110227

Tänkte bara svänga in och säga godnatt! :) Har varit en riktig tuff dag idag, hela släkten var här för att fira frida, och inte mådde man bra heller.. Usch, topp 5 i bakislistan, illa! :S

Har varit god mat dock, klarade av att äta efter ett tag.. var trevligt att träffa syster med familj idag igen, pratade om gårdagen och lekte med theo (som körde tvärstopp på johan!) som vanligt.. Får väl göra om nånting liknande igen, eller vad tycker du syster? ;)

Johan skjutsade hem frida och de så han missade solsidan, så då tyckte jag att vi tittar på det lite senare.. :)

Men nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen. See you later alligator!

- Vem är det som tar på mina tuttar?
- Det är jag, kläm kläm kläm...

Kill me

Åh fyfan! Såhär dåligt va det lääängesen jag mådde... Va riktigt roligt igår, bra jobbat syster yster! Så jag mår väl som jag förtjänar men ändå... ^^

Jaja, nu kommer släkten.. *suck* dock har jag och johan redan paxat två av platserna i vardagsrummet... :/

Vi kanske hörs sen!

Produkter

Jag tänkte att ni kanske vill veta vad jag använder för hud och kroppsvård? Så tänkte ta några nu och fortsätta någon annan dag.

Rengöring: Jag använder MD formulations facial cleanser för det mesta men varierar lite hur som helst som jag känner för.

Peeling: Här är det också MD formulations, face and body scrub. Den har väldigt mycket korn i sig, så det bästa resultatet blir om man blandar det lite med facial cleansern.

Mask: För det mesta 2 olika. Matis rep. jeun. youth hydrating mask. Den använder jag som bas mask. Den ger bäldigt bra med fukt. Sen använder jag även Kerstin Florians Moor mud om jag känner att jag är lite oren, då den masken blir lite som en extra peeling.

Ansiktsvatten: Använder jag ibland, inte hela tiden då det egentligen inte behövs med MDs produkter, men använder iaf Decleors Matufying lotion.

Serum: Jag använder Matis rep. jeunesse flash lift energy på dagarna. På natten använder jag den inte.

Kräm: Använder 2 beroende på hur jag känner mig i hyn. Känner jag mig torr, vilket jag ofta gör nu när jag är utomhus så ofta och har en väldigt känslig hy så använder jag Matis rep. jeun. fundamental beautifying cream. Och känner jag mig fetare så använder jag Dermalogicas active moist.

Ögonkräm: MD formulations antioxidant eye cream oftast, men när jag känner mig pluffsig använder jag Matis ögonkräm.

Testa också lite prover från jobbet på Restylane skincare och Bergman. Bergman känns som för lite äldre men Restylane skincare verkar riktigt bra! Funderar på att testa :)

Men som sagt jag switschar väldigt mycket beroende på hur jag känner mig. Men nu vet ni vilka hudvårdsprodukter jag främst använder. Nästa gång kan jag ta kroppsvård.

it's a Lovestory

Ligger helt ensam i sängen. Johan är på kryssning. Så det gör att jag ligger själv i sängen och försöker göra allt för att jag ska bli så trött så jag somnar snabbt, usch längtar inte.. Men när man väl somnat så gör det inte så mkt hoppas jag.

Idag har varit en omtumlande dag, mycket som hänt som jag inte kan berätta om men iaf. Har precis peelat hela kroppen, haft mask i ansiktet och BUSat mej.. Så jag ska vara fin till lillasysters födelsedagsfirande!

IDAG FYLLER ÄVEN MIN LILLASYSTER FRIDA HELA 20 ÅR!! :D SÅ GRAAATTIIISS!!! Fick dock ett störande sms av henne idag, där hon skrev att ja, nu är det bara 10 år kvar tills hon blir 30, men hon är koko, för man kan juh inte längta till man blir 30.. :)

Men nu ska jag borsta tänderna och lägga mej och kolla simpsons the movie som är på 6an :)

Take me somewhere we can be alone..

Idag har mycket hänt på jobbet, spyor, kläda fingrar och massa sånt jobbigt, men tycker att jag sköter mej riktigt bra faktiskt, känner att både jag och barnen utvecklas i takt med varandra, och det känns jättebra :)

Jag och Johan sitter och kolla lägenheter och kostnaderna och så, usch! INGE ROLIGT! Men det är nödvändigt tyvärr! :S Känner att jag verkligenmåste flytta snart, orkar inte åka fram och tillbaka, börjar bli jobbigt...

