Nov,20. 2010

Nu är jag och älsklingen hemma, har vart hundvakt hela kvällen :) så det betydde extra mys för oss :) Så vi lagade mat, bestämde oss för att göra egen pizza med vitlökssalami, soltorkade tomater, stekta champinjoner, rödlök, fetaost och till det tzatsiki, riktigt gott faktiskt :) Sen gjorde jag efterrätt som vi såg på Halv åtta hos mig häromdagen som kallas för Rodnande sötnos, som består av smält vit choklad, kesella, grädde ihopblandat och sen in i kylen, va OTROLIGT gott faktiskt :)7

Gud, laila från lailaaziz.blogg påminde mej nyss om att jag faktiskt längtar lite till jul.. när det är ljusstakar överallt, när granen är uppe på stora torget, när man får rimma på paketen och när man får sitta på uppesittarkvällen, spela bingolotto och njuta.. :)
I år är det dock lite nya traditioner som gäller med min älskling och andra halva <3

Nej, nu ska vi kolla på film eller om vi ska gå ut och ha snöbollskrig här ute på landet.. <3


jag och min kusin i julas när jag hade mitt underbara och saknade löshår..

<3

Tävling

Nu är jag med i en ny tävling, fast den här gången för min skull och inte för Alice.. :) Nu, vill jag vinna clip on hår, som bloggen lailaaziz.blogg.se lottar ut :)

www.beutynet.se har fint hår och det är därifrån man kan vinna. Och därifrån vill jag vinna färgen #613A (http://www.beautynet.se/se/art/poze-clip-n-go-set-613a.php)
Anledningen till varför jag skulle vilja vinna är för att när jag väl försökte spara ut mitt hår så klippte frisören av det och klippte dessutom fel, så min virvel stod rakt upp, och nu när jag väl försöker spara ut det ordentligt så vill det inte vxa, går bara av. Så med clip on hår skulle det vara mycket lättare :) Just därför skulle jag vilja vinna :)

<3

Nov.13, 2010

Hej brudar och grabbar.. Jag vet., skitdålig uppdatering igen, men bara blev så-.. har inte heller lagt upp nån bild på min nya frisyr (anledningen, jo att jag har vart totalt osminkad och ofixad fram tills idag och nu) ska ivägvid fem, försdt på middag hos johans faster och sen till bellas 20 års fest :) yihoo.. Blir förhoppningsvis en trevlig kväll som förhoppningsvis slutar med en trevlig fylla :)

<3

Godnatt

Godnatt mina rara! Nu har jag ny friwsyr :) lägger upp bild imorgon också! :)

Godnatt och sov gott jag ska ligga bredvid prutt mannen nu.. ;)

<3

myspys

jag och theo sitter och tittar på madagaskar och myser.. och nu vet vi även att barnbajs kan lukta precis lika äckligt som vuxenbajs förutom att vuxna kan torka sej själva.. men theo fick hoppa in i duschen helt enkelt.. yuck! intemmin grej liksom.. ^^

<3

Nov. 10, 2010

Godmorgon alla morgonpigga! Händer idag då? Själv ska jag snart åka ner till stationen för att hämta min söta lilla (eller aa, lilla och lilla, 2 år) systerson.. Såg precis på facebook att min syster hoppas att "han inte gör nr 2", hoppas jag med också.. men annars fixar vi det ändå.. :p

Ikväll ska jag bli snygg i håret.. får se hur det bli.. kommer lägga in en före och efter bild antingen ikväll eller imorgon ;) Hur tror ni att det blir då? :)

Nej, nu ska jag ta på mej kläder och sätta upp håret lite snabbt.. :)

<3

Är med i en tävling

Jag har hittat en ny jättebra blogg som jag har fastnat lite för.. micahs.blogg.se heter den och den handöar om en 14 årig tjej som snart ska få en liten dotter.. Ja, kanske lite ungt men tycker ändå att hon är väldigt modig och duktig.. Ni kan juh kolla själva..

Och nu har hon en tävling som jag är med i där man kan vinna presentkort på www.dobaz.se som är en sida men hundkläder och accessoarer osv.. Jag skulle helst vilja vinna en mössa och sjal i rosa till min lilla vovvsing.


<3

Nov. 9, 2010

Hej guys! Jag vet, riktigt skit uppdatering men har haft lite för mkt skit för att orka skriva.. men det mesta verkar lösa sej nu iaf.. Ja, ni som känner mej vet att jag har sagt upp mej från jobbet.. så för tillfället är jag arbetslös.. men det ska lösa sej det med, ska jag se till.. :)

På lördag ska vi först på middag hos johans faster, lite av en "parmiddag" + barn.. Sen efter det ska jag och min älskade karl ta oss till Bellas 20 års fest.. Svart och vitt med lite silver i.. har nu fixat min gorgeus outfit.. :p Nu ska jag bara se till att min älskling ser bra ut också, eftersom han ska få träffa vänner  :) På söndagen ska vi bowla med min familj så.. fullt hela helgen, dock är det juh ett tag kvar tills dess, men det går snabbt..

Imorgon ska jag vara barnvakt åt bästaste Theo.. Får väl se vad vi hittar på då.. måste iaf hitta en sista slutgrej sen till bellas present, men de löser sej. Sen kommer frida och lkipper och frgar mitt hår.. har nog bestämt mehj hur det blir.. men berättar inte utan ni får se sen ist ;)



Well well..

<3

Förlovad, Gravid och Lycklig

Mitt namn är Mikaela. Jag är 22 år och sambo med min fästman Johan. Den 15e december ska vi ha vårat första barn. Det här är mina tankar och mitt liv.

RSS 2.0