Gott nytt år!

Tänkte bara svänga in en stund och säga Gott nytt år! Jag och älsklingen har en myskväll bara vi två, ska hem till mej snart och träffa våra föräldrar och sen blir det slottet till 12 slaget.. det kanske inte blev som det var tänkt idag men jag är nöjd sålänge jag får vara med de jag älskar..

Så GOTT NYTT ÅR!




<3

Dec, 29. 2010

Hej.. Hur har dagen varit idag då? Vi var ut till mina föräldrar i Östhammar och kollade hur huset/stugan whatever man vill kalla det ser ut.. Börjar ta seg nu, snart klart! Otroligt fint blir det..

Nu sitter Johan här och gör sej iordning.. Han ska till en kompis för att träffa massa folk.. Själv har jag blivit SUPER förkyld helt plötsligt så jag ska ligga hemma medans.. Wow, vad roligt va? Önskar att älsklingen ville vara hemma med mej ist eftersom jag mår skit, men det är hans semester och jag vet att han blir så rastlös annars.. Men man kunde juh iaf hoppas att han ville ta hand om mej lite extra.. Men ÄLSKAR HONOM ÄNDÅ!

Jaja, nu ska jag åka hem till mej och vara där medans johan åker till sina kompisar, han ska egentligen hämta mej och vi åker hit efter, men jag tror att han kommer dricka och gå ut.. Men får väl se! ;)

<3

Dec, 28. 2010

Idag har mycket roligt hänt, jag och Johan har faktiskt fått vuxenpoäng idag. Vi har nämligen varit och lämnat blod, eller aa Johan ha lämnat blod medans jag fick göra provtagning för att se om jag fick bli blodgivare. Så jag är faktiskt riktigt stolt över min prins som vågade då han är riktigt nålrädd :) Man fick en liten nyårsklapp också, som jag kan visa vad det är för nåt sen.. ;)

Sen har dock inte så mkt hänt, var en sväng till mediamarkt men hittade inge roligt.

Vad har ni för planer inför Nyår då? Nåt spec kanske? Själv har jag ingen aning, inte det lättaste att planera med killar.. *suck*.

Fick reda på igår också att jag tydligen är ganska cool, eftersom jag har mina stirr ibland, det tycker iaf Wilma, 10 år. haha!

<3

Dec, 27. 2010

Hej! Har ni haft en bra dag! Jag har haft en supermysig dag med älsklingen, vi har bara legat i soffan och tittat på film och haft det mysigt.

Ikväll kommer hela Johans släkt ner hit för att äta pizza ihop eftersom Johans mamma blev "35" idag så det är vad som händer ikväll..

Men nu ska jag klä på mej normala kläder ist för mjukisar..


har inte jag typ världens sötaste kusin..

<3

Lycka och tårar

Hej! Hoppas ni haft en bra juldag och julafton igår? Jag har haft det jättebra, fick jättemkt fint här i mitt andra hem där jag firade julafton med massa mys och trevligt folk :) Idag var vi hos min familj i stan först och firade jul igen :) Julklappsspelet den här julen slutade med; en lykta, en paradis ask, ölkorv, bridgegodis, halv åtta hos mej kokboken och roliga köksbestick i knallrosa :D Mkt bra tycker jag! Sen åkte vi tillbaka till Vallskog då MALIN BLIR 20 ÅR UNG IDAG! Så blev mat och tårta här :) Så nu sitter jag här i min nya morgonrock med min lilla sjukling, blev ingen utgång för oss ikväll, tråkigt men hellre att min baby är frisk så vi kan ta igen det på Nyår om en vecka ist :)

Dock skulle vi säga hejdå och ses snart till Wanlipa idag..
"Bye Wanlipa, see you again in the springtime :) Then we can do something easier instead of go iceskating.. We'll miss you so much! Enjoy the sun and lots off hugs and kisses /your swedish family"



<3

GOD JUL

GOD JUL alla.. Sitter här med min älskling bredvid, han sitter med sin nya dator och myser lite innan vi ska gå upp till Johans moster och resten av hans familj :) Var hemma hos mej igår på uppesittarkvällen med alla, de enda som vann nåt var jag och Johan, han vann 200 kronor och jag 2 sverigelotter, kanske inte så mkt, men mer än de andra ;) mohahah!
Nej, man ska vara snäll på julen!

