa Bamse :)


Hemma

Hemma igen, mötet gick bra.. TROR JAG! Jag har verkligen inte en blekaste aning om hur det gick, tror att det gick bra men är verkligen inte helt säker.. Usch, mår dåligt, tycker synd om mej själv och vill ha godis, men neeej självklart inte!

Vill bara gråta! :(

Så!

Så! Nu är jag hemma.. Min älskade skjutsade hem mej.. Inte helt pjåkigt, blir juh nästan lite bortskämd (A) Nu sitter jag här och tittar på sjunde himlen. Apropå tv var det nån som såg bibliotekstjuven igår? Ni vet miniserien med Gustav Skarsgård, serien är verklighetesbaserad och utspelade sej i verkligheten här i Uppsala faktiskt, på Carolina Rediviva.. Jag och Johan tyckte båda att den var helt okej, lite förvirrande men bra, så nästa avsnitt blir på onsdag nästa vecka :p

Nu ska jag förbereda mej för mitt möte senare idag, som INTE är gynekologen eller nåt sånt *host*host*..

110113

Godmorgon! Gud vad skönt jag har sovit inatt, har legat och hållit om älsklingen nästan hela natten, och det brukar vi inte göra! :p men nu ringde johan och berättade att han kommer hem för att skjutsa hem mej ;) wiho!
Vi hörs sen!

Om

Juste glömde berätta om titeln på det förra blogginlägget handlade om.. Jo, som ni kanske märkte så var det Katy Perrys låt Firework men anledningen till att jag bredvid skrev bird är för att min kära pojkvän här till vänster om mej FORTFARANDE inte fattar att hon sjunger firework utan han går och sjunger firebird ^^ Men älskar honom mest ändå!

Cause baby you're a firework/bird

Hahahah, min kära syster berättade nyss för mej att hon trodde att mina "möten" var att jag var gravid, haha! Kan juh säga att så är det INTE! Skulle inte säga det här på bloggen först, tyvärr! :p
Annars så ska jag vara barnvakt åt världens sötaste systerson från fredag kväll till lördag eftermiddag, så har fixat lite med det nu! :p får se vad vi hittar på då, kanske blir att åka lite pulka, rita lite eller kanske titta på pippi ;)
Hihi!

Hela min familj har tjatat ganska mkt om att jag gjort en sån förändring iochmed att jag inte gillade barn förut medans jag nu, älskar barn. Och vad kan jag säga, ja jag har mognat och insett att det är något speciellt med barn och att jag faktiskt vill ha barn. HUH! Trodde jag ALDRIG om mej själv då min moster var min förebild när jag var yngre men att jag blev "arg" på henne när hon sen skaffade barn.. Haha! Men saker och ting kan ändras väldigt fort..

Och nu har jag och johan även bokat biljetter till Narnia: Kung Caspian och skeppet gryningen, då den ÄNTLIGEN har kommit till Uppsala utan 3D och med engelskt tal :) Så den ska vi mysa till på fredag kväll, dock får jag varken äta popcorn, godis, dricka läsk eller något gott alls till bion *suck* får väl ta med mej lite hemgjord glass dvs Creme fraiche med krossade hallon ;)

Min kära syster och hennes sambo försöker lura med mej och Johan att gå ut och ta något att dricka på lördag kväll, eller aa Johan är inte så svårövertalad, så får se, är lite sugen, dock! :p

110112

Hej! Hur har dagen varit än sålänge? Jag är hemma hos Johan nu, har inte skrivit imorse då vårat internet var dött och sen åkte jag till ett möte, som förövrigt gick väldigt bra ;)

Nu ska jag äta lite äggröra som jag gjorde imorse och sen ska jag sätta mej på motionscykeln och titta på No ordinary family samtidigt, hihi! :)

Imorgon är det ett möte igen.. Många hemligheter planeras här ;) Ni KANSKE får reda på nån av de sen ;)

