Igår och idag

Ja, så igår blev det utgång dårå .. va meningen att vi skulle till gillet, men vi träffade på några av angelicas kompisar som är lika gamla och de hade inte kommit in, så vi testade inte ens .. vi hamnade ist på vårat kära gamla Folket ^^ Men det var en grymt rolig kväll jag hade med Partypinglorna Paulina och Angelica ! Träffade på Angelicas klasskompisar och parallellare (som bara va killar) och jag hade riktigt roligt ! Och va vääldigt onykter ! Och det märktes juh också imorse måste jag säga !

Somnade runt 4 halv 5 igår¨och gick upp klockan 7 ! Jag va juh inte pigg kan man juh säga, men det va det värt ! Träffade Janina och drog till sthlm ! Hittade min studentklänning, ÄNTLIGEN !!!! Hittade också ett par söta blommiga shorts och ett par höga skor :D hihi ...

Men nu ska jag kolla klart på One tree hill, fixa naglarna och sen är det gossip girl och tillslut läggdags ! :)

<3

Jag brukade inte vara den som tackade nej till partey !

Nu blir det visst utgång ikväll ! Med partypinglorna Paulina och Angelica :) Jag brukade inte vara den som sa nej till partey, dock gör jag det ganska ofta nuförtiden, men inte idag inte :)

Sen imorgon blir det sthlm med Janina så godkväll och godmorgon folket ! Vi hörs imorgon kväll !

arrivederci

090425

Hej. Har ni haft en bra dag i detta underbara väder ? Min dag har varit riktigt bra faktiskt. Åkte med mamma till Thuns för att titta på klänningar, hann vara där i 10 minuter innan de stängde så det blev inte så mkt kolla .. köpte ett par solglasögon dock, ganska nice faktist ! Får väl bara be till gudarna att jag hittar studentkläder imorgon när jag och Janina åker till storstaden stockholm ;)

Men nu ska jag gå och göra nåt annat vet ej vad bara :P

auf wiedersehen

Back to school ..

Vi har inte varit i skolan på 10 veckor så jag och Malin tyckte att vi förtjänade att ta lite bilder med Photobooth ...

















Jag har inte sagt att vi är normala men roligt har vi iaf !

<3

090423

Godmorgon folk ! Hur mås det idag då ? Nån som är bakfull med tanke på att det va lill-lördag igår ^^
Jag är grymt trött ! Måste säga att fotbollen va ganska bra igår, Christiano Ronaldo va trots allt med så det gjorde hela grejen mkt bättre. 2-0 till Manchester united för de som undrar .. Nej usch sport !!

Men nu ska jag till min engelska lektion .. GÄÄÄSP !

<3

090422

Hej. Har mina bekanta haft en bra dag ? Jag har haft en helt okej dag .. Paulina min lilla skitunge va för rädd för att vara ensam hemma så hon sov hos mej inatt så hon va enda anledningen till att jag gick på tråk lektionen imorse .. blää ! hatar den lektionen, och tycker verkligen inte om läraren ... dock gör vi inte så mkt :P

Sen va det mest chill hela dagen !
har fått reda på att en massa "gamla kompisar" ska till Magaluf samtidigt som vi ska dit .. och de här "gamla kompisarna" råkar vara killar också .. mohahaha !

Nej, men nu ska jag snart gå iväg och träffa två pojkar och titta på nån fotbollsmatch .. wie ?! haha

<3

090421

Hallå ! Hur har ni haft det idag ? Min dag har varit riktigt chill faktiskt :P Tandläkaren klockan 7 som va lite dryg faktiskt ! Tänker inte säga vad jag gjorde där för det är pinsamt med tanke på att jag faktiskt snart är 19 år ... :S sen åkte jag hem och hade sovmorgon och började skolan 10.15 med tråk naturkunskap .. ^^ Sen va det typ en gubbe som prata om hedersnånting .. stanna inte så länge utan jag och Jenny åkte hem till mej och lagade sista menyn på projektarbetet så jag är proppmätt nu ! :P Fick ett oanständigt förslag idag också ... ;)

Nej, nu blir det vänner för min skull ..

?

