En trött fang-fan

Jag är trött ! Satt uppe och tittade på True blood till halv 3 inatt så jag har faktiskt anledning att vara trött^^  Hann bara till avsnitt 9 i första säsongen så jag ska nog fortsätta titta nu :D Och sen på tisdag får jag fler avsnitt för ska hem till moster i Västerås och va med henne och barnen i några dagar och gå till äventyrsställen med kusinen :)

Men jag säger bara att ni som följer serien via svt har en jävla bra säsong framför er ! ;)

<3

Kärlek !

Jag älskar min moster ! För nu sitter jag här och tittar på True blood säsong 1 och ska sen börja på säsong 2 ! och det skulle jag inte göra om inte hon hade "hittat" den ! Så kärlek till både min moster och True blood !

Nej, ska fortsätta titta nu !

<3

True blood..

Har haft en hel dag av lek idag .. först 4h med moster och barn och sen Nickis äventyrslek med de :) Mycket roligt !

Och min älskade moster har låt oss säga fått tag på hela säsong 1 och halva säsong 2 av True blood . Så jag ahr den här och ska titta på den, men nej då funkar det inte, för att Media player inte stödjer den filen och blabla .. jag som fattar 0 av dator sitter här nu besviken men men .. Hörs senare darlings !

<3

Kärlek !

Alltså jag är helt kär i Bill Compton (William Thomas Compton) dvs vampyren i True blood ! Visst, Alexander Skarsgård är en favorit men jag menar Bill .. han är så söt !
Tittade precis på True blood, därför jag tog upp det och jag är helt förälskad i den här serien. Det sägs att Twilight är baserad på den här serien, men jag tycker faktiskt inte det. Och jag har trots allt läst alla böckerna typ 5-6 gånger var så :)

Men men .. Nu ska jag gå och sjuka mej i sängen framför Seinfeld !



<3

sjuk

Usch, jag har på nåt konstigt vis lyckats blivit förkyld ! Rejält också ! Började imorse med att jag fick ont i halsen, nu känns det som om hela huvudet är snorfyllt och näsan slutar inte rinna ! + att jag tror att jag har feber och + att jag har massa blåsor i munnen .. usch ! kan någon göra mej frisk eller ? Nej, nu ska jag ta på mej mina mys-strumpor och gå och lägga mej !

<3

.

Jag blir bara så less !
Vill bara att nån ska hålla om mej och tycka om mej, men så är inte fallet så jag får helt enkelt plocka ihop mej själv som vanligt ...

Flickvänsmaterial ?

Asså en grej jag inte fattar är vad som gör att man är "flickvänsmaterial" ? För jag sitter och klagar lite för mej själv och undrar varför jag inte är/har det ? Såg på nån serie för några veckor sen (kommer inte ihåg vilken) och där sa de att blondiner är till för att ha kul. medans brunetter är flickväns material .. och jag bara känner att det kanske stämmer ? men men vad vet jag ?

jaja, ska gå och klaga för mej själv nu ist för att klaga här ..


flickväns material ? suck !

<3

Helt okej kväll faktiskt

Kom precis hem och måste säga att det va en riktigt okej kväll ! Träffa Paulina på stan och åkte sen hem till Annica för lite förfest, Emelie dissa oss ;) sen drog vi vidare (försökte på kalas) till etage, där va det minst sagt dött, hängde in kläderna och drog till Red room där vi träffade Malins söta kompis Jonathan, satt där i några timmar och hör och häpna, jag drack bara öl hela kvällen :)

Orkar inte dra hela kvällen, men höjdpunkter: Emelie träffa vi på etage - jättefull, malin och hon blir upbjudna av nåt äckel. En gullig liten 29 åring (!) ragga på mej och trodde ´jag va äldre än vad jag är :o
Kvällen sluta i att jag sa hejdå mikael till hans tvilling, nåt äckel sitter och frågar om jag gillar hockey (svaret blev såklart verkligen inte) sätter mej bredvis Figge och ja självklart kom frågan som jag bara hade väntat - hur går det med dej och ... ? och ja, ni som känner mej vet svaret ^^

Men men nu ska jag försöka sova ruset av mej kommer gäster imorgon och firar min dryga lillebror ...

<3

090916

Hej. Har inte precis varit den bästa på att uppdatera på sistone, fy på mej !
Vad gör ni för nåt (jag hoppas) intressant eller roligt då ? Jag gör inget av det, sitter här nyduschad och ska snart titta på Drillbit Taylor och äta Paprika chips (har dock ingen philadelphiaost, om ni kommer ihåg älsklingar).
Idag är det bara 26 dagar kvar till skolan så börjar bli lite nervös nu, tänk om det bara kommer va dryga tjejer som kommer gå i min klass :/

Igår dog Patrick Swayze :( Tråkigt men han hade trots allt haft prostata(?)cancer en lång tid men ändå ! Vem älskar inte honom i Dirty dancing liksom
-Nobody puts baby in the corner.

En blandning av unseen pictures här på bloggen





Nej, nu blir det film <3

Jag vill vara törnrosa för tillfället

*Gäsp* kom nyss hem från jobbet och vill bara sova i 100 år. Men nej, ska upp och jobba imorgon och börjar 8.45 ! Är helt sluut ! Och de timmarna jag väl får sova kan jag inte för att jag är alldeles klarvaken då av någon jobbig anledning .. :/

Men men, har ni haft en bra kväll än så länge ? Några kanske är ute och "firar" kulturnatten ? En av Uppsalas mest överdrivna "högtider" ligger ungefär på samma plats som sista april och några snäpp före nyårsafton, men men ..

En jobbarkompis Elin hade gjort ett litet inlägg på min facebook och skrev att jag var väldigt lik en skådespelerska hon nyss sett en film med. Tar det som en komplimang faktiskt :)


Här är skådespelerskan jag ska vara lik enligt söta Elin.
Vad tycker ni andra ? Är jag en lookalike av denna (okända) skådespelerska ?

<3

090909

Hej älsklingar ! Hur har ni haft det denna dag då ? Jag tänker ta en vild gissning på att ni tittar på idol just nu ;) Jag gör detsamma och ska alldeles strax titta på skräckavsnittet av True blood (<3) men men .. imorgon blir det jobb 12-21 så blir en jobbig dag, men det ska vi nog klara )

<3

Borttappad ..

Asså jag fattar inte ! Jag har tappat bort min kamera !! Jag vet verkligen inte vart den är .. helt mysko att den en dag bara va helt borta ! Jag fattar verkligen inte, det är skitkonstigt .. hade juh varit roligt att se magaluf bilderna som va på min kamera också (även fast det inte är många). Men men, den lär väl dyka upp nån gång hoppas jag :)

Nej, nu ska jag gå och lägga mej ska upp typ runt 6 .. :/

<3

Idol 2009

Sitter och tittar på Idol 2009 och börjar tänka på när jag sökte till Idol (tro det eller ej) år 2006 tror jag det va^^ Det va minst sagt en upplevelse att stå i den där helvetiska kön i flera timmar. Dock va det ganska roligt ibland om man bortser från att Malin fick ont i magen och gick, men tex när några fick typ alla i kön inklusive Anna och mej att sjunga klappa händerna när du är riktigt glad. Men men .. det gick som det gick och jag sitter här och ska börja plugga till hudterapeut om 34 dagar, så allt löste sej juh tillslut ;)


 Jag och Anna kvällen innan Idol uttagningarna.





<3

090908

Hej på er ! Hur har ni haft det denna tisdag ? Jag själv har varit ganska uttråkad faktiskt. Kommit till en insikt dock .. jag är INTE familjens dramaqueen utan den platsen går till min lillebror som åkte ambulans till akkis för att han svimmade på gympan! *himla med ögonen* det är väl inge konstigt med att svimma, gjorde det ganska ofta i våras. Snacka om att vara dramaqueen.