110111

Hej! Hur har dagen varit? Min dag har varit väldigt lugn as usual.. Imorgon ska jag på ett möte som jag råka gå till i måndags ist ^^ Och sen efter det ska jag ut till Vallskog, tänkte sätta mej en stund på motionscykeln.. Shocking, I know! Men eftersom jag nu redan bantar så kan jag lika gärna träna lite också.. Är på dag 2 nu, och börjar redan bli lite jobbigt, saknar sockret och tänk vad gott det skulle vara med en macka, men jag SKA klara det här, så! :)

Nej, nu ska vi "lägga oss och mysa" vilket är kodord för Johan att säga "Nu vill jag sova" Hahha, men jag älskar honom mer än något annat <3

110110

Godmorgon! Hur ser dagen ut idag då? Jag skulle egentligen vart på ett hemligt möte klockan 10 idag, men tji fick jag för jag gick dit som bestämt men då hade hon sagt fel till mej så jag ska dit på onsdag ist.. ^^ Men det gör inget tycker jag ändå!

Idag ser dagen ut att jag nog ska flytta över en massa bilder från min stationära dator till den här, fixa mina stackars naglar och senare blir det även att laga fetaostbiffar med sallad och tzatsiki och pasta till de som får äta det, för idag har min nya diet börjat ;)


Min nya frukost, äggröra ;) YUM!

Utlandet

Juste, har glömt berätta.. Att typ som julklapp/present eller vad man nu ska kalla det så får vi en utlandsresa av mamma och peter, som en riktigt stor familjesemester med alla +partners :) Ska bli så roligt och otroligt mysigt måste jag säga.. Dock mår jag lite dåligt av att jag gått upp ganska mkt i vikt på sistone så nu får det bli ordning på det, kan inte ligga på stranden och se ut som en strandad val^^ Så jag, mamma, peter och vet inte om johan hänger på ska nu börja på LCHF dieten, eller mamma och peter har redan börjat, men jag ska också haka på då jag tycker att den verkar väldigt vettig och verkar fungera.. Katrin Zytomierska har tydligen använt den här metoden och gått ner 31 kilo :o

Så det får bli mitt nya mål nu ;)

110108 kväll

Så, har ni haft en bra dag? Jag har haft en super dag! Vart med Paulina på gränby, supermysigt! Har verkligen saknat henne och det vi kommer på och pratar om :) Köpte även lite undisar, och en grej till min och Johans 1års dag som är om en månad, den 4e februari <3

Så, nu har jag kommit hem, har ätit LCHF middagen och är nöjd! :)
Ska ner på stan och möta upp Johan sen också, så åker vi ut till vallskog ..

Nu ska jag kolla på Prinsen och jag 2, myys!

110108

Godmorgon godmorgon! Sovit gott? Jag själv har faktiskt sovit otrooligt skönt, och drömde en helt underbar dröm, kan tyvärr inte avslöja vad den handlade om för då kanske den inte slår in, eller? Vaknade och trodde verkligen att det var på riktigt.. Men men! Igår blev det Let's dance med baby och hans familj och sen spelade vi Move! dock hade jag fått i mej lite alkohol, och det påverkade mitt spel ganska rejält, usch, skämdes typ! :/

Så nu ligger jag hemma i min egen säng medans Johan är flytthjälp idag + att de ska ut och äta efter.. Så får se hur Paulina gör, isf ska jag träffa henne idag :)

Så det var mina planer, vad har ni för lpaner idag då? Någon som ska ut? :p

110107

Godmorgon världen! Hur mås det idag då? Jag mår ganska fint ja.. Har precis ätit en macka och druckit lite juice, ska snabbstäda på mitt rum lite, ser ut som ett bombnedslag med ett bord mitt i allt.. Väntar även på att mamma och Peter ska komma hem, jag och mami ska nämligen till IKEA och hitta en byrå till mej, då hon tänker ta min ut till stugan nu ^^

