110527

Ligger ensam i soffan och ska precis kolla på senaste avsnittet av glee, måste ner och hänga min tvätt bara.. Johan är ute på skoj med sina kompisar, men kan inte riktigt göra det känner jag då jag ska upp TIDIGT imorgon och jobba.. börjar klockan 8.. suck!

Idag var en jobbig dag på jobbet, sista dagen på tisdag och fick höra från några av mina barns föräldrar att både de och barnen kommer sakna mej otroligt! Va väldigt jobbigt måste jag säga.. gör ont i hela hjärtat bara jag tänker på att lämna de.. :(

Helgen är fullspäckad dock.. va och köpte champagne och vin tills på onsdag, köpte en ny bok, lite roliga hälsomedel både till mej och mamma, imorgon är det jobb och sen ska jag mysa med johan + fixa mina naglar. På söndag ska jag träffa frida på hennes salong, fixa hennes naglar + fixa mitt hår :)

Men för tillfället ska jag bara ta det lugnt!

Semaste händelserna










Sötnos. Å - MYS. Lårkaka. vaxning. Maskerad. STUDSMATTA. Första dopet. EKG.

Där är senaste veckornas händelser har ni några frågor så kommenetera! :)

Blogg.se problem

Blogg.se har haft problem hela helgen därför mitt inlägg inte kommit förrän nu!!

110508

Åh! Sitter här i soffan med min älskling och tittar på Rolandz dansar igen. Har vart en väldigt mysig helg! Fredagen var vi över och åt middag och tittade på Så ska det låta hos johans pappa och fru och sen var det hem och sova för jobb på lördag..
Jobb till 13 på lördag sen gick jag lite på stan för att sen åka ut till vallskog och ta det lugnt en stund innan jag och johan förberedde maten och så.. Tapas, räkor och vitt vin! Efter det la vi oss i soffan för att titta på I am number four! Som förresten va superbra, dock tyckte jag den var läskig!

Idag har vi vart på 2 lägnehetsvisningar, varit barnvakt åt Alva och shoppat lite, nu har vi precis ätit en utmärkt grillad måltid..

Mysigaste helgen på länge!

Imorgon blir det läkaren klockan 8.15 för att få en blodtrycksmanschett och ta en massa nya blodprover.. :/ Sen stress stress till jobbet och sen ska jag hämta Alva efter jobbet :)

Men innan dess ska jag mysa med det bästa jag har!


110502

ojoj, nu va det länge sen jag skrev sist! Men nu sitter jag ändå här med iphonen så tänkte lägga över lite bilder så ni får se lite iaf ;p

Annars är det som vanligt! Jag och johan har varit och köpt nya resväskor idag, vi ska juh trots allt åka utomlands snart, när säger jag dock inte! ;)


Eckeröbåten på påskdagen, Alven fick örhängen ist för godis ;)

Bästaste Theo

Syrran klipper Johan

Gjorde systers naglar!

Efter åt vi pommes frites :)

Jag och barnen solade :)

Min nya resväska

Nya bikinin :)

Förlovad, Gravid och Lycklig

Mitt namn är Mikaela. Jag är 22 år och sambo med min fästman Johan. Den 15e december ska vi ha vårat första barn. Det här är mina tankar och mitt liv.

RSS 2.0