Imorgon blir det ett lång pass på jobbet, börjar 08 och slutar 18. Så jaa, det blir roligt.. ^^

Fick sms av Helena, min chef på chic också, börjar 9.45 på lördag, och det blir väl till runt 18, skulle jag tro, sen ska vi fira lillasyster, så kommer bli tufft även det, men får sova ut på söndagen lite iaf, och ser fram emot helgen ändå, ska bli roligt! Att gå upp och jobba på lördagen känns egentligen inte som ett jobb eftersom jag får göra det jag vill :)

Men men, nu ska jag hoppa in i duschen, har lovat två tjejer att jag ska ha både lockigt och flätat imorgon ;p

For you I would have done whatever

Ligger i sängen och tittar på nya säsongen av Big Brother :) Får se om en viss primadonna är med (hahah, kaisu fattar vad jag menar) Har varit hos min moster hela dagen i princip för att fira min kusin som fyller 3 år om en vecka :p

Igår blev det först jobb 13.30-18 och sen vart det hem till Vallskog och då kom Frida, Lange och Söt-Theo och tittade på Melodifestivalen ihop, var supertrevligt!

Fick nyss ett sms av min chef på Chic, hon skrev att spachefen var jättenöjd och frågade om jag kunde jobba nästa lördag, vilket jag självklart kan! Efter det blir det sen att fira lil sis då hon fyller hela 20 år på torsdag! ;p

Men nu ska jag fläta håret och titta på BB :) Kaisu, vi hörs om uppdateringarna.. ;)

John Blund är i närheten ikväll..

Godnatt! Eller säger det redan nu iaf, john blund är i närheten, är inte långt från att somna nu heller..Skönt!

Idag har varit en ganska chill dag, jobbade 8-13, åkte hem, har gjort nagelförlängning på systra mi, kommmer väl upp en bild i helgen/veckan så ni får se resultatet, är otroligt nöjd faktiskt! :p

Imorgon blir det jobb @ chicclinic 13.30-18. Inte så lång dag, men det är bara skönt för det betyder sovmorgon, och det förtjänar faktiskt jag efter 6 dagars veckor, för det är nu det kommer börja..

Men men, nu ska jag kolla lite på greys anatomy tror jag och sen kommer johan hem, myysigt!

Godnight folks!

110218

Gud vad gott det är med lakrits/hallon skalle som jag sitter och suger på just nu :) Ligger i soffan och tittar på 2½ men men älsklingen, dock så försöker han få Alice att ligga på hans bröst, men hon vill bara tillbaka till sitt fönster! Men Johan lyssnar inte på mej.. haha! dock älskar jag honom ändå!

Och jag har inte berättat en sak som jag fick reda på  i förrgår men som blev helt klart idag. Jag har nämligen fått förlängt vikariat på förskolan jag är på :) Ska vara där till i slutet på maj, blev så glad när de frågade om jag ville vara kvar..

Så kommer jobba där varenda dag 8-16 och sen på lördagar kommer jag jobba på Chic clinic :) Så det blir 6 arbetsdagars veckor för mej, men det ska vi nog klara ändå! ;)

Nej, nu är godisen slut och jag ska mysa med min plutt, måste duscha också :)

110215

Sitter och fryser arslet av mej i sängen i väntan på att Sommar i Sverige ska börja. Johan ligger på golvet och surfar, då han inte riktigt gillar min säng när vi ska se på tv.. Har suttit och surfat runt och kollat på lägenheter i Uppsala. Men finns ingenting, hyreslägenheter är typ helt dött, enda lediga är där folk har rökt (varför i hela friden gör man något så äckligt!) och där vill man inte riktigt bo. Och köperslägenhet är inte riktigt att tänka på så det ser ut som att man får bo hemma ändå.. tyvärr!