Vi öppnade våra julklappar imorse också, jag fick matchande halsband och örhängen(jättefina, love them) och Johan fick 2 biljetter till Raw Comedy club när de kommer hit till Uppsala :)

Nej, nu ska jag gå och platta håret..


Åter igen God Jul och hoppas ni får en bra dag och kväll ;)

<3

4e advent

Idag är det 4e advent.. Dock är det några dagar kvar till Julafton än så länge med tanke på att det är Julafton på fredag. Så idag är det alltså dan före, dan före, dan före, dan före dopparedan eller? :)

Händer inte så mkt här, Johan städar, jag har slagit in de sista julklapapparna och samtidigt kollar vi på Rolandz danzar igen ;) Riktigt rolig faktiskt! :)



Kölden biter i advent
och vårt fjärde ljus blir tänt.
Alla ljusen lyser klart
nu så kommer julen snart

När fjärde ljuset brinner
vi hämtar julegran
och alla barnen räknar
dan före dan före dopparedan







<3

Dec, 18. 2010

Go'kväll.. Hur har ni det? Hur ser kvällen ut idag då?

Här blir det bara att ta det lugnt, är trots allt jul om en vecka.. ;)

Aja, nu ska jag vara social med Johans familj, och självklart Johan också.. ;)


Bild från i somras på mej och min kärlek

<3

Dec, 14. 2010

Hej! Ni har vi slagit in alla julklapparna, och handlat klart alla julklappar, så skönt! :)

det blev en ganska stor hög ändå! :) Älsklingen packar sin väska och jag skriver här, ska också packa, ska gå upp med hnm imorgon, så jag är hemma med Alice hela tiden. Och får se om jag är barnvakt åt Alva, eller hur det blir i veckan :) Ska iaf på möte med min jobbcoach på torsdag, vilket visade sej vara johans låtsasfaster ;p haha..

Men nu ska jag bädda så ska vi gå och lägga oss sen..


Här är alla julklapparna (är några bakom också)

JAG ÄLSKAR MIN JOHAN!

<3

Dec,12. 2010

Nu sitter vi här i sängen, jag och Trötter.. Försöker titta på I am Legend, men går inge vidare.. ^^
Jag och malin har bakat ett pepparkakshus idag, i rosa.. så fint det blev.. så nu står det så fint här på bordet :)

Men men, nu ska vi snart gå och lägga oss..

3e advent

Idag är det 3e advent.. ska jag ha adventsfika med mej själv nu eller? nej, usch så tråkigt! Så istället idag så åker jag ut till vallskog om några timmar och gör pepparkakshus med Malin :) jag ska göra ett sånt där rosa som jag såg :)

När tredje ljuset brinner
är snart lucia här
hon bjuder oss på kaffe
och bud om julen bär


Igår åkte vi juh skridskor med Wanlipa, Frida och Theo.. Lange va ledsen för han blev tvungen att mecka bil och Oscar skulle se nån match på tv... Det va iaf väldigt underhållande att se.. Efter kom Frida och Lange hem till oss så vi åt pizza ihop och pratade och skrattade :)

<3

helgens bravader

Vad ska ni göra i helgen då folket? Det är juh trots allt fredag idag, någon som ska ut kanske? Jag och johan ska bara mysa framför idol finalen.. och appropå idol så hittade jag den här när jag rensade garderoben
den är ifrån när jag och Amanda var på en Idol konsert, precis i början av Idol, jag har för mej att det är från när Agnes var med. Då var det nån konsert efter finalen med alla artisterna, då köpte jag den här.. och det roliga är att den fortfarande blinkar ;)


Tillbaka till helgen, johan ska jobba både lördag och söndag, egentligen idag med, men slapp det :) så imorgon när han slutat så ska vi träffa frida och Lange och självklart Theo, och Oscar och Wanlipa och åka skridskor! Super mysigt! :)


<3

Baby it's cold outside

Så, nu är julens första julklapp inslagen! :) Nu vill jag bara ha julafton så att jag får ge bort den också..



