jaha

jaha, vad händer hos er då? jag ligger fortf kvar i sängen hemma hos johan. Tänkte väl gå över till tim o wilma om en stund, får se!
Saknar min älskling! Vill inte ha sommarlov längre!!! jaja...

Hoppas ni har det bra!

TTYL

<3

Tjohooo

Nu  är det Mikaelas favorit Kaisu (iof så känner hon nog ingen annan Kaisu) som äntligen skriver gästinlägget jag lovat skriva. Tänkte att jag måste väl skriva innan jag åker till Finland så lillan inte saknar mig alltför mycket. Föresten Mikaela vi åker på måndag morgon ist.
För dom som inte vet vem jag, så är jag Mickis klasskamrat och resesällskap.
Sitter här och funderar på hur snabbt tiden igentigen går. Tydligen trodde Johan att M och ja känt varandra länge. Och så känns det med, fast det inte ens var ett år sedan vi träffades för första gången. Men vi har hunnit med mycke under den tiden. Både skratt och gråt. ”Jag står här med din typ flickvän” är väl en replik vi aldrig kommer glömma. Vi hade ätit middag hos mig och väntade på bussen för att åka ner på stan och vip. J och M pratade i telefon och jag ville också prata med honom. Då kläcker jag ur mig de. Jag står här med din typ flickvän. När dom inte va tillsammans än. Fröken Arnell var inte allt för glad på mig då, men alla vi vet ju att det gick bra ändå!
Tänk på alla gånger vi satt på tågen och svor för allt krångel som varit, vad hade vi gjort utan varandra? Suttit där ensamma och gråtande tyckt synd om oss själva. Eller vårat tripp till Skansen hade varit värdelös ensam. Du hade klarat dig bättre än jag ensam. Hur hade jag hittat någonstans ensam med mitt lokalsinne eller kommit rätt med tågen? Det är väldigt lätt att kliva på fel tåg, jag vet! Södertälje, Märsta samma linje olika håll. Febrig och trött verkar allt bra.
Tänk vad tråkigt du hade haft utan mig:)
Snart är vi klara med skolan och då kommer vi inte längre ses dagligen, hur kommer det gå? Vi får väl ta sommarlovet som träningsperiod. Kommer sakna dig lilla snigelbäbiz otroligt mycke!

Nu ska vi se om jag lyckas lägga upp de här bara haha
Vi med våran favvoNathalie
Vi med våran favvo Nathalie

Mikaela du får vända bilden, jag fattar inte hur man gör de. Om man nu ens kan det...

Dagen efter..

Varför ska dagen efter alltid vara så sjukt jobbig.. det är som det är och man förtjänar det väl antar jag.. Vi har bara legat hemma heela dagen idag och kollat på true blood som min kära pojkvän fallit totalt för.. ;)

Gårdagen var iaf jättetrevlig, med människor som var fulla och glada (de flesta iaf).. Råkade göra lite pinsamma saker, bla att flasha mej för johans släkt när jag och Malin skulle gå ner i brygga.. Så johans kusin på 12 år, hans första tuttar som han fått sett förutom sin mammas blev alltså mina.. 2 tummar upp ;) hahaha... men vad kan man göra..! ;)

Nej, nu ska vi kolla på true blood lite mer.. ;)

TTYL

<3

Midsommarafton..

Midsommarafton idag alltså.. dagen då alla ska var glada, fulla och trevliga.. ;)

Ligger hemma i vallskog.. har gjort kransar med Wilma, Malin och Mia hela dgen nästan.. Johan har gjort en midsommarstång och vet ni vad! Jag har tillomed badat, eller iaf doppat mej.. 18 grader varmt i vattnet^^
Händer idag då? Nån som är full än? (förutom min pojkvän)?

Nej, nu ska jag spela UFC... :P

Glad midsommar!

ttyl

<3

Sommarlov solen lyser skönt, sommarlov gräset är så grönt..

Jajamänsan.. jag har sommarlov! Det är så sjukt skönt så jag kan inte ens förklara.. Har sovit ut ordentligt idag, vaknade för en kvart sen typ.. ska gå upp och ta på mej lite kläder och åka hem (är hos johan), hämta lite kläder för imorgon och sen åka och träffa Paulina på stan.. Ikväll åker min kära pojkvän cross så blir att ta det lugnt och sen åka ut hit igen...

En lite dålig sak med sommarlovet är dock att jag inte får träffa mina små kultingar på ett tag.. :( Men tackagud för att det finns telefoner och facebook.. :D

Hmm, har nåt mer hänt? Jamen juste, i måndags va jag och svägerskan Malin på Twilight Fan Event! Och det var nderbart Taylor Lauter va 100 ggr snyggare/sötare i verkligheten.. :) Hade iaf en jätte trevlig kväll! :)

Nej, nu ska jag göra nåt vettigt.. :P

TTYL...

<3

svacka men inte blir vi nykterister för det heller...;)

Suck, har haft världens svacka den här veckan, har verkligen gått in i väggen.. Var ite saker som startade det hela i skolan och massa skit, blev lite less på folk (eller okej, ÄR fortf less).. Men det känns bättre nu när jag fått vara hemma ett tag.. Känner mej mycket bättre nu snarare, får se hur det blir på måndag bara! Älskar min pojkvän som stöttat mej genom den här jobbiga tiden.. ;)

Idag är det 90 års fest.. 40+50 så det ska bli roligt! Blir ca 70 pers på kalaset här ute i Vallskog så party hela natten ;) Trevligt eller vad!? ;)

Nej, ska väl vara lite social mot min pojkvän! ;)

c u l8er!

<3

20 år idag!

Jaha, då är man 20 år då.. kan väl inte precis säga att det va nån värst skillnad, enda att jag får gå på systemet (och tro mej, det har jag gjort) ;)

Vaknade imorse och fick då dagens förstra present.. jättefint armband, av världens bästa pojkvän, från märket miss Dee, som jag redan har ett annat armband ifrån och som jag älskar! Som sagt världens bästa pojkvän (fick örhängen igår också).. Sen kom jag till station och där får jag dagens andra presenter, från Kaisu, kan inte ens förklara men roligt iaf.. ;) Sen nu så har nästan alla gäseter gått, ett sällskap på 13 pers åt upp smörgåstårta för 30 pers.. :o Men gott va det! Har fått en massa presenter varav de flesta ligger i inrednings tema.. ^^ Vad kan man söga, verkar som om mamma vill ha ut mej ur huset..

Nej, men är så nöjd, har världens bästa familj, släktingar, vänner och Pojkvän! Tack för alla fina gratulationer!

<3

Förlovad, Gravid och Lycklig

Mitt namn är Mikaela. Jag är 22 år och sambo med min fästman Johan. Den 15e december ska vi ha vårat första barn. Det här är mina tankar och mitt liv.

RSS 2.0