Fick reda på en sak idag förresten, som jag är väldigt glad över, men det är inte helt säkert än, så jag hör av mej imorgon.. Men lutar väl åt det jag vill! :D

Nej nej, nu ska jag äta mina gelehjärtan som jag fick av älsklingen igår, sen kolla på Sommar i Sverige, Cougartown men sen blir det att sova, ska juh trots allt jobba imorgon också.. :)

Alla <3 dag

Idag är det Alla hjärtans dag! Ska ni fira det med någon eller bara skämma bort dej själv kanske? Jag tänkte inte göra något speciellt, bara vara med min största kärlek. Ska laga mat till familjen också, tänkte även göra en efterrätt bara för att.. :)

Har precis kollat klart på Mean Girls 2, den var inte sådär superbra måste jag säga. Fine, den är okej en tråkig dag, men föredrar den första före den andra. Men så är det juh nästan alltid.

Men nu blir det lite Greys.

Ha en mysig alla hjärtans dag!

110212

Hej! Åh, jag är så lycklig just nu! Har jobbat på Chicclinic sedan klockan 10 imorse, fram till 18.00 ikväll. Kändes så otroligt bra, och chefen verkar så nöjd! Det var sån underbar känsla att äntligen få göra det jag älskar idag, insåg verkliger hur mkt jag hade saknat det! :)

Glömde ta kort på min jättefina behandlingsklänning som jag har på mej när jag jobbar.. + att alla tvättsvampar och plasthandskar och sånt är ROSA! Hur underbart är inte det? Men tar kort på det nästa vecka, ska jobba igen på lördag.. ;) Så boka en behandling på Chic clinic hos mej ;)

Och inte behöver man ta med sej lunch heller, utan jag får hotellbrunch avdraget på lönen om jag vill, till ett förmånligt pris såklart! Känns så j*vla bra nu! :)

Men nu ska jag mysa med Johans familj framför melodifestivalen!

110211

Tänkte bara svänga in och säga godnatt! Vet att det varit dålig uppdatering i veckan, men har varit heelt slut! Imorgon blir det jobb på Chicclinic 10-18.. Tufft, men roligt att göra det jag älskar igen..!

SKa försöka sova nu, även fast musiken dunkar i rummet bredvid..!

See ya tomorrow my sweethearts!

110208

Nu så, skönt att ha min karl hemma! Han har haft en kväll med sin mormor och morfar, bara de :) Jag jobbade till 16.00, åkte hem och var så slut, inte sådär superroligt att ställa sej och laga mat, men vad gör man inte! Var bara jag och Peter hemma, så blev wokade grönsaker med Oxcabanoss korv. Enkelt, gick på bara några minuter och inte speciellt ansträngande, mer hade jag inte orkat.

Har iaf haft en bra dag på jobbet, börjar klockan 08 imorgon bitti, till 16.30 och sen blir det ett möte, hihi! Går det bra så blir det kanske tillomed att jobba redan på lördag, får se! Hoppas! Men annars har inte så mkt hänt. Går bara och väntar på att ett annat ställe ska höra av sej, mitt mål! :)

Men just nu så njuter jag bara av att sitta och kolla på min karls rumpa (A)

110207

Hej. Jag vet, jag lovade i torsdags att jag skulle skriva dag nummer 9 i fredags, men det var som sagt min och Johans ett års dag, så jag fokuserade mej på att vara med honom. Och i lördags var vi juh på Raw. Eller först var vi och åt på Tzatsiki, jättegott! Och Raw var jättebra! Så sjuukt roligt, mina favoriter var Özz och Soran :) Någon annan som var på det?

Idag har jag vart på ett möte och vart till ett annat ställe lite snabbt.

Den här veckan är det fullt upp. Ska jobba på Astrakanen hela veckan, för nu har jag fåttbaka rösten och kan prata normalt igen! På onsdag ska jag även på ett annat möte, som ska bli lite spännande att se.. hihi, gud vad jag känner hemlighetsfull! Dock hoppas jag på det andra stället :p

Jag är med i någonting som heter Gratisbio, där man kan göra olika saker för att samla poäng som man sen kan byta in mot presentkort på typ vart man vill :p

Så klicka här GRATISBIO för att bli medlem!

110203

Usch, jag mår inge vidare.. Åkte till jobbet med min värdelösa röst, var nästan helt omöjligt att prata.. Men pinade mej igenom hela dagen från 8.30 till 17. Så är helt slut nu.. har ingen röst och nej, usch! Skulle egentligen jobba imorgon, men gick in till chefen och sa att jag inte kan jobba med min röst, går juh inte, man måste juh prata med barnen. Så jag blir hemma imorgon för att kurera mej.

