Birthdays!

Idag har vart en stressad dag med mitterminsträning.. orkar inte gå in mer på det, det gick bra helt enkelt..

Men det jag vill säga nu är att 2 av de jag älskar mest fyller år idag! :D


Min älskade bästa vän blir 20 stora år idag! :D Yeeay

                                och


Min älskade vivvsing Alice blir 1 år idag.. :D

Nej, nu ska jag sova.. helt själv :(

<3

Helgen

Åh min helg har varit underbar! :) Började med Curling i fredags med både johans och min familj.. Hade sjuukt roligt men ni som känner mej vet vilken bra förlorare jag är.. ;) Sen middag med alla hemma hos Johan vilket va supermysigt! :)

Lördagen spenderades med Johan såklart fram tills dess att han skulle ut med grabbarna.. Men fick ändå sova med hnm, och medans han va ute så hade jag och Paulina myskväll :D Saknat henne när hon satt fast på Malta!

Igår va vi hem till Johans far och åt middag och umgicks med de! Åkte sen hem till mej och sov.. Sammanfattningsvis en underbart mysig helg! :) Även fast jag va lite arg på Johan igår morse men det har juh gått över nu.. ;)

Imorse däremot va inte riktigt min bästa morgon.. Gjorde en gastroskopi klockan 8 imorse.. Utan bedövning, utan lugnande utan de bara körde ner slangen i halsen på mej! Usch, fortf helt öm.. ;( Men nu är det gjort iaf.. :)

Väntar nu på att Janina ska komma hem så vi kan gå ut och gå i detta UNDERBARA väder!

Och juste, jag mår underbart, är fortfarande lika kär (om 1 vecka är det 3 månader älsklingen).. det enda som känns lite jobbigt är att jag inte vet om jag vill åka i oktober eller inte... Men det tar vi då! ;)





Alva lekte fotograf med min telefon.. Och juste min älskling har fått samma hårfärg som Kalles Kaviar eller Sune.. ;)

<3

Skit också!

Skit också! Ligger illa till... :/ Blir alldeles jättenojig... :(

Måndag - veckans värsta dag!

Usch! Det är måndag.. jag hatar måndagar! Men sen iofs så gör väl de flesta det.. ;)

Hade make up lektion.. skitroligt! Förutom att vi tappa hela paletten på mina vita byxor... :/ Hoppas det går bort bara.. Men vi sminkade iaf Brudmake :) Jag och Ullis jobbade ihop och måste säga att jag blev väldigt stolt över hur resultatet blev.. Jättenöjd! ;)

Ikväll blir det chill-pill och imorgon blir det salong och sen sova hos Natalie i den underbara lägenheten i sthlm.. ;) Loove it!




<3

Söndag.. :'(

Hej snyggingar! Hur har helgen varit? Min helg har varit underbar! I fredags så va jag som sagt hemma hos johan, hans polare kom dit, så det blev väl lite alkohol och massa skämt! Faan nästan varenda en av de mobbade mej för bowlingen (ni vet när jag och johan träffades), johans kompis pontus sa att han älskade mej (vilket kändes lite läskigt).. :) Sen drog de ut på krogen medans jag och johan stannade hemma.... ;)

I lördags så vaknade man då upp med en trevlig bakfylla, låg i sängen i 100 år och satt sen bara framför tvn och myste.. På kvällen åkte vi hem till Johans far och hade trevligt med de! Älskar verkligen att umgås sådär... dock känner jag mej ganska vuxen.. :)
Johans lillasyster sa det: Varför har Johan köpt familjebil? Bra fråga där! + att hon och hennes kompisar tyckte vi betedde oss som gamlingar när vi satte oss framför Så ska det låta! :)

Och tittade på Män som hatar kvinnor igår.. har inte vågat tittat på den innan men den va faktiskt riktigt bra, ävenf ast den va obehaglig.. :)

Nej, nu ska jag gå och plugga, har stort Manikyr prov imorgon.. :/

Blir en tuff vecka det här... Salong tisdag, onsdag och torsdag.. Hur ska jag klara mej utan min lilla älskling? ;S

<3

Fredagsmyys...

Hej kära ni! Har ni haft en bra vecka då? :)

Sitter hemma hos Johan och tittar på när han lagar mat.. :) Har varit en ganska chill dag idag faktiskt.. Hade Kroppsapparatur så vi körde G5an vilket är djupgående massage.. Sjuukt skönt va det men samtidigt ganska obehagligt.. ;)

Ikväll så kommer Johans "polare" hit.. De kommer väl sitta och dricka bira, jag tänker sitta och titta på Så ska det låta istället^^ Det är juh trots allt Shirley Clamp och Robert Gustafsson i ett lag mot det norska laget Alexander Rybak och nån Marie.. :) Tror det kan bli ganska bra faktiskt :)

Tänker faktiskt hylla Akkis idag också.. Mamma åkte in på akuten idag, hennes lungor har inte riktigt funkat som de ska på sistone eftersom hon har haft lunginflammation osv.. Så idag när hon åkte in så behövde hon inte vänta speciellt länge för de prioriterade såna fall, så väldigt skönt även fast de andra som väntade blev lite irriterade när mamma fick gå före alla.. Men klagar inte ;)

Nej, nu ska jag göra nåt vettigt.. Typ ta mitt glas rosévin och gå och röka igen.. ;) Johan säger att det är som en askkopp.. Klago-gubbe... ;)

<3

Buhu!

Usch fick precis reda på att på min 20 års dag så har jag Praktiska prov!!! :'(

HJÄÄLP!!

OMG! Hjälp! Jag hittade precis ett ganska långt svart hårstrå på min tutte.. och det sitter fast!! OMG.. Mansbröst :S Måste bort nuuu!!

