Ett beroende och en utväxt det är vad jag har

Jag har kommit på idag att det jag har är ett beroende och en hårutväxt ... Har druckit 1 liter Fanta lemon bara idag ! Det är sjukt ! Kommer säkert sluta med att jag får diabetes eller nåt :/ + att min utväxt har kommit tillbaka, den försvann under tiden jag va utomlands för att håret blektes men nu har den där dumma utväxten kommit tillbaka .. humm ! Inte bra, inte bra alls !

Men men ..

<3

En tår för mej ?

Asså det är synd om mej ! Min kropp är helt slut efter allt jobb i helgen + att jag har gjort illa foten :( Det gör ont att gå så tyck synd om mej tack ? Men annars har inget speciellt hänt .. tror jag ^^

Skolan börjar om 1 månad och 13 dagar "bara" känns som evigheter .. Men men ... Ska sova !

Najti najt puss

Sytycd

Jag vet har inte skrivit på ett tag men har varit sjuk ! Tittade precis på Sytycd, ÄLSKAR det programmet ! Så sitter och söker på massa sytycd danser och hittade dansen som top 4 kommer göra här nästa vecka ! Och är helt kär ! ...


Kayla, Jeanine, Brandon och Evan


Nej, nu blir det sängen för mej

<3

Om jag bara kunde dansa ...

Har precis tittat på So you think you can dance ! Och jag vill verkligen kunna dansa .. tyvärr så kan jag inte det !

Hade tre favoritdanser ikväll :



Melissa och Ade koreografi av Tyce Diorio (en av mina favoriter) handlar om bröstcancer.

Brandon och Jeanine koreografi av Laurieann

Jason och Kayla koreograf Shane Sparks

Nej, det va mina favoriter FÖR KVÄLLEN .. Enjoy :)

Nu blir det säng för mej ! Ha så roligt alla som börjar skolan imorgon ;)

<3

Powerwalk med mina 2 kompanjoner ...

Hej mina kära ! har inte så mkt att säga denna kväll som denna ! Kom precis hem från en 2½ timmes lång powerwalk .. eller vi kanske borde säga slow-walk eller något liknande ... Vi typ siktar in oss att gå ganska snabbt så att vi ändå får lite kondis .. men nej, idag slutade det t.o.m att vi satte oss utanför Årsta skolan och pratade minnen, planerade en massa för veckan och nästa år ^^ och självklart mobbade varandra när vi sa nåt konstigt och eftersom vi ändå är tjejer blev det lite skitsnack också (A) ! Känns jätteudda att inte gå hem med de där 2 snyggingarna och Paulina varenda kväll, packade som as ! Kan knappt fatta att det på fredag är exakt 2 veckor sen vi kom hem :(
Men på fredag ska vi iaf testa Uppsalas uteliv igen ^^ Har inte vart ute sen studenten här hemma .. suck !

Nej, nu ska jag aka den nyblivna tjockisen äta sin nyinköpta godispåse ! vad är det med mej egentligen ? :S



Najti najt

<3

Elisabethskolan

Är typ alltid inne på min skolas hemsida nuför tiden bara för att typ ! Kan inte låta bli !

                        
Det här är min framtida skola, och salen jag kommer sitta i, i oktober och utföra behandlingar :D

Jag kommer lära mej så mycket där så det finns inte ! Kommer bli väldigt mycket pluggande !

TEORI:
Anatomi, fysiologi, Kroppens uppbyggnad & funktion Nagelns anatomi, förändringar & sjukdomar.
Dermatologi, Läran om huden, hår, naglar, hudförändringar och hudsjukdomar.
Hygien & mikrobiologi. Produktkännedom kring Decleor, md formulations, bareMinerals, Matis. mm. Näringslära, Vitaminer & mineraler och vilka behov av olika äringsämnen kroppen har. Kosmetisk Kemi, grundläggande kunskap om kemi som är relevant för hudterapeuter, kunskap om ingredienser mm.

Fysik, Kosmetisk apparaturs uppbyggnad, mm. Försäljningsteknik, Kunna identifiera köpbeteende och köpbehov. Kunna hjälpa kunden med hemma behandlingar, etc. Ekonomi, grundläggande kunskap för att kunna driva din egen hudvårdssalong mm. Spa teori, Spa historik, produkter, behandlingar etc. salongsinformation & etik, service, kunna grunderna och tillämpa kunskapen i mötet med klienten, bokning kassa, mm.

