För jag tar snaart examen, fyfan va jag är bra!

Ursäkte dåliga uppdateringen för femhundraelfte gången men just nu är det faktiskt väldigt stressigt och rörigt.. Idag är det alltså onsdag - jag är ledig imorgon men jag kan juh säga er att det inte känns som att jag är ledig.. För på måndag är allt gjort! På lördag är det Teorin som allvarligt känns riktigt tuff, 100 kryssfrågor och man får ha max 30 fel och det gäller allt från Teori, till Fysik, till Manikyr till Apparatur... :/ Men så fort det är gjort så tar jag tåget till Storvreta för att fira 2 av johans småsystrar, Elin och Alva.. Sen blir det att lägga sig tidigt för på söndag är det nämligen dags att ta den riktigt tuffa slutprovet! Börjar 8.00 i skolan och slutar runt 19.00 så snaark! Hem och sova snabbt och sen är det upp och vara "nisse" till den andra gruppen.. Känns bra att stötta mina klasskompisar när de kommer ha en tuff dag, precis som de gjorde det för mej på söndagen... Alla kanske inte tänker på samma sätt som jag gör iaf..

Men efter det då jävlar är det gjort! Då börjar vi med skumpa och ombyte med alla mina fina tjejer i klassen och då kommer alla lärarna och några leverantörer och firar med oss.. Håll tummarna för mej att jag får alla underskrifter och klarar mej..
UTGÅNG i Sthlm med klassen som man nog aldrig mer kommer se :(
Sover hos Natta och en tillbaka till skolan på tisdagen för att städa ihop mitt sista pick och pack!

Usch, blir alldeles tårögd när jag tänker på det.. Men det ska vara en bra dag!

Nej, nu ska min pojkvän prompt gå ut och gå så jag är medtvingad...


hur ska jag klara mej utan er två (och kattis i bakgrunden) varenda dag? :(

<3

Ville bara säga godnatt min älskade

Kom precis hem från Eva och Johnny där vi har vart de senaste timmarna.. Älskar att sitta och prata med eva och skoja med hennes söner.. Hennes yngsta son har haft cancer så han har legat inne på sjukhus väldigt mkt, men är nu helt frisk! Vilket är jätteskönt!

Och juste, idag innan jag skulle till salongen och skriva på allt så tog jag en sväng in på Stadsbiblioteket, jag brukade älska att vara på bibliotek, kunde vara där i timmar och bara gå runt och titta vad det finns för böcker och läsa igenom några och bara vara där, älskar lukten och känslan av bibliotek.. Kan dock bero på att jag alltid tyckt om att läsa.. Kommer nog aldrig glömma när jag skrev upp alla böcker jag läste på ett år och endast under ett år.. I slutet av året hade jag kommit upp i 500 böcker, så det vad ändå ganska imponerande..
Iofs så har jag juh aldrig tid att läsa nu för tiden, längtar till att jag kan ligga i sängen och läsa en bok om så bara några sidor innan man somnar eller precis när man vaknat.. Istället får jag nu läsa muskler och fästen och ursprung, men är väl roligt det med antar jag! ;)

Nej, nu ska jag platta håret och sen gå och lägga mej, har skolfotografering imorgon klockan 9 så maste ha någorlunda fint hår iaf :)



Jag och mina favoriter!

Älsk.

<3

He think's I'm pretty without any make up on ..

100 år sen jag skrev, tro mej jag vet! Men har varit otroligt stressigt de senaste veckorna nu men äntligen kan man se ljuset i tunneln! Det är idag bara 25 dagar kvar, alltså 600 timmar, alltså 36 000 minuter, alltså 2 160 000 sekunder tills jag tar examen.. kan knappt vänta! Så, vad har hänt sedan sist? Jo, faktiskt ganska mkt, såsom; 1. Jag har fått jobb!! Börjar jobba på Uppsala spa och skönhetsvård. Så det hurrar vi för! :D Så då får ni komma in och boka behandling av mej (A) 2. Epona som jag skrev om för några veckor sedan, hon behövde inte akut avlivas utan hon lever fortf, dock måste hon avlivas inom en snar framtid. 3. Johan tittar på lägenhet och jag ska flytta in med hnm, så kommer bli sambos. 4. Har nu gjort hälften av mina praktiska slutprov, six done, six to go!
Sen så var det väl inte så mkt mer men lite har iaf hänt!

Imorgon blir det epilering i skolan, sen ska jag hem och göra mej iordning för lite skojsigheter medans johan är med "jobb kompisar" och tittar på fotboll och resten av helgen ser ut att bli lugn iaf, om man jämför med kräftskivan för 2 veckor sen, eller vad säger vi? "Tuttar, tuttar, tuttar överallt! " hihihi (A)

Nej, nu ska jag kolla när min karl åker sin kusins moppe.. ;)



Älsk.!

<3

Förlovad, Gravid och Lycklig

Mitt namn är Mikaela. Jag är 22 år och sambo med min fästman Johan. Den 15e december ska vi ha vårat första barn. Det här är mina tankar och mitt liv.

RSS 2.0