Kommer sakna

Vill inte att det ska bli imorgon.
Kommer sakna ett tag.
Kommer glömma.. Nej får inte glömma!
Glöm mej! Nej! Det får ni inte göra.. inte så snabbt!
Elr om ni vill glömma mej så får ni juh de.. :(
Även fast vi vill forts träffas, allihopa så kommer vi nog inte göra de..
Iaf inte så mkt som vi säger.
5 år Du och jag Ken, så länge har vi spelat ihop.
Även fast vi inte ahr pratat så mkt, så har vå ändå spelat så länge..
Kommer ihåg första gången jag träffa Mia och Malin. Vi var på läger i Örebro.
Mia, du o jag "klickade" direkt. Du kommer till och med ihåg nu vad jag hade på mej.
Okej, jag kommer inte ihåg va du hade på dej.
Men jag minns hur roligt vi hade. Och du var juh med oss Malin.
Kommer ihåg att de va nåt disco vägg i vägg med sovsalen.
Och jag och Mia inte fick vara kvar till 11 elr 12 elr va det var.
medans malin fick vara där tills de sluta.
Gud va avundsjuka vi blev då.
Men senaste resan va Bäst!
Mia, Malin, Mathilda, Jag, Ken, Ceder och Wiking.
Vi ägde alla. Även fast de var lite äckligt att vi sov i
tjejernas omklädningsrum. Men vi hade roligast av alla Fan!
Vill inte lämna er nu!
Kommer gråta som ett litet barn.
Skulle alltid vilja vara hos er..(L)

Will miss U as hell!
                                                                                                Pussar på er alla från den tårögda Mickiz här!

Thats life sometimes

Sitter nu här

Hej. Jag sitter nu här, och hostar och så, inte bra. Och självklart sa inte min mamma att hon o sambon firar ett års dag idag. Så ännu värre, jag sitter här och hostar och har feber..
På min mammas ett års dag. Det är inte bra. Jag är 16 år(om 5 dagar) och jag sitter hemma och förpestar min mammas ett års dag.. Det kan inte vara kul för de o höra mig hosta.. Men men thats life.
Annars är allt som vanligt.
Pratat lite med killen jag är kär i idag. Det är inte bra. Jag och en kompis gillar typ samma kille. Och jag gjorde misstaget att säga till honom att jag gillar honom. Min kompis e iaf smart och inget säger. Men vem vet.. han kanske gillar henne. Isf blir jag smått avundsjuk.
Om 20 dagar är det bal! Jag längtar så det skriker om det. tänk alla uppklädda. Jag har inte sett nån av killarna uppklädda i min klass, iaf inte i kostym. Har hittat min klänning, de gjorde jag för länge sedan, den e jätte snygg. Skorna fattas fortf hittar inga snygga, som oxå passar till klänningen. Typ alla ska ha sandaletter. Men jag ska nog int ha det tror jag. Min mamma säger att det bli snyggast med "pumps" men vi får se. Måste juh kunna gå och dansa i dem oxå. Det blir en syn. Jag kan inte dansa.
Jag kommer trampa min danspartner på tårna hela tiden. jag tkr allvarligt synd om min kavaljer. Men han som får mej, får åtminstone nån som är någorlunda snygg(elr). Hoppas att jag får den kavaljer jag vill ha. Eftersom vi inte får välja vilka vi vill dansa med så kan man bara hoppas på lite tur.. Om man får dansa med värsta "tönten"  så blir man typ halv mobbad av de f.d klasskompisarna sen. Och om man blir ihop parad med "en av de coola"  så blir man halv mobbad för att "man blev röd som en tomat". Så man kan bara hoppas.

Och när jag berättade för min mormor om balen så trodde hon att vi skulle ha typ som det är på filmer(typ killen bjuder den "töntiga" tjejen för att han har slagit vad, och så slutar det med att han blir blixt förälskad i henne. För att hon har blivit totalt omgjord.) Då sa jag till min mormor att det typ är mobbing juh. För stackars den som inte blir bjuden. jag kan inte ens drömma om hur ledsen jag skulle blivit.
Men nu ská jag sluta. Men jag skrier väl nån annan dag antar jag..
pussar på er alla som läser..

Första inlägget/Jag vill..

Det finns mycket som jag inte vill. Och mycket som jag vill. Jag vill inte glömma mina änglar. Ni kommer alltid finnas hos mej. Men det finns en risk att jag kommer glömma er, och att ni kommer glömma mig. Men så ska man inte tänka. Vill inte tänka så. Vill veta att jag alltid kommer finnas i era hjärtan. Om ni vill veta om ni alltid kommer finnas i mitt hjärta så säger jag bara att ni är mitt allt. Utan er skulle jag inte klara mig. Skulle vara död vid det här laget.
När jag är ledsen så finns ni där. I kyrkan ska man säga sina löften. I will always love you, in sickness and health until death do us apart. Det är det inte bara gifta som menar. Jag menar det om mina Änglar. Till er kan jag säga allt. Om hur jag mår, vad ja vill osv. Men vissa saker ska man hålla för sig själva.
Det är inte bara mina kompisar som är mina änglar. Min mamma är också min ängel. Utan henne skulle jag inte klara mig. Kan berätta väldigt myckt för min mamma. Älskar dig utan stopp.
Vill inte skiljas från Änglarna. När vi skiljs åt så kommer ni fylla mina tankar väldigt mycket. Glöm inte det!
Älskar er och kommer aldrig glömma er!<3

Förlovad, Gravid och Lycklig

Mitt namn är Mikaela. Jag är 22 år och sambo med min fästman Johan. Den 15e december ska vi ha vårat första barn. Det här är mina tankar och mitt liv.

RSS 2.0