Fredag

Hej. Fredag idag! Hoppas duhar fredags känsla! För det har inte jag.. Ligger i badet i hopp om att jag inte ska ha lika ont.. Får väl se ligger Inge vidare i badet..

Ikväll kommer Tobias och Camilla på kräftmys! Så har gjort paj deg som står i kylen och väntar på att Johan ska komma med grädde så småningom..

Såg en ruskigt bra film som jag kan rekommendera what to expect when your'e expecting känslig som jag är nu i månad 6 så satt jag med tårar i ögonen genom halva filmen och skratta genom andra halvan.

Nej, ska försöka njuta av mitt bad nu..

Godmorgon

Godmorgon på dig. Ligger i soffan och tittar på tv:n. Har dock sällskap här bredvid mig. Han ska in i lillans rum senare idag men just nu står han här bredvid mig.

Apropå lillans rum så börjar det verkligen se ut som ett barnrum. Lite tidigt kanske men lika bra att få det klart känner jag. Kanske kommer upp en bild på rummet lite senare.

I'll doubt this will make me stronger even though it doesn't kill me

Jaha, så var man sjukskriven då... Det känns som om jag går igenom graviditeten från helvetet. Vill och orkar inte mer nu!

Så nu börjar tjafset med fk så håll tummarna att de godkänner min sjukskrivning och ger mig pengar..

Kommer bli psykiskt sjuk av att bara gå hemma. Nån som har ett tips på billig sysselsättning som inte påfrestar foglossningen...

What doesn't kill you makes you stronger

Förlåt för att jag inte skrivit nånting men har inte mått sådär superbra! I måndags va vi på IKEA som sagt och det va superkul! Nu har vi barnrummet så gott som klart bara tapeten kvar och det vågar vi inte göra förrän om en månad då det är 3D UL.

Är hemma från jobbet idag. Har sån foglossning så jag inte vet vad jag ska ta mig till! Kan inte sitta, stå, gå eller ligga skönt. Så har fått en läkartid i eftermiddag så hoppas jag på att han kan hjälpa mig! Så håll tummarna så berättar jag sen hur det gick.

IKEA

Här är ett litet kollage på vad som står på listan inför IKEA.
 
Godnatt.
 

Att älskas utav dig är det vackraste för mig

Hej min vän! Idag har inte varit någon bra dag. Vaknade imorse av att jag satte mig upp i sängen med en smärta i ryggen som jag inte vet hur jag ska förklara. Och efter det har jag haft sån smärta i fogarna så usch!Sen känns det även som att jag har kramp i magen konstant men det är säkert bara växtvärk. Nej, den här dagen kan gärna få vara slut nu. (Slutgnällt)

Målade klart gungstolen idag iaf, så nu är det bara silver detaljerna som är kvar. Så på tisdag kör Johan hem den medan jag jobbar.
Bilder på hur den såg ut och hur den blev kommer upp när den är klar så i nästa vecka någon gång.

Imorgon blir det IKEA för att shoppa grejer till lillans rum. Sen senare i veckan borde grejerna från Lekmer komma.

På tisdag är det exakt en månad kvar tills 3D Ultraljudet och både jag och Johan längtar så ända in i norden.

Nu blir det duschen, sen sängen för imorgon kommer första barnet 6.30 (klagar dock inte då jag slutar 13.30)

Vecka 25 (24+0)

Vecka 24+0

Den här veckan är din bebis c:a 21,5 cm lång från huvud till stjärt och väger omkring 750 gram.

Ansiktet är i stort sett färdigbildat. Ögonen sitter på sin plats även om ögonlocken fortfarande är slutna. Öronen har också de funnit sin slutliga placering och sitter nu där de kommer att sitta vid förlossninen.

Håret på huvudet fortsätter att växa och ögonfransar bildas. De flesta dragen ser nu ut som de kommer att göra när din bebis föds. Eftersom den blir allt rundare så finns det allt mindre plats i livmodern att göra kullerbyttor och piruetter.

Bebisen övar sin andning genom att andas in upp till en liter fostervatten per dag i de mognande lungorna.

Du

Din livmoder kan du enkelt känna 4-5 cm ovanför din navel. Eftersom din växande livmoder trycker allt mer på buken så kan du få bristningar i huden på magen. Din ökande vikt kan också fresta på din kropp vid det här laget, något som ger sig till känna genom ryggvärk, problem med blåsan, värkande fötter och utmattning medan du utför dina dagliga rutiner.

Ökande blodflöde i slemhinnor och ökande blodtryck kan också göra att du upplever rinnande näsa och oftare får näsblod.

Det kan vara dags att börja ta reda på vilka föräldrautbildningar som erbjuds i ditt område. Många sjukhus erbjuder profylaxkurser och det finns till exempel vattengympa som kan hjälpa din kropp att förbereda sig inför förlossningen.

Det kan hända att du upplever en stickande smärta i sidan då och då. Detta är sannolikt helt enkelt musklerna i livmodern som töjs ut, så det finns ingen anledning att få panik. Om smärtan är ihållande och svår bör du dock konsultera din läkare eller barnmorska.



Magen växer och växer. Jag börjar tro att Lill tjejen är som sin far och är uppe sent på kvällarna och sjusovare.. Men jag älskar de båda för det. På måndag blir det IKEA! Lägger upp inköpslistan imorgon för nu snarkar kärleken här bredvid och jag vill göra detsamma. Godnatt.

