Mys dag!

Idag har vart en riktig mys dag med älsklingen! Först blev det eckerö "kryssning" med svärfar Peter, hans fru Maria och johans lillasyster alva :) god mat, trevligt sällskap och shopping i taxfreen och så nu ska jag och min älskade gå på bio, få se om det blir hur många lingon finns det i världen eller red riding hood.. Det beror på vem som får bestämma ;) men nu ska jag mysa med min kärlek, sitter nämligen med iphonen och bloggar :)

Ensam med pojkvän

Usch, känner mej så sjukt ensam. Både jag och johan ligger hemma med halsfluss, han ligger bredvid mej och snarkar. Så nej, jag är väl inte ensam egentligen, men det känns så iaf. Johan har ont så han har kanske sagt en 10 ord till mej idag. Ja, jag förstår honom men samtidigt så känner jag mej ensam. Jag tycker synd om mej själv för att jag lyckats dra på mej halsfluss från jobbet och samtidigt lyckats smitta johan.. Fast jag kan inte visa för johan hur det är för det är mer synd om honom. Kan inte hindra att det kommer någon tår, sålänge johan inte ser det! ...

DÖD

Need I say more?

110405

I know, long time no seen.. har inte riktigt haft tid att skriva, har jobbat nå sjukt mycket.

var så så länge sen jag skrev att jag inte ens kommer ihåg vad jsg skrev sist, har iaf fått en 50% tjänst på chic som kommer börja i juli typ :) Ska bli jätteroligt! Ser verkigen fram emot det!

Annars har inte så mkt hänt. Svimmade igår på jobbet, och det fick mej att inse en ganska rolig sak. Jag älskar mina kollegor på förskolan men jävlar vad nyheter sprids snabbt där! :o hihi, lite roligt att inse bara..

Och förövrigt så firade jag och johan 14 månader igår, så myspysigt så, idag borde min svägerska komma hit från Thailand. Men sen är det inte så roligt dock.

Men nu ska jag titta på sons of anarchy med världens bästa! <3


bild från fridis fest :)

Förlovad, Gravid och Lycklig

Mitt namn är Mikaela. Jag är 22 år och sambo med min fästman Johan. Den 15e december ska vi ha vårat första barn. Det här är mina tankar och mitt liv.

RSS 2.0