13/4 - 2010

Åh.. älskar detta väder! Slutade tidigt idag så åkta hemåt och gick lite på stan med Kaisu innan jag köpte med mej ett paket färska jordgubbar(!) och åkte hemåt och satte mej på altanen, det enda som fattades va ett glas vin och Johan ;) Men när jag gick på stan med Kaisu så va jag in på Glitter.. och som de som känner mej vet så har jag en liten kärlek till solglasögon... :) Älskar solglasögon och har flera stycken som jag varvar med att ha under vår och sommar... Så hittade 2 par på Glitter som jag ville ha.. De va i samma modell men dem ena va ceriserosa och de andra svarta... Men kunde inte bestämma mej, så vad tycker ni låter snyggast? :)

Hade dock prov idag i skolan, men tror att det gick bra iaf, tror att jag klarade det (A)

Ikväll blir det nog till att åka ut till Vallskog, alldeles för tomt att sova ensam...! Dessutom ligger min laddare hos Johan :)

Vet ni vad jag såg innan när jag var in på www.veckorevyn.se?  Jo, att Maria Montazami ska börja blogga! Den 15 april har bloggen premiär på Amelias hemsida! Så ni som är Maria Montazami älskare precis som jag, bra va? ;)

Nej, nu ska jag faktiskt gå och plugga lite till provet vi har i manikyr på måndag, som är ganska stort... :/

<3

Torsdag..

Usch, nu är snart lovet slut, bara helgen kvar.. Ska bli sjuukt jobbigt att gå tillbaka till skolan.. :/

Sitter och väntar på att Johan ska komma, åker hem till honom ikväll igen.. :)

<3

Ensam

Shit, har inte varit utan min älskling på flera dagar nu och det känns lite mysko att jag ska sova själv inatt.. Men ibland behövs det för att kunna sakna varandra... ;/

Har faktiskt pluggat lite idag och är lite stolt över mej själv för det (A)
Var också på Fullerö handel med mamma - det är trots allt lite synd om mamma, hon har lunginflammation.. :/

Ikväll händer inget speciellt, det är greys anatomy klockan 21.. men sen då? Har juh lov så kan inte gå och lägga mej klockan 22 precis.. ;/

Nej, nu ska jag gå och göra nåt roligare.. Förslag? ;)

<3

Looov..

Hur skönt är det inte med lov om jag får fråga?
okej, nu kanske inte alla läsare här har lov men ni kanske ändå förstår om jag säger att jag går i skolan från ungefär 9-18-30 nästan varenda dag.. :)

Har väl inte vart sådär jätte arbetsam idag men har bakat kladdiga chokladmuffins och bokat om min tid för gastroskopi, så den 26 april blir det en tripp till Läkarhuset ist för skolan... :/
Och imorse var det juh bara åh så skönt när johan gick upp och åkte till jobbet medans jag fick fortsätta sova.. ;)

Va det fler än jag som såg Johan falck- de fredlösa igår eller? Blev skitarg några gånger i filmen och slutet va inge bra alls.. :/ eller vad tyckte ni?

Nej, nu ska jag göra nåt vettigt innan Johan kommer.. idag blir det vallskog :)

<3

2 månader..

Väntar på att mamma ska komma hem, så vi kan åka till V-ås.. :)

Va hos Johan på åkern igår, det va påskimiddag med hela tjocka släkten.. Det va riktigt roligt faktiskt, föredrar att umgås med hans familj framför min egen x) Va lite jobbigt när hans moster frågade om när jag ska flytta och så, tycker inte riktigt om att prata om det..

I vilket fall som helst är det iaf min och Johans 2 månaders dag idag.. inte så mkt att fira kanske, men det betyder mkt för mej iaf :)

Nej, nu ska jag gå ut och gå med Alice och sen åka iväg...

Älskar dej Johan!

<3

.

Jaha, så får man tydligen besök av en förmodligen ganska full pojkvän inatt också! .. ;)

<3

Vårsol!

Åh! Det va juh sånt fint väder idag.. satte på mej skinnjackan och solglajjorna och åh så underbart! Ber till gudarna att det blir likadant imorgon, man blir juh på så mkt bättre humör då! .. ;)



<3

Kärlek.. en underbar sak!

Alltså vet ni.. Jag trodde det va omöjligt för mej att vara såhär kär! Älskar min Johan över allt annat! <3

Har äntligen påsklov nu hörni! Vet ni hur underbart det är? :) Har vart med älsklingen hela dagen, och vi va på bio igår.. och måste bara berätta! Vi går mot bion och så säger johan shit hade jag bokat på spegeln eller på filmstaden, men han va säker på att han hade bokat på spegeln.. så vi hämtar ut biljetterna (det va the bounty hunter förresten) och sätter oss där och väntar, när de börjar släppa in så går vi dit och han säger: - Ni ska till salong 5 på filmstaden..
Hahahahaha.. jag skrattade lagom mycket.. men älskar honom ändå! <3
Imorgon blir det påskmiddag i Vallskog med johans familj..

Och juste, fick reda på en sak idag om en kompis som jag aldrig trodde.. Blev riktigt besviken, snacka om att förlora 2 vänner i en och samma smäll.. :/

Och stackars mormor, va och hälsa på henne på sjukhuset idag, så hon fick träffa johan.. :) De har precis upptäckt att hon har läckage i hjärtat.. :( Älskar dej mormor..


jag och min kära Pålina ;)

<3

Förlovad, Gravid och Lycklig

Mitt namn är Mikaela. Jag är 22 år och sambo med min fästman Johan. Den 15e december ska vi ha vårat första barn. Det här är mina tankar och mitt liv.

RSS 2.0