.

Buhu, jag mår INTE bra idag ! Va på kristallen igår och det va grymt roligt ! Grym lokal, mkt roliga människor, alkohol, helt okej musik och två tjejkompisar ! Det kan inte bli bättre ! :P Va kanske liite för full, men skit i det ! Det va det värt ! Mår som sagt inge vidare idag, huvudet spelar musik på hög nivå ! .. usch !

Ska hem till B ikväll och imorgon ska jag hem till Moster med familj :P

Nej, nu ska jag gå och tycka synd om mej själv ...

 ?

Party Party !

Hej. Jag och P har precis bestämt oss för att gå till Kristallen festen på fredag, yeeay ! Det ska bli nice som P skulle säga ;) Nejmen det ska faktiskt bli riktigt roligt !

Nej nu ska jag gå och diska och sen duscha :P

Kom dit ;)

?

Hello all my singles ladies

Hej allihopa ! Vad gör ni för nåt ? Mår ni bra och så ? Jag och P ligger i soffan och tittar på Patrik 1,5 och mår lite halft illa och är trötta ! Har precis ätit en stor pizza var ! :O Vi tog också en liten runda efter praktiken, först till ICA Maxi och köpte korv ^^ sen gick vi till Godis affären och köpte godis... och sen blev det ICA Maxi igen innan vi gick och köpte Pizza ..

Idag har varit en riktigt lugn dag hos Nilla, städade förrådet och fick en massa smink :D

Nej nu ska jag lägga mej ner i soffan och må illa ... Åker hem till kära lilla Uppsala :)

?

..

Nej nu ska lilla förvirrade jag gå och hämta P så att hon inte tappar bort sej i den "stora" staden Enköping ^^

?

hihi ..



Ikväll kommer P hit så vi ska mysa och så innan hon börjar hos Nilla imorgon, hon med ! Så trevligt för då slipper jag vara ensam här i tråk-enköping ! Juste, igår va jag och köpte godis på en godis affär som har över 700 sorters godis, ni kan juh tänka er ! Sp jag gick hem igen med 1½ kilo godis :P

Jag är mycket mycket extremt väldigt förvirrad, så snälla säg nåt !

?

090324

Hej. Hur mår ni allihopa ? Jag mår ganska bra, är i enköping, kom hit igår eftermiddag och jag måste säga att det verkligen är tråkigt att vara ensam ! Fast nu har det blivit ändrat igen så ikväll kommer P hit för hon ska börja praktisera hos Nilla hon med :) så hon ska bo med mej här i enköping nu :P

Jajuste, jag har inte skrivit om i lördags ! En grymt kväll va det minst sagt och en ganska rolig dag också faktiskt. Dagen började med att Frida kom hem till mej och satte i mitt hår. Sen kom jag nästan försent till jobbet för att vi va så inne i hårfixandet, och sen kom Frida tillbaka efter jobbet och gjorde klart allt. Så nu sitter jag här med långt hår och har fortfarande inte vant mej. Efter att Frida åkte hem så gjorde jag mej iordning och åkte hem till P. Någon timme efter att jag hade kommit dit så kom även Bella, M och J och vi satt och drack och pratade.. I början va det ganska tyst och trögt medans vi satt där men efter ett tag då alkoholen hade börjat ta över så började vi prata och då jävlar ! Hahah, det va allt från gamla kompisar till ställningar till allt .. haha ! Och klantiga lilla J tog Bellas vinflaska (som inte va helt igen skruvad) och satt och skakade den så att det åkte vin lite överallt och hon hade också ut ett glas vin över hela bordet xD
När klockan sen va runt halv 12 så tyckte vi att det va dags att gå så vi satte på oss våra högklackade skor och gick mot terrassen (J hade jätteroligt när hon pratade i min telefon ...) men väl på terrassen så fanns det inga lediga bord, så vi gick ist till Gillet, och  hade skitroligt !
Drack nog godaste drinken; RassFizz, skitgod verkligen ! :D Efter Gillet gick vi till Max för att äta lite (japp, ni hörde rätt jag fylleåt ! :P) och det blev en massa prat där bla hade vi några kommentatorer bordet bredvid som satt och kommenterade allt vi sa; bla att Bella nu heter klittan XD Träffade också på Jakob på Max som påpekade att jag va jättefull haha ! Bara för att jag och J stod och frågade han som jobba på max hur länge han varit gift liksom XD och träffade också på en väldigt full Mark från skolan ! hahha ! Han vingla verkligen XD
Lite senare kom även lilla B och hans kompisar så kvällen slutade med att jag va med de (som berättade historier om varandra) och sen följde jag med hnm hem. Dagen efter jobbade jag också, usch ! Värsta bakfyllan nånsin !