<3

Dec,10. 2010

Godmorgon! Hur mås det idag då? Här mås det bra, sov dock väldigt dåligt inatt, men så är det ibland! Ligger i sängen och tittar på sjunde himlen, ska snart gå ut och gå med Alice och efter det rensa garderoben, undra vad man kan hitta för nå skoj däri då :)

Såg att jag glömde lägg upp en bild igår..


Titta Kaisu, vad jag har gjort nu! :) Den är ännu finare idag, nu är nästan allt vitt..
Det här är en present jag fick av Kaisu, det är typ som kartong som man viker och sen häller på en klar vätska så att det blir som snö på allt.. ganska coolt faktiskt :)

Jaja, nu ska jag gå ut och gå..

<3

Pic time

Hahah, min familj va här nyss.. trevligt och ganska mkt roliga saker.. blir skridskor på lördag em med hel bunten.. haha, roligast blir nog wanlipa som aldrig åkt förut.. :) Och idag har jag städat, eller börjat iaf, imorgon blir det dammsuga, moppa och rensa garderoben :)

min bänk vid fönstret
hur många har örhängen med Tiger på ;)
haha, de som va med på Ladies night på kalas, kan nog räkna ut hur jag fick det här halsbandet ;)
mitt halsband med ett litet riskorn i som en tjej i malaysia skrev på.. så på riskornet står det mitt namn på svenska på ena sidan och på thailändska på andra!!
Hårspänne med riktiga gelebjörnar på :)
Min fina alice och fina Theo
Tiger 1.
Tiger 2.

Nej, nu ska jag gå och lägga mej med min underbar karl här bredvid mej..

<3

Dec.9. 2010

Godmorgon! :) Hur mår ni idag då? Jag mår utmärkt :) Ska snart åka hem till mej då vi har tvättstugan idag, men innan det ska jag hämta ut johans julklapp som jag beställde igår ;) hihi, det enda jobbiga med att köpa julklappar såhär tidigt är att jag har väldigt svårt att hålla tyst sen.. ^^ Men MÅSTE verkligen lyckas!

<3

Dec,8. 2010

Hej alla glada! Hur mår ni? Har ni fått några julkänslor än? Nu är det bara 16 dagar kvar till julafton. Jag ska fira det delvis med min familj och delvis med johans familj, hoppas det blir mysigt.. Dock har jag INTE EN ANING på vad jag ska ge johan i julklapp, hatar att köpa julklappar och presenter, så svårt! Så vad tycker ni att man kan ge sin 21 åriga pojkvän i julklapp? Tips, tack!

Annars har inte så mkt hänt, gör inte så mkt om dagarna dock har jag lite småplaner på gång som jag inte tänker berätta om här.. :)

Satt och tittade på Glee idag (avsnitt som dock inte har kommit hit än) och kunde inte låta bli att gråta.. För er som vet vad det är för serie, så ni vet Artie, han kommer gå :) och jag grät, och grät.. och sen satt jag och tittade igenom svenska hjältar och kunde inte sluta gråta för de heller, så otroligt modiga och duktiga :)

Men men.. och va in på hm igår då jag är på jakt efter ett par killer heels med platå och helst men inte nödvändigt smal klack och hittade två par på hm.. tror du något av de passade? Nej, så jag blev lite ledsen i ögat..

<3

Förlovad, Gravid och Lycklig

Mitt namn är Mikaela. Jag är 22 år och sambo med min fästman Johan. Den 15e december ska vi ha vårat första barn. Det här är mina tankar och mitt liv.

RSS 2.0