Du får tycka vad du vill.

Jag fick min Du är min man. Vi satte oss på balkongen och lyssnade en liten stund och precis när vi satt oss ner så började den..

Du är min maaan och jag vet du gör så gott du kan

Ligger hemma i soffan med en ganska bakfull sambo, har legat här hela dagen med en vetekudde runt nacken.

Är inne på film nummer 3 nu

The avengers
Whats your number och nu
Mission impossible 4

Låtvalet till min rubrik idag är att jag låg här i soffan och hörde musik helt plötsligt så tänkte att det är nån fest någonstans. Men började lyssna på musiken och tyckte det va en konstig låt för en fest. Dröjde inte lång tid innan jag insåg att det var från Vaksala torg och Benny Anderssons orkester. Ville lyssna och se om Du är min man kommer tills min karl höjde ljudet på filmen.

Ha en trevlig fortsatt kväll!

Boy, you got my heart keep running away

Ensam hemma, vilket som vanligt betyder film. Hittade dock ingen superspännande så fick bli The nutcracker. Måste ändå säga att den är ganska bra.

Beställde idag lite grejer från Lekmer. Tack Madde! Bla vart det Gungelefanten. Kommer bli så bra inne i barnrummet när jag vågar inreda där inne på riktigt :)
Min mor påstår att det kommer bli svårt att hitta doppresent till min ängel då jag köper allt redan nu men skyller på att jag vill ha ett ordentligt och fint barnrum. Så nu längtar jag tills beställningen kommer.

Imorgon blir det förhoppningsvis gungstols målning. Ska måla sista lagret och sen måla med lite silver (lägger upp bilder senare). Men vi får se hur Johan mår då han är ute med jobbet idag, så risken är väl att han inte är så pigg.

Nej, nu ska jag knapra på mina lättsaltade lantchips och titta på filmen.

Pick me up and never let me go.

Mina kollegor är väl ändå de bästa. Hur många kollegor märker att man inte mår något vidare och frågar hur man mår?

Och jag älskar er för det!

Talking to the moon

Godmorgon på dig. Lyckad jag känner mig idag då. Går till jobbet så jag hinner dit till 10.30. Kommer dit hälsar på alla tills en av kollegorna frågar vad jag gör där! 'vadå' tänker jag. Jo, då visar det sig att jag inte sett på det nya schemat att jag börjar 11.30.
Så nu är jag hemma igen och ska gå om cirkus en halvtimme. Känner mig juh inte alls korkad. Hmm..

Annars så fick en kompis till en kompis barn igår! Så grattis till henne!

Men nu ska jag vila lite för att sen gå till jobbet (igen)

Falling from the cloud

Hej du! Förlåt för att jag inte uppdaterat idag men har bara inte haft nån lust. Har vart lite nedstämd hela dagen.

Kvällen har spenderats på kvantum, sen slängde vi i oss lite sushi för att åka över till vännerna Tobbe och Camilla (och självklart lille Jack). Där babblade vi på som vanligt och 3 timmar senare satte vi oss i bilen. Nu ligger vi här i sängen sociala som vi är med varsin telefon i handen ( Johan på Facebook och jag skriver det här) och är helt slut.

Onsdag idag vilket betyder 2 dagar kvar till helg.

Nej nu ska jag få lite sömn för att orka upp imorgon.

Sov gott kära du så hörs vi imorgon!

Don't wanna be all by myself

Nyss hemkommen från jobbet. Ganska skönt att variera mellan att jobba tidiga dagar och att jobba sena. Det enda som känns konstigt är att höra de tissla och tassla i rummet bredvid om saker jag brukade vara med och planera om medans jag nu får sitta i andra rummet.

Jag har insett att jag nog är en rätt negativ människa då jag så fort någon börjar viska tror att det handlar om mig.

Men slut med tråkigheter nu. Ett av barnen kom fram och kramade min mage och då bubblade de starkaste moderakänslorna upp, längtar efter att min lilla flicka ska ploppa ut.

Desicions, desicions, desicions

Suck! Vill så gärna ha ett gungdjur i Lillans rum men kan inte bestämma mig vilken jag vill ha.. Det finns juh så många fina så hur ska jag kunna bestämma mig?

Och är de roliga att gunga på? Någon som vet?

Iallafall, lägger upp en bild på de som finns så kanske det finns nån snäll själ därute som har lust att ge med sig vad de tycker.

No matter what I'll always be there

Hej du! Jag är tillbaka. Det var länge sedan jag skrev nu och bådejag och mitt liv har förändrats. Till det bättre såklart. Jag är i vecka 23+3 med mitt första barn och kan knappt vänta.

Minst 10 gånger om dagen tänker jag på hur det kommer bli, hur hon kommer se ut och hur mycket jag redan älskar den lilla tjejen i min mage.

Nej, tänkte bara kika in och skriva att jag är tillbaka. För nu ska jag göra mig iordning innan jobbet.

Förlovad, Gravid och Lycklig

Mitt namn är Mikaela. Jag är 22 år och sambo med min fästman Johan. Den 15e december ska vi ha vårat första barn. Det här är mina tankar och mitt liv.

RSS 2.0