Men kvällen va värt det för den va jättebra, Tack alla tjejer och pojkar !

Nej, nu ska jag titta på Gilmore Girls

?

Gårdagen

Juste, glömde skriva om hur gårdagen på Bj va ! Det va faktiskt roligt, dock drack jag inte så mkt och gick hem redan runt 01, men ändå ^^ Det va grymt med folk !

Det va bra gjort eventgruppen UF som anordnade allt ! :D

?

090320

Hej. Har ni haft en bra fredag än så länge ? Vad händer ikväll då ? Party kanske ? ;) Själv ska jag bara vara hemma, ska upp tidigt imorgon då Frida kommer hit och ska sätta i mitt kära hår :D Kan knappt vänta på att få se resultatet, självklart kommer det komma upp bilder här ! :)

Sen efter att Frida är klar och så så blir det jobb (suck!) och sen blir det till att ha en trevlig kväll på terrassen med Bella, J och P . Trevligt ! Och förhoppningsvis blir det mkt folk då det faktiskt är Bandyfinalen imorgon (lite förvånande att jag vet att det är imorgon även fast det inte går att undvika på stan men ändå).

Sen händer det nog inte så mkt mer i helgen. Jobbar på söndag och sen är jag ledig på måndag som vanligt .. Dock ska jag till tandläkaren klockan 7 på morgonen (!) men jag orkade inte omboka den, och sen runt lunh så åker jag till Enköping och sover där i några dagar med sex and the city boxen ;)

Men nu ska jag titta klart på Så ska det låta och sen ska jag titta på film !

Puss på er ! Och ha en trevlig kväll !

?

090319

Hej. Nej, jag är inte död - har bara inte riktigt haft något att skriva ...
Idag har varit en riktigt bra dag, hade en benvax kund direkt på morgonen så det va bara att göra det så fort man kom till praktiken .. Sen satte sej jag och Nilla och prata och åt. Och sen kom Eva-Lena, mammas kusin för hon skulle ha en behandling innan hon åker till Thailand - så det blev en chokladdröm, dvs peeling och inpackning i chokladprodukter från AngelSpa, så då va jag med och hjälpte till på den behandlingen. Sen åkte jag bussen till Uppsala, och nu sitter jag här hemma hos P !

Händer ikväll då ? Jag, P och A ska till Bj för det är spring party ikväll . Hoppas det blir drag ! :D
Börjar klockan 13 imorgon för att vi har en storkund klockan 14, 4 stycken i spa bad och ryggmassage, så det blir mkt :P

Men nu ska jag gå och vara social med P som försöker välja kläder ! VIlka stora problem va ? ;)

?

Godmorgon !

Godmorgon på er ! Sovit gott ?`Jag har sovit som den prinsessa jag är :)

Ska börja designa A's blogg nu :P Jag har fria händer, får väl se hur det går ;)

?

!

I'm losing my mind over here please say something !

?

090315

Hej. Vad har ni gjort denna (vad jag har hört) varma söndag ? Jag har inte gjort ett enda skit .. mest suttit och letat efter studentklänning och tittat på tv :P Inte ens tittat ut ^^ Japp, jag har varit alldeles för lat ! :)

Men nu ska jag titta på wipe out !

?

studentklänning

A sitter och gör mej alldeles stressad - för hon har nämligen hittat sin studentklänning ! Och jag sitter och letar och letar men hittar ingen som ser ut som den jag vill ha vilket är:

Såhär SKA min studentklänning se ut ! Måste bara se till att hitta nån liknande (vilket förmodligen är omöjligt) ska jag sy upp den ? Vad tycker ni ? Skulle det vara fint ? :)

?

Haircut

Okej, har suttit och tittat runt på olika frisyrer ett tag ..
Hittat två jag gillar .. vågar jag klippa de ?

Söt med snedbena (mitt kommer vara blondare och rakare)

Söt rak med mittbena - älskar den här frisyren ! Vågar jag ?

Kommentera gärna vad ni tycker !

?