PRAKTIK

Hudvårdsteknik:
Ansiktsbehandlingar, manikyr, pedikyr, vaxning, färgning av fransar & bryn, formning, färglära samt makeup,

Massage: Helkroppsmassage, ansiktsmassage, vävnadsdränage. Kroppsbehandlingar 

Spa:
Handuksdrapering, kroppspeeling, (applikation & teknik) kroppsinpackning, (utrensande, avslappnande, uppstramande, mm ). Hot-stone-massage samt andra massage tekniker. Spa-pedikyr och Spa-manikyr. Brun-utan-sol massage för kropp och ansikte.
Hårborttagning:
Epilering-permanent hårborttagning med Diatermi samt Blend. Temporär hårborttagning med varm & kall vax, på klassiskt vis med spatel samt roller vax.

Apparaturlära-ansikte:
Vapozon, frimator, desincrustation, jontofores, högfrekvens, samt lifting (ansiktsfaradisk ) mm.
Apparaturlära-kropp:
Faradisk (muskelstimulering) Galvanisk (cellulitbehandling), G5 (maskinellmassage) värmelampa (röttljus), Tryckterapi (främjar och revitaliserar  vävnadens elasticitet).
Salongspraktik:
Mötet med kunden, bokning av behandlingar, beställning, inventering av varor, vård av salong samt salongsutrustning, etc.
Insiktsämnen, samt föreläsningar:
Första hjälpen, Omnilux (rött &blått ljus). Priori(revolutionerande hudvård), Sorisa (modern och effektiv apparatur, salongsutrustning, mm  Föreläsning om Plastikkirurgi

Om det är nån som orkar läsa det där så är det allt jag kommer få lära mej .. Visst låter det roligt ? ^^ Ska lära mej ALLA ben i kroppen, på LATIN ! .. Men men :D

<3

Några kilo lättare kanske ?

Hej allihopa :) Har ni haft för er idag då ? Och blir det kanske fest ikväll ? ;)

Själv sitter jag här i trosor och linne och inser att sen Älskade Magaluf har jag verkligen gått upp i vikt ! INTE BRA ! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra ! .. Eller jo, men jag orkar inte träna ^^ Hahaha, kan ni ens tänka er en tränande Mickis ? ^^ Men nu får det fan räcka ! Äter juh som en jag vet inte vad nuför tiden ! Så nu måste jag sluta ! Får sluta äta massa chips och godis ! Hur jag nu ska klara det .. Aja !

Ikväll blir det en hemma kväll .. IGEN ! Har blivit sjuk .. IGEN ! Måste till läkaren .. blä ! Imorgon blir det jobb .. Aja !

Ha en rolig kväll/natt ! ;)

<3

Snyft .. godnatt !

Nej, nu ska jag torka tårarna efter att ha tittat på A walk to remember och gå och lägga mej ! Är jätte trött ! men halsen gör ont igen :/ måste till läkaren och kolla vad det är :(

<3

Vad ska man säga ?

Kom precis hem från jobbet ! Och ibland tycker jag verkligen inte om det där jobbet ! Typ 5 minuter in på passet så lägger tangentbordet av och vill verkligen inte starta igen .. mitt i en kund ! Vad ska man säga liksom ? - Tyvärr men våra datasystem suger och jag önskar att jag inte vore här just nu ?
Kan juh inte riktigt säga det även fast jag skulle vilja ! Men men ...

Och idag märkte jag att typ alla är gravida nuförtiden ! Och att de flesta har ett förhållande med någon ! Suck ! Det är juh sommar för guds skull ! Det är juh då man ska va singel (okej, jag är singel vare sej det är sommar eller vinter, men ändå ) ! Jag och en kompis (inga namn nämnda) pratade om att vara singel förut och vi kom fram till att i Uppsala vill man inte vara singel ! Suck ... ta mej härifrån ?

Sorry, för det "allvarliga" samtalsämnet men jag känner mej ganska oönskad för tillfället .. inte ens hunden vill komma och pussas med mej ! Illa ...

Nej, nu blir det tvn eller nån bok eller nåt annat ointressant !

Sålänge, va singel och använd skydd säger jag bara !

<3

Sorgligt men roligt

Hej. Haft en bra dag ? Min dag har varit greeat, slutade jobba klockan 12 så då åkte jag och mami till en släkting i Enköping och badade pool och solade och trivdes (inte alltför fel) dock blev jag inte så jättemkt brunare  :/ Fick papprena från skolan idag, nu händer det verkligen snart ! Kan knappt vänta ... Vill inte vänta heller .. så kanske kör en törnrosa fast ist för at sova i 100 år så sover jag i 2 månader, låter prima ;)

Pratade med min favorit handledare innan och fick veta att hon ska lägga ner sitt företag till hösten :( Sorgligt men bra för henne ! Håller tummarna för dej :)

Men nej, sen är det nog inte så mkt mer som har hänt ... ganska tråkigt ! Varför kan det inte hända nåt nytt hela tiden ? :D

Nej, nu blir det Seinfeld och sen sängen :)

<3

Chiill...

