Weekend!

har ni gjort i helgen då? Sitter här med mitt jättehår och lilla fläta sen modevisningen, har inte orkat borstat håret.. ;P Helgen har varit riktigt skön! Fredags va jag med min lilla Gullefjun.. Sen på lördagen va jag med johan och firade hans 5 årige kusin Alvin, supersöt men lite pinsamt, va så mkt folk där.. :P Sen hälsade jag på stackars mormor som ligger på sjukhuset, krya på dej mormor! :)
Min kära pojkvän va dock ut igår.. så inatt fick jag besök av ett gulligt litet fyllo, som insåg när vi låg nerbäddade i sängen att han nog har en cheeseburgare i jackfickan.. haha! Så imorse när vi vaknade blev jag bara tvungen att gå och kolla, och jo där låg en cheeseburgare xD Vad ska man säga förutom hahahahaha! Tur att jag älskar honom ändå! ;)

Så idag va det modevisning åt Kaisus syster Katri och hennes kompis Michaela.. va riktigt roligt faktiskt, inte så mkt folk men spelade inte så stor roll.. :)

Nej, nu börjar snart Johan Falk :) Men vi ses och hörs!

<3

LEDIG!

Ahh! Har varit ledig hela dagen, obeskrivligt skönt! Visserligen var jag hos läkaren med min kära mage, så de skickade en remiss till Läkarhuset så måste göra en gastroskopi... :/ men allt för att bli bättre..!
Sitter iaf här och tittar på top model :) Gullefjun kommer snart, kändes riktigt mysko att sova själv inatt så nu slipper jag det ;P

men imorgon är det skola.. Slipper visserligen salongen, blir dermatologi som kan bli ganska äcklig/rolig ändå! :)


Armband från: Miss dee och Alvas pärlarmband

<3

Modevisning

Juste glömde skriva något som vanligt ;)

På tisdag efter skolan har jag klänningsprover.. Eftersom på söndag så ska jag gå modell... ;)

<3

Jag älskar dig!

Hej. Vad gör ni? Jag la nästan precis på i telefonen på min ganska fulla pojkvän(som jag älskar).. Hur har helgen varit? Min helg har varit helt okej.. I fredags så sov min lilla gullefjun här, och i lördags morse åkte vi hem till hans pappa och va barnvakt åt söta lilla 5 åriga Alva (som förövrigt inte gillade mej innan men jag fick nu ett armband av henne).. Sen åkte jag hem och hälsade på min moster som fyllde gammal dvs 30 år..  Böt sen om eftersom KAISU FYLLDE 20 ÅR! Hon hade varit på Eckerö hela dagen så hon va något dragen när vi träffades på vip.. Orkar inte berätta allt som hände men kan väl bara säga att kvällen inte blev som väntad...

Och idag då, Paulina kom hit vid lunch efter många om och men (haha!).. Fick sms av älsklingen runt lunch då han började bli packad eftersom det var bandyfinalen idag.. (för er som inte vet så stod det mellan Hammarby-Bollnäs 3-1, se tillomed jag visste det) ;)

Nej, veckan ser faktiskt helt okej ut..
Måndag: Försäljningsteknik
Tisdag: Anatomi, och prov i cirkulationssystemet
Onsdag: Salong, 1 vecka till lov!
Torsdag: Ledig, läkartid :/
Fredag: Dermatologi och helg!

Så, veckan ska nog inte bli helt jobbig! ;)

Nej, nu ska jag gå och göra mej iordning för kvällen..

<3

Forgot!

Glömde skriva.. I lördags under min kära bakfylledag eftersom jag hade världens jävligaste karatefylla i fredag, så va jag hemma hos min lilla gullefjun och kollade melodifestivalen och NEW MOON.. Och gissa vad! jo, han sa att den va bättre och med tanke på att Twilight va helt okej så betyder det alltså att New moon va bra.. ;)

<3

<3

Hej jag vet var 100 år sen jag skrev men har inte hänt spec mkt på senaste tiden, så har tänkt att det inte gjort spec mkt..

Jag har aldrig varit tjejen som "älskat" en kille.. visst har jag haft killar men inte som det är nu! För jag har verkligen världens gulligaste kille som jag faktiskt älskar <3 Blev bara tvungen att skriva det här, eftersom han ändå inte läser den här bloggen.. haha! :)


<3

Förlovad, Gravid och Lycklig

Mitt namn är Mikaela. Jag är 22 år och sambo med min fästman Johan. Den 15e december ska vi ha vårat första barn. Det här är mina tankar och mitt liv.

RSS 2.0