Melodifestivalen 2009

Asså Sverige jag skäms ! Ni röstade fram skrikapan till eurovision song contest ! Varför ? Jag menar Malena Ernman ! Varför ? Besviken är allt jag kan säga !

?

090314

God eftermiddag (eller godmorgon för vissa kanske?)
Har ni haft en bra början på dagen ? Jag har lyssnat på Kate Voegeles version av Hallelujah och städat - älskar låten hatar att städa ! Och jag kom på en sak när jag höll på att bäda sängen : Om man bäddar sängen typ varenda dag så är det typ som ett helt jävla träningspass så då slipper man träna ^^ Höll typ på att rulla runt och försöka bädda .. så tillslut blev resultatet ... okej iaf :)

Är ni taggade för melodifestivalen ikväll då ? Väldigt många säger att de inte kan bestämma sej för vem som är bäst för att alla är jättebra i år .. Men jag måste säga att jag inte precis tycker många är bra ! jag gillar Molly, Agnes, E.M.D och Alcazar och så Måns såklart jag är juh trots allt tjej ;)

Men nu blir det lite tv, har faktiskt förtjänat det efter mitt träningspass i sängbäddning !

?

Godnatt ?

Hej. Vad gör ni för nåt då denna fredagskväll ? Jag sitter och tittar på Ledally Blonde 2 .. Älskar de filmerna ! :) Ska snart gå och lägga mej, helt slut ! Undra varför dock, gör juh inte precis nåt jätteansträngande om dagarna ... ^^

Godnatt my loved ones

?

090313

Hej. Är allt bra med er ? Det är helt okej med mej faktiskt. Gjorde en skitrolig grej idag på praktiken; jag vaxade en annan människas ben ! Och det va en riktigt cool känsla ! Veta att nu kommer den här människan ha fina lena rakade ben i 6 veckor ! och sen va det juh lite roligt att plåga ^^ Jag ska själv få en vaxning på benen på tisdag så att jag får testa och sen ! :P

Och idag hämtade jag mitt hår ! :) Och bokade en tid hos frisören för färgning, nu gäller det bara att få tag på Frida så att håret kan sättas i och klippas :) Fatta att snart kommer jag ha långt hår ! Det va läänge sen sist ;P Lite creepy att jag kommer ha en främmande människas hår på huvudet, men äh det kommer man över :)

Sitter hemma nu och äter sourcream cheez ringz, yum ! :D

Men nu ska jag gå och titta klart på NCIS och plugga lite anatomi ;) (FRIVILLIGT!!)

?

Natt

Nej, nu ska en mycket förvirrad Mickiz titta klart på grey's och sen gå och lägga sej .. Kanske gråta en snutt !

Imorgon blir det jobb, så förmodligen inge bloggning - men får se !

Natt
</3

Förändringar på väg ..

Nu har jag beställt mitt hår :)


Den här färgen köpte jag ! Få se nu när det kommer bara ! Sen gäller det bara att färga mitt eget hår i samma färg och sen är det isättningen :) men nästa vecka borde det iaf vara klart ! :D

</3

.

Ensam. Osäker.

jag vet att du läser den här bloggen och du vet vem du är ! Allt jag vill är att du säger något, spelar ingen roll om det är nåt positivt eller negativt. Bara så jag vet !

</3

090311

Hej. Har ni haft 2 bra dagar ? Mina dagar har varit sådär ! Jag och P va och hämtade biljetterna till BJs spring party den 19 mars - alltså nästa torsdag. Ska bli ganska skönt att komma ifrån vårat älskade People !
Och juste vet ni ! Igår bokade jag mina två första riktiga kunder ! Som jag liksom själv ska få behandla ! En benvax på fredag och sen en benvax igen på måndag :) Ska bli skitroligt men väldigt skrämmande ! Usch, tänk om jag gör illa de liksom ...

Något annat som hänt ? Njae, inte i mitt liv iaf ! Är bara sååå förvirrad och oförstående just nu, men det går väl över snart hoppas jag annars får jag väl se till att det gör det .. men får väl se !



</3

Bilder från i lördags

Självklart togs det lite bilder i lördags .. :P

Jag och P utan blixt ^^

Jag och P med blixt ..

