Kan nån svalka av mej med isbitar tack ?

Asså shit vad jag svettas ! Ska iaf bli skönt att ligga i vattnet i två veckor :P
Har precis packat så är NÄSTAN klar, ska bara tvätta lite på torsdag morgon sen är jag klar. Men tänkte att det va lika bra att göra det nu, ska juh på stan imorgon och växla pengar och sånt och vara barnvakt åt plutten Theo så kommer inte precis hinna imorgon, vill juh trots allt vara lite med Alice på kvällen också.

Men eftersom jag är tjej så har jag packat alldeles för mkt (såklart!) så vi får väl hoppas att jag inte får övervikt (då dör jag!)

<3

3 dagar ...

Shit, kan knappt fatta att det bara är 3 dagar kvar ! Eller aa typ 2½ bara :D Längtar så något otroligt ! :D Skulle egentligen träffa Cilla idag, men hon ställde in och valde att va med en annan ist ...

Imorgon ska jag ner och växla pengar och fixa sista minuten saker typ :D hihihi ! LÄÄNGTAR !!! Och imorgon kommer Alice :)

Men nu ska jag gå och lyssna på gamla låtar som typ Bailando :D

<3

I'm so excited that I just can't hide it ..

Jag vet, det är nästan 2 veckor sen jag skrev sist .. :S Dåligt av mej jag vet, men jag har bara inte haft någon lust. Har jobbat och när jag inte gjort det så har jag solat, så det är faktiskt fullt förståeligt varför jag inte velat sitta vid en data :P
Så vad har hänt i era liv ?

Jag fick semester igår, så på fredag 06.40 går flyget med mej, Janina, Paulina och Bella och förhoppningsvis en massa andra "ungdomar" också till Magaluf ! :D Jag kan knappt fatta att en plan som började på fyllan nu har slutat i att vi 4 snart åker till Magaluf på en underbar resa. Jag fattar bara inte varför tiden går så fruktansvärt långsamt ?! :S

Så nu blir det bara att packa och göra iordning allt tills på torsdag kväll, då vi alla ska till Bella innan vi lämnar Uppsala 04.00 ... :D

Snart är vi där tjejer !! :D

<3

090616

Hej. Hur har ni haft det idag då, då det va sol för en gångs skull ? :)
Gick upp tidigt imorse för att gå på den efterlängtade intervjun ! Det gick bra. Kommer definitivt in (tror jag). Sen om jag får börja i oktober (där jag är första reserv) eller om jag får börja i januari, det är frågan ! Hoppas nån hoppar av under sommaren så att jag får börja i oktober ! :D Bara för att jag va där på Elisabethskolan nu och blev runtvisad och va på intervjun så blev jag så sugen på att börja NU !! Men men .. det är väl så det är !

Annars händer inget spec ikväll, det är juh fotboll ... SUCK ! Sport tar visst aldrig slut. Om det inte är fotboll så är det ishockey, vem orkar följa allt det där egentligen ? :S Vad ska ni kära läsare göra då ?

Nej, nu ska jag gå och dö i sängen, är heelt slut ! Snälla kan nån komma och ge mej en behövande massage ?

<3

090615

Hej. Jag vet, det har varit riktigt dåligt med uppdatering från min sida, men jag har bara inte varit på humör + att jag inte haft något intressant att skriva.

Men vad har hänt i era liv då ?

Här har det som sagt inte hänt sådär jättemkt, har jobbat, jobbat och jobbat .. Suck ! Jag antar att det är väl såhär resten av mitt liv kommer se ut, förutom att jag förhoppningsvis kommer hålla på med nåt jag vill ! Och när man talar om jobb, så är min intervju på Elisabethskolan imorgon ! Hjälp ! Tänk om det inte går nå bra. Men när jag va in till salongen där jag får ansiktsbehandlingar mm så sa en tjej där att hon hade gått på den skolan och att de bara skrämmer upp en, att nästan alla kommer in. Så lite lättad blev jag iaf då !

Nej, nu ska jag gå och lägga mej, vill juh vara fräsch imorgon det är juh trots allt en intervju för att bli spa-therapeut ... ^^

Håll tummarna för mej !

<3

Jävla sommar uppehåll !

Jävla sommaruppehåll säger jag bara !! Va de nå fler än jag som precis tittade på Greys anatomy ? Jag kan inte fatta att jag måste vänta till i höst på att få veta om izze och george kommer överleva !

Vad tror ni, kommer de överleva ? Hoppas det !



<3

090608

Godmorgon/Goddag ! Hur har dagen varit än så länge. Här har det varit lungt.

Ringde Elisabethskolan för en stund sen och bokade in en intervju tid. Så nästa tisdag ska jag på intervju ! Väldigt nervöst måste jag säga med tanke på att det beror på intervjun om jag kommer in eller inte. Vad jag gör om jag inte kommer in har jag inte en aning om ! Så håll tummarna, be till gud och allt som bringar tur åt mej !!

Men ska ladda upp studentbilder på datan nu.

