Party with parents

Hej, jag vet jag är en dålig bloggerska men priotriterar faktiskt skolan nuför tiden.. Så därför måste ni förlåta mej ;)
Få se, vad har hänt på sistone... Min kära magkatarr har kommit tillbaka, åh så roligt ! Ett rent utsagt helvete måste jag faktiskt säga att det är ..
Något roligt däremot är att jag hade min första utekväll på typ 2 månader, hurra! Även fast den inte blev riktigt som jag hade tänkt mej.. Skulle egentligen gått ut med de gamla vanliga tjejerna dvs janina, paulina, annica osv .. Men först kommer mamma med förslaget att vi ska gå på vip med sussi och anders osv (vilket halvt blir inställt) och sen kommer janina och bangar .. men men, jag drar på förfest hon Paulina ändå, de drar till bj ,btw kvällens samtalsämne för kvällen blev min tuttar haha XD kära lilla paulina ..
 
 och jag sticker och träffar mammas kompis frida och går till vip och har en SJUUUKT rolig kväll med bugg (ja, tro det eller ej, jag dansade dock kände jag mej lite ringrostig), of course blev det alkohol annars hade det juh inte gått och träffa massa olika människor som kände mamma och peter :)
Jag och mamsen hamnade tillomed på vimmelbild 2 gånger (andra gången med peter)






Gårdagskvällen blev dock lugn somnade redan runt halv 9 med tanke på att fredagen blev tuff och det var jobb hela lördagen .. blev förstörd bara av ett förmodligen fylle sms av någon .. suck !

Nej, nu ska jag gå och ta en snabbis dusch och sen hoppa i säng

<3

Fula korthåriga greta garbo kopian

Min moster berättade precis att en av hennes hundar (en jack russel terrier) som precis har fått 5 fina valpar har fått en reva i ögat och måste operera bort hela ögat :( Lilla gumman som precis fått valpar liksom :( Lite tråkigt tycker jag !

Tänk om min älskling skulle få det då skulle jag garanterat gråta floder !! :'(

</3

091115

Hej, jag vet nu har jag varit riktigt dålig på att uppdatera men prioriterar andra saker för tillfället..

Har inte haft så mycket för mej på sistone utan pluggar hårt och gör inte så mkt mer. Idag dock så hade Kattis i min klass fixat så jag skulle gå till en frisör och klippa håret (gratis då jag behövdes som hårmodell) så nu sitter jag här hemma med ganska dåligt självförtroende och håret kapat ungefär lika kort som förra året, precis när jag började få långt hår igen, så ska spara ut det här och sätta i löshår igen .. Tänkte lägga upp en bild men ser alldeles för emo ut med det här håret ..

Nej, hejdå ! TTYL

<3

Make up tips !

Om ni behöver en ny mascara och vill testa er fram lite så skulle jag testa den här:


Köpte nämligen den i fredags och på mina fransar så funkar den utmärkt, den är sjukt rolig som vibrerar säger jag bara, och ger verkligen volym som den lovar ! Så ett litet tips där bara ;)

<3

Vaccination, själsfrände och lurvig

Jag vet ! Förlåt men har liksom prioriterat skolan, har vart sjuukt mkt och jobb hela helgen, missade tillomed en halloween fest som tydligen hade blivit jättebra :( Har iaf precis varit och vaccinerat mej, eller precis och precis för typ 2 timmar sen ^^ Stod i kö i evigheter, skrev på lappen att jag är i riskgrupp, stod i ännu mer kö, gick in tog sprutan som tog ungefär 2 sekunder och sen åkte jag hem .. kändes lite meningslöst men men, sitter här med en arm som känns som att jag har nervryck hela tin ganska jobbigt men har vart med om värre.

Va det nån som tittade på Ullared på kanal 5 klockan 20 ikväll ? Jag tittade och hittade min själsfrände i han som jobbade på lagret, mumma ! HAHA xD nej men, tycker iaf att mamma ska fixa den där träffen åt mej med sussis son .. desperat 19 åring jajamänsan ! ;P haha ..

Och imorgon, jag säger bara ÄNTLIGEN ! Så ska vi ha våran efterlängtade vax lektion så vi blir av med det här jävla lurvet på benen ! Usch, vad skönt det ska bli säger jag bara ! :)

Lite tips bara: Om nån är i närheten av sthlm på söndag åk till Älvsjö mässan; Allt för hälsan ! För där kommer jag stå och sminka och informera om Elisabethskolan :D Så hälsa på vettja ;)

<3

Förlovad, Gravid och Lycklig

Mitt namn är Mikaela. Jag är 22 år och sambo med min fästman Johan. Den 15e december ska vi ha vårat första barn. Det här är mina tankar och mitt liv.

RSS 2.0