Jag och A - jag ser ut som ett psykfall ja ! :P

Simon, jag (med A's ex raggs skidskolegrej på mej upponer) och A :P

Jag porrar mej - P kallar det här för utviknings-mickiz bilden .. ^^

A, killarna som totallurade mej, och jag - Och ja ! Det här är nog den värsta vimmelbilden jag nånsin vart med på !

Och min tatuering va anledningen till att de lurade mej .. så de tyckte att den skulle va med på bild ^^ hahaha !
Roliga snubbar iaf :)

<3

090309

Hej hallå allihopa ! har ni haft en bra helg ? Min helg har varit grymt rolig :P jobbade först i lördags och sen drog jag hem till P för att fixa oss och titta på melodifestivalen och sen dra ut och titta på Byz och Json på People :P När vi väl va på People kom A också - vilket va en surprise med tanke på att vi trodde hon va i sthlm .. men roligt va det iaf :) jag blev totallurad av två killar, jag och P retade A's gamla ragg lite också (mkt roligt), vi träffade turism 2or och hade en grymt rolig kväll ! Jag fick tillomed sjunga med i min sommarlåt - "Do you wanna fuck" ^^ Hahaha !
Påvägen hem från krogen så blev cet bråk på bussen  - en kille som inte fick komma på bussen för han kunde inte betala ... det slutade med att han slog ner en polis .. Så han kommer förmodligen fällas för våld mot tjänsteman för att han inte fick åka buss .. Snacka om patetisk typ !
Sen efter jobbet igår så åkte jag hem till B och myste där och gick hem imorse och fortsatte sova eftersom jag har vart ledig idag .. Åkte till skolan också och träffade Åsa en liten snabbis och hämtade engelska böcker :P Det va heelt tomt i skolan :o Men det blir väl så när alla vi underbara 3or inte är där :D

Så nu sitter jag här och är uttråkad ! Vad händer ikväll då ? Bra fråga ..

<3

090306

Hej. Haft en bra dag ? Skönt att det är fredag, nu är det liksom helg ! :) Själv har jag haft en underbar dag på praktiken - när jag kom så va det babymassage (mammorna kommer dit och lär sej att massera sina barn) och det va inte så hemskt som jag trodde det skulle vara ! Tre jättesöta barn och sen deras mammor ! kanske inte det mysigaste med alla pruttar som bebisarna gör och shit vad de kissar ! Nej tack, inga barn för min del !
Sen fick jag själv en ryggmassage för att Nilla skulle gå igenom musklerna och alla greppen man använder på ryggen ..! Grymt skönt kan jag meddela er ! :)

Så nu sitter jag här och tittar på Så ska det låta och har ett väldigt intressant samtal med amarisa via msn ^^ Och juste, jag håller på att läsa en väldigt bra bok som heter Sex som jag vill ha det  - som handlar om en tjej som skriver dagbok om sitt sexliv för hon anser sej själv vara sexberoende .. och den är skitrolig ! Men folk tittar liksom lite konstigt på mej på bussen när de ser boktiteln ! XD Men den är skitrolig, jag rekommenderar den verkligen :P

Och nu till er !
Jag behöver 3 försökspersoner för hel eller halv ben vax alt. bikinilinje. Kostar 50 kronor/pers och det ligger i enköping fredag den 3e april. Nån som är sugen kan juh höra av sej till mej ! :)

<3

Memories ..

vet ni vad jag har glömt berätta ? Varenda gång jag kommer till Enköping och det är juh ganska ofta nuför tiden så får jag flashbacks från när jag gick typ antingen i 8an eller i 9an kommer inte riktigt ihåg, men det va iaf på våren typ i maj .. Så frågade en bekant som äger en affär i Bålsta om jag ville gå modell för hennes kläder i affären. Och jag som alltid har velat bli modell, och fortfarande vill (även fast jag vet att det inte går) sa såklart ja ! Så jag, en kille som gick i min skola som hette Marcus och ägarens son Eric vi gick modevisning mitt på torget i Enköping. Jag hade asroligt men det va kallt att visa upp bikinis i maj kan jag juh säga .. Men jag har tänkt på det här varenda gång jag har kommit till Enköping, har bara glömt att skriva det här :P

Men men, nu fick ni veta det också, men nu ska jag gå och titta klart på Greys och sen ska jag faktiskt sova :)

