Söndag.. :(

Usch, det är söndag vilket betyder att det är måndag imorgon vilket betyder att det är ännu en jobbig vecka på gång.. :(

Aja, har vart en lugn dag.. vi kollade på Clash of the titans idag, den va inte så bra som jag trodde att den skulle vara faktiskt, lite besviken.. ;(

Sitter och tråkar nu, johan kollar på nån tråkig hockey match..............

<3

Fredagsmyys...

Åh! Imorgon är det fredag.. obeskrivligt skönt kan man juh säga.. Har vart en låång vecka.. ;P Sitter hemma hos johan nu as usual.. Har prov i kemi imorgon, usch och fy och blää!!

Aja, har inte direkt nåt viktigt att skriva ville bara kolla in och visa att jag lever.. ;P

Nej, nu ska jag mysa med världens bästa pojkvän..

<3

Nyheter! Nyheter!

Nej, ledsna att göra er besvikna.. haha! Har verkligen inga nyheter.. Har ett sånt tråkigt vanligt liv för tillfället.. :P Men har juh trots allt fått klagomål om att aldrig uppdatera.. *host*Maria*host* ;)

Har ni för er då? Haft en bra helg i detta underbara väder som har varit? Igår var jag och Johan till mina föräldrar ute i Östhammar för att kolla på husbygget.. Mycket fint kan det bli kan jag lova.. ;) Jag och Johan tog en sväng förbi Öregrund och satte oss på klipporna och myste som ett gulligt kärlekspar ska göra (A) Var en väldigt mysig dag tkr jag med lite roliga låt oss säga.. händelser!

Idag var det konfimation för Johans kusin Felix, så vi har suttit i kyrkan hela morgonen och sen ätit oss otroligt mätta hos hans faster :) Väldigt trevlig dag faktiskt!
Även fast jag är heelt slut nu...

Sitter hos Johan nu (såklart) och väntar på att han ska komma tillbaka?

Jaja, höres och synes! ;)

<3

Förlovad, Gravid och Lycklig

Mitt namn är Mikaela. Jag är 22 år och sambo med min fästman Johan. Den 15e december ska vi ha vårat första barn. Det här är mina tankar och mitt liv.

RSS 2.0