Är fortf helt uppspelt över att jag kom in i oktober, sitter typ och drömmer mej bort hela tiden på hur det kommer bli :) MEN ska försöka sova nu ändå, börjar klockan 08 imorgon :/ Suck ! Dock jobbar jag bara till 12, så efter det drar jag och Mami till Eva Lena i Enköping och glassar vid poolen hela dagen sen efter, inte alltför fel ! Måste juh trots allt bättra på brännan, börjar bli blek nu (A)

Najti najt ! Dröm inte alltför mkt om mej bara ;)

<3

Överlycklig !

Jag skrev juh för en liten stund sen att jag inte kommer få några besked förrän på måndag, men för en liten stund sen ringde Monika och berättade att de precis fick ett avhopp i Oktober och att jag officiellt har kommit in !!

Blev så glad så jag hoppade runt här ! Vet inte riktigt vad jag ska göra ! Känner för att springa runt och jubla !

Utbildad hudterapeut oktober 2010 - utomlands arbete strax efter det på ett ving resort hotell ! Planerna är de bästa just nu ! jag dör ! Först, måste jag dock utbilda mej, nån som vill vara försökskanin under tiden ? ;)

<33

Måste jag verkligen vänta tills på måndag ? :S

Godafton ! Ska snart dra till jobbet, eller aa snart och snart, om en timme men ändå ^^
vad har ni gjort denna dag då än så länge ? Legat i solen och gassat i det fina vädret kanske ?

Jag ringde Elisabethskolan innan för att kolla ang när jag kommer in, eftersom de inte har hört av sej. Fick prata med antagningsansvariga Monika, och hon skulle ringa mej på måndag för då vet de säkert, men måste jag vekrligen vänta så länge ? Det är juh evigheter dit, jag dör juh liksom här ... :S

Nej, nu ska jag gå och äta

<3

mm .. chokladbollar ;)

Hola mi chicas (och pojkar?) ! Har vart lite dålig uppdatering, jag vet, men har inte riktigt kunnat tänka på nåt annat än den där dumma skolan som inte hör av sej ! Är inne på mejlen var 5 sekund för att se om de har hört av sej, men icke sa nicke ! Börjar bli lite otålig, om man säger så !

Vad gjorde mina kära läsare i helgen då ? Min helg blev lugn, som har blivit ganska vanligt på sistone (illa, illa). I lördags skulle jag och lilla Janina gå ut och gå, och duktiga som vi va så gjorde vi det också, och hon följde med mej till liljehallen, där jag hyrde Kenny Starfigher Kenny Begins som var grymt bra förövrigt ! Sen fick jag ett mkt oväntat sms, eller vad säger du Janina ? haha ! Och kände mej som nattens Bootycall när jag sen låg och sov .. suck !
Söndagen blev staden med lilla J igen, åkte hem med en ny mascara, ögonkräm, skor och självklart godis ! hihi ...

Vad har ni haft för er idag då ?

Blev så sjukt sugen på chokladbollar innan att jag gick ner till köket och gjorde en sats med chokladbollar och åt upp typ hälften av de själv ^^ Shit, jag skyller på mina kära Magaluf tjejer som fick mej att börja äta som en hel kossa ! Om jag blir fet så får ni tamejfan umgås med mej ändå ;) Bara skämtar, vem vore jag om jag vore fet ... isch !

Och när jag satt och proppade i mej mina kära kokosbollar så börjar jag of course börja tänka på Sunes pappa i Sunes sommar när han är på cafét :
- What do you call these ?
- Neeeg ... Wienerbrod
- No you don't ...

haha ! Jag tycker iaf att det är roligt ;)

Riktigt party sugen nu alltså ! Har inte "partat" här i Uppsala sen studenten .. Illa mkt illa ! Så jag tycker någon ska gå ut med mej i helgen, frivillig ? (A)

Nej, nu blir det snart Sytycd :)

<3

Förlovad, Gravid och Lycklig

Mitt namn är Mikaela. Jag är 22 år och sambo med min fästman Johan. Den 15e december ska vi ha vårat första barn. Det här är mina tankar och mitt liv.

RSS 2.0