När Johan sen har slutat så åker vi ut till vallskog, då köpingborna kommer ikväll + att det blir sushi! :) Imorgonbitti skjutsar johan hem mej då han ska va flytthjälp hela dagen :p

well well well

110106 - morgon

Godmorgon! Ni är förmodligen inte vakna än, så ni läser nog det här lite senare.. Johan är ledig idag så vi ska åka till Bålsta, hålan där jag bodde mnia första 15 år, men nu på morgonen så åkte han för att spela Hockey bockey, och jag brukar kunna somna om. men inte idag heller.. så jag ligger i sängen och tittar på sjunde himlen :)

Som sagt så ska vi åka till Bålsta idag, min mormor bor där och så vill jag visa Johan helt enkelt vart jag växte upp, har juh trots allt sett vart han gjorde det nu, med tanke på att han bott på samma ställe hela sitt liv förutom i typ 2 år.. ^^

Jaja, får se får se!

Ny design

Så, nästan klar, vad tycker ni då? Har gjort om ganska så mkt och är någorlunda nöjd, finns fortf lite smågrejer kvar att fixa :)

Well well well

Under ombyggnad

Som ni kanske ser och märker så är min blogg under ombyggnad, därför ser den lite knäpp ut och jag har verkligen inte 578 dagar kvar till studenten.. ^^

<3

030111

Godmorgon! Har precis ätit frukost här :)
Händer idag då? Vilka är lediga och har sovmorgon? Inte Johan iaf, så imorse ringde klockan 06.00 och jag vaknade faktiskt då jag med.. Och då var det nåt konstigt som hände jag vaknade faktiskt utan trosor! :o Jag brukar sova med trosor (känns mysko utan) och när jag vaknade så hade jag inga på mej.. Joahn lovade att han var oskyldig så måste ha drömt en väldigt konstig dröm! :o Har ni vaknat och vart med om nåt konstigt?

När Johan sen hade åkt så la jag mej och läste, och somnade sen en stund runt 07.00. Jag måste säga att jag HATAR att vara arbetslös och bara gå hemma men det är liite skönt dock har jag hellre ett jobb och går upp mitt i natten :)

Kom fram till igår att jag har hela 6 nyårslöften i år:
- Börja övningsköra (körde för första gången igår)
- Bli lite nyttigare/dra ner på socker (åt tillomed kiwi igår)
- SKAFFA ETT JOBB!!!
- Flytta hemifrån
- Börja ta hand om min hud mer (är trots allt hudterapeut men slarvar pga lathet)
- Gå ner i vikt (Har gått upp 15 kg på ett år)



Så det var mina nyårslöften. Tycker ändå att de är någorlunda möjligt :) Har ni några nyårslöften i år? :)

Nej, nu ska jag titta på Sjunde himlen

<3

020111

Hej alla kära! Hur är eran söndag? Någon som är ledig imorgon? Eller kanske jobbar? Johan har sin sista lediga dag idag så vi har gått på stan (jag ville hitta en söt dataväska men fanns bara för smådatorer :/ ) dock hittade johan ganska bra grejer :) så nu när vi kom hem till gården s¨fick jag köra lite här på gården ner mot ån och upp och så :) Och gick faktiskt ganska bra, så är lite stolt över mej själv förutom att jag glömde kopplingen ibland (A)

Jaja, nu ska jag nog spela lite Playstation Move ;)

<3

010111

Hej! God fortsättning allihopa! Tänkte bara svänga in och säga det. Sitter i soffan med Sussi och baby och tittar på Patrik 1,5 har precis tittat klart på Mamma Mia! :)

Gårdagen blev väldigt lugn, vi åt först middag bara vi och sen åkte vi hem till mina föräldrar där även Sussi och Anders var, och sen vart vi fast där hela kvällen, även Frida och Jonas kom över så vi var alla ut till tolvslaget 0och kollade på fyrverkerier.. Var faktiskt supermysigt! Jag var lagom full men min andra hälft var lite mer full.. så han har mått mindre bra idag.. ^^

<3

Förlovad, Gravid och Lycklig

Mitt namn är Mikaela. Jag är 22 år och sambo med min fästman Johan. Den 15e december ska vi ha vårat första barn. Det här är mina tankar och mitt liv.

RSS 2.0