<3

Familjen Sohlberg/Arnell blir större ..

Japp, ni hörde det ! Vi ska få tillökning i familjen ! :

.... fast inte som ni kanske tror ! Den 1:a juli kommer lilla 9 veckors Alice hem till oss :D



<3

Shit, jag har verkligen tagit studenten !

Shit, jag har verkligen tagit studenten ! Det känns så .. konstigt !
Tänker nästan hela tiden att jag ska till skolan imorgon, men så kommer jag på att nej, det ska jag juh inte. Ska ringa min förhoppningsvis nya skola imorgon och boka intervju/besöks tid :)

Studenten va helt underbar, kan inte ens förklara ! Längtar bara tillbaka till tåget-mottagningeniparken-flaket ! Det va helt underbart roligt ! Kommer komma upp bilder lite senare har inte orkat ladda upp några bilder än :P

Och vet ni ! Den 1a juli får vi tillökning i familjen ! Det kommer en liten dvärgspetsschnauser valp som heter Alice hit och börjar bo hos oss då :P

<3

För jag tar snart studenten, fyfan vad jag är bra !

Shit, imorgon är det slut ! Att det verkligen gått så snabbt ! 14 år i skolan ! Äntligen/Tyvärr är det slut :(

Nu ska jag göra klart naglarna och sen åka och jobba.

<3

En mindre grej iaf

Va i Högst i typ 3 timmar och fixade med det där jävla flaket. Men det blev iaf bra. Skivan är klar och jag är hemma med nymålade tånaglar ... Usch jag hatar att vara ute på landet, det är verkligen inte min grej ! Fick ett myggbett på axeln tillomed ... :(

Nu är det bara en dag kvar innan studenten, eller aa typ iaf ! :S

Torsdag:

09.00 - dags att gå upp, baka kakan.
11.00 - städa rummet snabbt
12.30 - fixa naglarna !!
17.00-20.30 - jobba ! Suck !
21.00 - Duscha
22.00 - ånga ansiktet, ansiktsmask
23.00 - SOVA !!!

Fredag:

04.00 - Upp och hoppa !
04.10-07.15 - Fixa håret, sminka sej, ta på sej kläderna, sätta på mössan, ta kort. STRESSA OCH NJUTA !
07.30 - Champagnefrukost med tjejerna
09.00 - Skolan
13.00 - Bergsbrunnaparken
13.30(?) - Flakåkning
16.00 - Hemma med släkt och vänner
20.00-03.00(?) -  Träffa tjejerna igen och sedan SKARHOLMEN !

Lördag:

Bakis !!!!

Nej men nu ska jag gå och lägga mej och läsa och sedan blir det nog sängen

<3

2 dagar kvar ..

Asså shit vad tiden har gått snabbt ! Känns som det bara va några veckor sen vi kom till GUC första dagen och skulle åka på den där hemska utflykten i regnet ... Känns som det va nyss jag blev rädd för Rebecca, tyckte det va roligt med Bålstabor i klassen, tyckte Malin Lö va jobbig. Det känns som nyss då vi firade min och Malins födelsedag då jag fick den där presenten (hrm hrm) och det känns som nyss då vi gick ut tvåan och sa shit det är bara ett år kvar. Och det känns som nýss då vi åkte till Skottland. Och Skivan vill jag bara ha tillbaka.

Nu är det 2 dagar kvar. Jag har gått mina sista dagar i skolan och idag är det fotbollsmatch, Lärare - Elever. Vet inte om jag tänker gå. När vi va i skolan i tisdags så va det lite jobbigt. Hela tiden va det "det här är sista gången vi äter skolmaten" och "det här är sista gången vi har lektioner ihop". Våran klass har varit med om mycket det kan jag verkligen säga. Men nu mot slutet så har alla kommit närmare varandra, och det känns ganska hemskt att det ska ta tre år !

Men nu tjejer, är det bara 2 dagar kvar, sen står vi där på flaket ochn skriker "FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN..." ! Kommer sakna er jättemkt allihopa ! Har varit 3 ganska bra år iaf !

Tack för allt ! <3

Idag fick jag ett mail från Elisabethskolan. Jag ska ringa och boka tid för besök och intervju ! Kan ni fatta hur nervös jag är ! En liten intervju kan förändra hela mitt liv !

Är helt vemodig bara för att det är 2 dagar kvar nu. Men måste ta mej till att städa nu, har ett väldigt tajt schema de här två dagarna innan studenten nu. Finns på telefonen ...

<3

19 år idag !

Jag må jag leva ja må jag leva j må jag leva uti hundrade år javisst ska jag leva javisst ska jag leva uti hundrade år  ! :D:D

Nu ska jag gå ! Hörs sen älsklingar !

<3

Förlovad, Gravid och Lycklig

Mitt namn är Mikaela. Jag är 22 år och sambo med min fästman Johan. Den 15e december ska vi ha vårat första barn. Det här är mina tankar och mitt liv.

RSS 2.0