Söndag en dag som alla andra dagar..

Jag sitter och målar naglarna, fransk manikyr och älsklingen spelar tv spel.. vad han dock inte fattar är att målar jag naglarna så måste han sitta still!! Men neej, så har tagit x antal minuter att göra det här.. well well, älskar hnm som tur är ändå <3 haha.. nej men så ser våran söndag ut för tillfället.. ;p Får väl se vad som händer resten av dagen, ska hem till mej ikväll iaf, mamma fyller år imorgon.. Kanske blir en tur ut till Tant Eva och grabbarna idag, får se vad dagen har att erbjuda ;D

<3

sjuklig lördag.

Sitter hemma i soffan med älsklingen, han tittar på A-team jag gör allt annat än kollar. Gick hem från jobbet i torsdags med feber och lock i båda öronen, var hemma igår förutom ½ timmes behandling mitt på dagen och sjuk även idag, dock har febern gått ner, thank god for that! Hatar att vara sjuk, känner sej så mesig då :( Men friskare nu iaf :)

Hundvakt idag medans mamma och peter är på mammas kusin träff i Enköping.. Precis när de åkte började Alice bete sej konstigt, sen när vi satt och åt våfflor började hon hulka och la världens största kaka på golvet, mm vad mysigt.. Sprang då ut med henne efter att hon fått ducsha och spyan torkats upp, där hände lite allt möjligt äckligt! Dock mår min lilla gosevovva bra nu tror jag, ligger och sover alldeles utmattad här bredvid i soffan..

Älskar de två jag myser med i soffan nu, de bästa jag har!



<3

wednesday= tv dag

Idag är det onsdag vilket från och med idag betyder tv dag.. Yey, typ en av de bästa anledningarna till att jag tycker om hösten, alla tv serier börjar. Kvällen börjar med nya säsongen av Bonde söker fru, och tydligen så ska den här säsongen vara väldigt händelserik och dramatisk. Klockan 21 är det sedan Grey's anatomy, undra vem som dör egentligen? ;) och sen klockan 22 är det Kungarna av Tylösand, skäms lite över att säga att jag tittar på det, men kan inte låta bli.. ^^

<3

Pic time pt.2










Jaa tjejer! Det här har varit ett jobbigt år minst sagt, väldigt mkt tårar, skratt, stress, krångel, studiebesök och en massa annat på både gott och ont.. Dock kommer jag aldrig glömma bort er och den här tiden vi har haft tillsammans.. Så jag älskar er (ni vet vilka ni är) och kommer alltid att göra det!

<3 <3


Pic time pt.1

Lite bilder från skolåret och även från sista kvällen med den bästa klassen (tillslut iaf) som man kan ha, några bilder kommer från Natta..:

Vi med våran favvoNathalie

Update!

Uppdatering på gång, har varit dåligt med det, men nu när skolan är slut så kanske man kan börja igen, får väl se! ;p

Som sagt skolan är slut, tog examen för en vecka sen igår, började jobba på onsdagen så det är full rulle.. Ledig idag, skönt men hade tid hos akkis 8.40 imorse, tog emot men det gick snabbt även fast jag måste säga att det är lite för krångligt för att hitta där, men kom fram till slut iaf ;p De tog Biopsi prov på mina utslag och tog även blodprov, så har nu ett hål i armen, och tog blodblodprov i andra, så superfint att jag ska jobba imorgon, och att våra rockar är svarta ;på men det löser sej ändå.. Fick nya tabletter också, kommer dock inte ihåg vad de hette, men får endast ta de på kvällen de då är starkt sövande^^ Så när johan börjar bli tråkig på kvällarna så vet jag vad jag ska göra.. haha! ';)

Lägger upp lite bilder senare från examen och även lite bilder från hela året lite senare..


Såhär fin om armarna kommer jag vara nu.. ^^

<3

Förlovad, Gravid och Lycklig

Mitt namn är Mikaela. Jag är 22 år och sambo med min fästman Johan. Den 15e december ska vi ha vårat första barn. Det här är mina tankar och mitt liv.

RSS 2.0