100131

Tänkte bara säga godnatt! Ska alldeles strax gå och lägga mej .. Ska bara titta klart på A lot like love .. ^^
Imorgon blir det Ansiktsbehandling, sista lektionen innan salongen på onsdag .. nervöst(!), sen blir det prov lite senare på dagen och på kvällen blir det ZUMBA med mami.. Och självklart kommer juh Gullefjun hem också, så måste juh bara förhöra honom lite om vad han gjorde på den där kryssningen .. hmm :/ (har saknat honom ändå!)

Men nu blir det sängen!




<3

Googla dej själv ..

Alltså såhär då .. Alla googlar väl sej själva ibland ?! I vilket fall som helst så gjorde jag det nyss och hittade bilder och text som jag inte ens visste fanns på internet ! :o
Ni som har läst den här bloggen ett tag vet juh att jag va till Nord Irland hösten -08 för att jag fick ett stipendium från skola och blablabla .. Iaf, innan jag åkte så skulle jag presentera skolan på engelska ..

http://www.tourismandidentity.info/guc.htm - tydligen så är det där hur det blev! Det är jag som har skrivit om Guc för er som orkar läsa texten .. ;)

Fanns även lite bilder ;/



Bilden här under är när Comenius va hos oss ..


<3

-

Sitter här och latar mej .. har skrivit ihop massa sammanfattningar på massa behandlingar till salongen börjar på onsdag, men har tröttnat nu ! Så ist blir det till att oroa sej över Johan och vad han gör på båten .. :/ Trodde verkligen inte jag skulle säga det här så tidigt men jag tycker verkligen om hnm, verkligen! Saknar honom tillomed .. Konstigt jag menar det är juh trots allt mej vi pratar om .. :/



<3

..

Sitter och skriver salongs sammanfattningar såhär en fredagskväll, ska snart titta på Johan Falck - Leo Gaut !

Jag har en låt på hjärnan; Det va en kyckling som hette gullefjun som ville ge sig ut på promenad ... Hahahaha ! ;)

<3

'Får jag följa med dig hem'

Dålig uppdatering as usual, men jag har faktiskt en bra anledning som jag inte tänker nämna här men den är bra.. ;)
Vad har hänt på sistone ? Inte så mkt, har haft en jävla massa prov (som jag har klarat off course!) men sen har inte så mkt hänt faktiskt !
Idag hade vi kurs på Dermarome i Matis Kropp ! Så har suttit och sniffat massa produkter hela dagen (är heelt kär i herrserien, helt underbar ! :D Och ska dit även imorgon och då blir det att prova produkterna för kroppen så först blir det tre olika peeling och sen efter det blir det en slimmande chokladinpackning ! Läängtar ! Myspys ;) Och sen på kvällen får jag träffa Johan ! ..

Måste bara säga att jag faktiskt köpte en skiva idag ! Jag tkr det är lite mysigt med en riktigt skiva, så idag kom faktiskt Zekes nya skiva ut så den sitter jag nu och lyssnar på för de är juh bara för bra (och söta också för den delen) .. Och längtar till den 6 mars då jag ska till Möbeln för att se Zekes (och ska faktiskt dansa till de också) ... ;) Det ska bli super !

Nej, nu ska jag faktiskt gå till sängs och läsa lite .. ;)


Idag blir min lilla Alice 9 månader ! <3


<3

busy, busy, busy

Usch, mkt att göra ! Stressad, stressad, stressad ! Har prov imorgon och på tisdag och tror ni jag kan något av de eller ? Nej ! Fick iaf en mysig kväll igår med Johan =)
Men idag blir det iaf till att plugga, suck ! Nån annan i klassen som är mindre taggad på det ? Få se om jag åker hem till Kaisu och pluggar med henne ett tag .. Dock misstänker jag att vi inte skulle plugga spec mkt, men whatever ! ^^

Kollade mitt horoskop på Veckorevyn innan för den 21/1-3/2 ..

Tvillingarna 22/5-21/6

Du har massor av energi över men mår ändå dåligt av att stressa. Trots att det är frestande är det klokt av dig att inte höja tempot nu. Ta en sak i taget och njut av dagen som den kommer. Mest lovande är ditt kärleksliv, på den fronten kan det hända väldigt seriösa saker just nu.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

nej, nu ska jag gå och plugga vax ..

<3

Herremin gud !

Herremin gud ! Jag och Kaisu va juh som sagt ut i onsdags på vip .. och Paulina kom också ! Och shit, vääldigt onykter .. de som pratade med mej i telefonen/sms vet juh ! Så mådde väl inte sådär jättebra i skolan igår men men det va det värt ! För så mkt har jag inte skrattat på länge .. Kaisu är bara alldeles för klockren ;) Kan tyvärr inte säga här varför dock, roligt va det iaf .. Lite misstag lite här och var men aja ;)





<3

100119

En stycke trött Mikaela sitter här ! