Christmas eve aka julafton...

OK, nu har det varit julafton, eller tekniskt sett är det fortf det, men för min del är det det...
Julklapparna var helt ok hade dock väldigt roligt.
Dagen började med frisbee golf med hela tjocka Sohlbergs släkten, vi delade in oss i par och tävlade, jag hamnade med Peter... vet inte riktigt vad jag ska säga om det, vi hade våra motgångar men vi förlorade iaf inte, det gjorde Monica (tror jag hon hette) och nån jag inte kommer ihåg namnet på.. vi som kom närmast de, jag och peter och ett till par (kommer inte ihåg vilka), hade 51 poäng och de som kom sist hade 67, det gick alltså inte så bra för de... haha XD det kanske inte verkar så roligt men det var det verkligen!
När vi åkte hem satte vi oss och tittade på Kalle Anka, "tråkigt" nog somnade jag nånstans i mitten men det gjorde inte så mycket...
Senare åt vi middag, traditionell julmiddag, fläskkarré och pressad potatis med aioli... Skit gott vare, mamma blev förvånad när jag åt mycket... hahaha!

När vi senare öppnade julklappar fick peter väldigt fina ansiktsprodukter och en handkräm av mej, hans min när han skulle ta på ögoncremen var obeskrivlig, av Calle fick han fina strumpor från "klänningsmannen", jag fattade inte riktigt innebörden av det men men... de var från Dressman och därifrån fick han klänningsmannen, Roligt va?
Mamma och Peter fick två pudlar som skulle vara salt och peppar kar, de var annorlunda... mer tänker jag inte säga...
Jag fick faktiskt en jätte fin julklapp av calle som jag faktiskt ville ha, High school musical 2, det var snällt av hnm...
Ja, och lite senare fick vi en liten sexualkunskaps lektion av Calle, vi fick höra att man har mens i typ en månad.. haha!
Det var roligt när man var med om det tro mej.. jag, mamma och peter dog nästan av skratt...!

Den här julaftonen var väldigt traditionell... Det var bara vi fyra, ingen julmat och sexualundervisning... haha XD

                                                                        GOD JUL! :D

Jingle Bells ingle Bells Jingle all the way...

Shit, år och dagar sen jag skrev har inte orkat eller hunnit eller velat...
har hänt rätt mycket, har faktiskt hunnit flytta och grejer.... ^^
Sitter och har rast nu. Har haft teori i gympan... :)
Me nu ska jag gå och göra nåt roligt.. :)

                                                                                              <3

Förlovad, Gravid och Lycklig

Mitt namn är Mikaela. Jag är 22 år och sambo med min fästman Johan. Den 15e december ska vi ha vårat första barn. Det här är mina tankar och mitt liv.

RSS 2.0