Natti

<3

090304

Hej. I know det har varit dålig uppdatering ! Men igår va jag först på stan med P efter praktiken, första dagen btw - skitbra ! Jag kommer säkert ha det jättebra ! Bästa miljön så jag kanske blir av med magkatarren :D Hoppas (håll tummarna) Jag köpte ett par jeans igår ! Yes, äntligen typ ! Och jag blev grymt glad av storleken jag köpte ! W25 det är riktigt trevligt :D Och sen kom jag hem och va hemma en liten stund och sen gick jag igen och va borta hela natten (ni som läser här ganska ofta och som känner mej ni vet vart jag va) och hade det mysigt ! Sen va det praktik idag igen, och asså jag älskar min praktik, jag läser en massa böcker om massagegrepp och vart alla punkter ligger och vart de leder och typ alla muskelnamn .. skit krångligt men intressant ! och sen är jag med när Nilla gör själva behandlingarna .. Men sen är jag juh bara där i 4 timmar också, så jag har det underbart !

Pratar med Cilla och Madde lite då och då (mest Cilla) som är i Usa och jag är lite avundsjuk måste jag påstå ! Orkar inte Uppsala, haha ! Men men .. :P och Cilla sa att därborta blir de typ jätteförvånade när de hör att man dricker vodka och sånt här men de sitter själva och röker på .. hahaha ! xD klockrent juh, tycker iaf jag ..

Och nu har jag börjat titta på studentklänningar, hittade en idag på asos.com som va skitsöt - problemet är att den är creme färgad .. Kan jag ändå ha den till studentmössan tro ?! :P

hahaha, Johanna en tjej i Tu2an som jag bla åkte till Nordirland med lade upp en video från när tyskarna va här och skulle lära sej säga ordet stjärt, men det gick inte så bra ..
http://www.facebook.com/home.php?#/video/video.php?v=55082541823

där är länken till videon, den är verkligen rolig, och mitt skratt låter helt förjävligt ! :P

Nej, nu ska jag gå och duscha :)

<3

.

Nu ska jag gå och gråta och sova.

Godnatt.

?

...

ensam ...

</3

090302

Hej. Första måndagen i månaden .. De där jävla varningstjuten lät idag, shiit vad de låter .. Men jag tänkte på en sak, tänk om det skulle bli krig den första måndagen i månaden, då skulle man juh inte veta om den bara tjöt som vanligt eller om det var på allvar .. hmm, aja ! Det skulle ändå aldrig bli krig i Sverige.

Har ni haft en bra dag ? Min dag har varit skön men psykiskt jobbig .. Är juh ledig på måndagar från och med nu, så jag va hemma hela dagen, klädde inte på mej kläder förrän runt 14 och då blev det bara ett linne och träningsbrallor ... Orkar inte mer !

Usch, det här har inte varit min dag ! Vill veta men vågar inte fråga, för rädd för svaret. Men jag måste ! :S Hatar att inte veta ! ... Säg till !

I alla fall, imorgon börjar den nya praktiken :) Hoppas det blir roligt, ska iaf bli intressant att tillslut få vaxa ... ^^

Aja, ska gå och titta på charterhjältar nu !

<3

090301

Hej. Idag är det 1a mars, och exakt 3 månader kvar tills jag blir 19 och 3 månader och 4 dagar tills jag tar studenten :S
Kom hem från Sthlm för någon timme sen, jag och Bålsta Linda (toviz för de som känner henne) har varit på musikal idag, High school musical musikalen på Göta Lejon dag, den va helt okej faktiskt ! Men dagens höjdpunkt va när vi va inne på English store i söderhallarna, och jag hittade Fanta icy lemon !!!! :o :D

Sen köpta jag även filmen systrar i jeans andra sommaren, så jag ska snart gå och titta på den. Pratade med min nya praktik igår också och jag kommer vara ledig varenda måndag för hon har stängt då, GUD SÅ SKÖNT ! :D Så ska dit på tisdag :P Och hon sa att i slutet av praktiken så kommer jag få ta dit någon kompis eller något och göra en vaxning, en ansiktsbehandling och en massage ! :D Yeeay ! haha, men vem i hela friden vill vaxa sej frivilligt ? ^^

Men men, nu ska jag gå och titta på film..

Jag hatar att inte veta vad du tänker och vill. snälla säg !
<3

Förlovad, Gravid och Lycklig

Mitt namn är Mikaela. Jag är 22 år och sambo med min fästman Johan. Den 15e december ska vi ha vårat första barn. Det här är mina tankar och mitt liv.

RSS 2.0