Händer ikväll då ? Själv ska man inte göra något speciellt, ska upp tidigt och jobba imorgon så blir en lugn kväll ikväll. Ska bli ganska skönt att jobba faktiskt, börjar bli ganska trött på att bara gå hemma ..

<3

fredagskväll=hårfärgning och chill?

Hej. Vad gör ni för nåt då en fredagskväll som denna ? jag sitter hemma hos janina och ska snart färga hennes hår :P Får väl se hur det blir ... festen blev det väl inge med .. eller aa får väl se vad som händer ikväll ;)

<3

mmm ...

Jag har verkligen fått upp ögonen på Taylor Lautner (Jacob i the twilight saga). I Twilight är han väl sådär, men på extramaterialet så får man se när de är på comic con och då är han riktigt söt ! Och nu när alla pr för New moon börjar så mm.. är allt jag har att säga.



Förändringen är trots allt ganska stor .. Lill-Jacob becoms a warewolf .. yum ! Men ganska svårt att tro att han är 92a ändå ..

<3

090903

Hej kära ni ! Hur mår ni ? Mitt huvud spränger så jag sitter här med min drog (Fanta lemon) och en huvudvärkstablett ..

Jag kom nyss fram till att jag skulle vilja ha en bögkompis som Stanford i Sex and the city. En kille som man kan prata med eller gå ut med (utan att känna att man har konkurrens, iaf inte på samma sätt) och som förstår hur killar tänker till en viss punkt ! Nej suck ! Detta tjat om att killar är dryga börjar bli ganska uttjatande jag vet, men jag kan inte hjälpa det, haha ^^

<3

Sista sekunden va inte så rolig .

Så nu har jag tittat på True blood. Avsnittet va jättebra och jag bara älskar vampyrer (förutsatt att de är snälla och inte skulle äta mej). Som nu i det andra avsnittet så ahde jag inte velat sett de 2 sista sekunderna för den läskigaste vampyren va med ... Gåshud och blundar är det som gäller då .. uschamej ! Längtar tills Alexander Skarsgård ska va med ... :)



Nej, nu ska jag gå och lägga mej och försöka glömma bort den där sista sekunden av programmet .. vågar knappt tänka på att fortsättningen är i nästa avsnitt, nån frivillig som vill titta på det med mej då ? (A)

<3

Höra i syne ?

Kan man höra i syne ? För grejen är att varenda vardagskväll så hör jag musik .. men när jag frågar de andra medlemmarna i min familj om de har hört nåt så säger de nej. Så det är bara jag som hör det så varenda kväll undrar jag om det är i mitt huvud (alltså jag håller på att bli galen) eller om det bara är väldigt lyhört upp till min vindsvåning .. hmm ! Men men ..

Vad har ni haft för er idag då ? Började jobba 8 imorse, något svårt att ta sej upp spec eftersom det regnade ..hmm ! Tittade precis på finalen av Sytycd och Jeanine vann. Jag tyckte dock att min älskade Brandon skulle vunnit, men Usa röstar tydligen inte så som jag ville. Var ute och gick med mina små fisar innan trevligt as usual, vi har juh blivit vuxna nu, så kan inte träffas riktigt lika ofta :( Men på fredag blir det iaf party hos nån snubbe ^^ Ska bli väldigt intressant ... hihi !

Men men, nu ska jag titta på SVT play på True blood, valde att titta på Sytycd ikväll, så blir play nu ist :)

<3

Förlovad, Gravid och Lycklig

Mitt namn är Mikaela. Jag är 22 år och sambo med min fästman Johan. Den 15e december ska vi ha vårat första barn. Det här är mina tankar och mitt liv.

RSS 2.0