Åker till Vallskog imorgon eftermiddag, jag och Johan har nämligen 1 års dag imorgon! Jippie! :) Men annars ska jag bara ta det lugnt.

Men nu ska jag gå och göra mej iordning, är genom slut..

Jag gör dag 10 imorgon, orkar inte ta kort nu för att visa vilka kläder jag hade på mej..

Dag 9 - Min tro

Vad ska man egentligen säga om min tro. Alla pratar så mycket om vad man tror på.. Och det är sånt tjafs i media, men det är så det är!

När man gick i 3an på gymnasiet fick man skriva ett slags brev till sej själv där man fick skriva vad man hade för nån tro, sen i slutet av terminen så kunde man läsa det för att se om man hade ändrat sej.. Jag skrev att jag var icke troende kristen. Jag är döpt och konfirmerad, men jag vet inte riktigt om jag tror på att Gud skapade allt och så vidare.

Jag skulle kanske mer uttrycka det som att ja, det finns en högre makt men den har nog inte skapat allt som finns. Men den kanske är lite mer som ödet och ser till vad som går rätt och fel. Men jag vet inte, jag kanske har helt fel syn..

Äsch, tänker inte skriva så mkt mer, vet inte riktigt vad jag ska skriva och känner att jag mest verkar virrig, men nu vet ni iaf lite hur jag tänker..

110202

Hur trött kan man vara på en skala? För jag är nog på maxgränsen just nu känns det som..

Har vart en jobbig dag! Mycket skrik och tjafs, men så är det på en förskola.. Har dock ingen röst kvar pågrund av att man måste prata högre när det är många som pratar på samma gång och sen är det även barnbaciller igen ^^ Så låter som en blandning mellan en karl och en kråka.. Jättefint! ;)

Ska vara kvar på samma förskola veckan ut, ska även vara där nästa vecka tis-fre. Roligt att vara på samma ställe faktiskt! :)

Nu ska jag skriva på dag 9..

Dag 8 - Ett ögonblick.

Oj, ett ögonblick, vad ska jag skriva här. Känns som om jag skriver det varenda gång, men det är lite så faktiskt..

Men ett ögonblick som betytt otroligt mycket i mitt liv är från min Hudis examen. Jag kan bli väldigt hysterisk när jag är nervös och spänd, det här är ett sånt tillfälle. Det var C klassens examens kväll. Alla hade gjort sej iordning och såg superfina ut. Det blev väl lite mycket alkoholm redan från början och juh närmare ceremonin vi kom desto mer hysterisk blev jag.

Jag började hyperventilera och tårarna bara sprutade; anledningen? Jo, jag trodde inte att jag skulle klara mej på CIDESCO certifieringen så jag fick panikattack. Min lärare tar mej undan och försöker trösta mej, det funkar inte sådär superbra men jag slutar iaf hyperventilera.

Vi får gå in i rummet och ceremonin ska börja. Vi får alla kuvert osv med alla papper i. Och har vi klarat oss så ska det vara 4 underskrifter, 2 från rektorn och 2 från den internationella tanten. Alla ska öppna breven samtidigt. Men innan vi gör det så berättar tanten att -You have all passed. Och så säger hon att vi ska öppna kuverten. Vi gör det och ALLA KLARADE SEJ! Den känslan när den där stora stenen som tyngde mej, när den försvann, det är mitt ögonblick! Efter ett helt slitsamt och för det mesta rent ut sagt skit år så var det slut!

Nu i efterhand kanske jag var lite töntig men det är så jag fungerar.

110201

Sitter och tittar på family guy, äter chips och dricker oboy.. :) Allt det här med olika dieter och grejer hoppar iaf jag över för tillfället (iaf tills jag vet när vi åker utomlands). Känns skönt och just nu väldigt gott..

Har varit en slitig dag, började jobba klockan 08.00 imorse och jobbade till 16.30. Ska jobba där veckan ut, på Astrakanens förskola i Storvreta :) Det är roligt men det är så skönt och komma hem, sitta ner och bara slippa allt skrik ;p

Snart lär väl Johan komma hem hoppas jag, vill pussa lite på min prins!

Ska iaf skriva Dagens nu, dag 8.

Förlovad, Gravid och Lycklig

Mitt namn är Mikaela. Jag är 22 år och sambo med min fästman Johan. Den 15e december ska vi ha vårat första barn. Det här är mina tankar och mitt liv.

RSS 2.0