Min egen lilla planering

Studentskiva 24 maj
Födelsedag 1 juni
Studenten 5 juni
Magaluf 3 juli

Vad händer sen liksom ? Panik !!

?

Changes happens

En ny liten förändring på bloggen, vad tycks ?

Problem med msn, därför jag loggas ut ibland folk.

?

Update

Jo, eftersom alla här inte har sett hur jag ser ut i mitt fina långa hår så tänkte jag visa lite bilder :)





:)

?

090420

Jag vet ! Det har verkligen varit världshistoriens sämsta uppdatering här, men jag har bara inte orkat ! Har varit alldeles för mkt nu när skolan har börjat igen ! Fast nu är det juh faktiskt bara typ 6 veckor kvar, shit ! :/ Men det är en massa annat som händer innan det. En massa studentskivor, planerande för studenten, på söndag ska jag och J åka in till storstaden Sthlm och leta studentklänning, sen är det våran egen studentskiva som kommer bli bäst (såklart eftersom jag kommer vara där) men vi har iaf kommit på vad vi ska klä ut/upp oss till. Imorgon ska jag och Jenny ha vårat sista PA möte då vi faktiskt ska laga mat. Yum, blir en massa gottgott säger jag bara !

Åh, snart är det Magaluf ! LÄNGTAR ! Fatta att bara ligga i solen, med en drink i handen och sen på kvällen röja och vara underbart snygga (även fast jag kommer se ut som en kräfta).

Och vad hände i helgen då ? Jo, jag, Paulina, Janina, Malin, Martina och Malin va ut .. Hade inte vart ut på över tre veckor :O Vi hade jävligt roligt kan jag juh säga ! Kommer inte ihåg detaljer, vet att jag vaknade på lördagen med huvudvärk och träningsvärk i låren ... frågan är bara varför XD


Malin och Janina på väg.

Ja - vad kan jag säga

Jadu - jag ser tamejfan besatt ut eller nåt

Kisande Mikaela typ.

Det va lite bilder från i helgen det ..

?

090408

Hej mina kära läsare ! Hur har ni det ? Livet leker och är intressant för min del ! Det är juh påsklov nu, eller aa från o med imorgon blir det inte så mkt lov för min del jobbar torsdag-söndag ... Suck !

Idag va jag runt och strosade på staden med P. Babblade en massa känns som det va 100 år sen jag träffade henne men det va liksom i fredags :P

Sitter och funderar på två saker för tillfället : vad jag ska klä ut mej till på studentskivan. Om ni har några förslag så är det bara att säga till, temat är Back in the days.
Och det andra är hur jag ska göra med studentklänningen ! Nu kommer fler och fler och säger att de har köpt sin klänning och jag blir helt AARGH ! Jag vill också ha min nu !

Men men .. Nej nu ska jag gå och plugga uschamej ! Engelska=nejtack !

<3

!

Jag hatar min förra praktik på stattshörnan i enköping ! Fick nog världshistoriens sämsta betyg grundat på enligt mej (och andra) ingenting ! Så jag är inte precis på mitt bästa humör nu om man säger så !

&%¤#%

</3

Förlåt !

Jag vet, jag har inte skrivit på mer än en vecka men jag har verkligen inte haft tid eller nånting ... Det va sista veckan på praktiken förra veckan, sorgligt ! Fick nyss ett intyg av Nilla på mejlen, och jag började gråta ! Usch, kommer verkligen sakna henne och våra samtal och allt hon har lärt mej ! :( :)

Sitter hemma nu och har lov och det är underbart väder ute ! Jag har en slags hatkärlek till våren. Det är underbart fint och så skönt MEN jag blir helt fucked up pga pollen ! :S Men men .. what to do liksom .. Det borde tamejfan va mitt nya ordspråk nuförtiden !

Ska ner på stan snart och träffa Bella och göra en väldigt viktig sak, vad får ni dock inte veta ;)

Men ska fixa håret nu, det tar juh liksom lite längre tid än det brukade nuför tiden :P

<3

Förlovad, Gravid och Lycklig

Mitt namn är Mikaela. Jag är 22 år och sambo med min fästman Johan. Den 15e december ska vi ha vårat första barn. Det här är mina tankar och mitt liv.

RSS 2.0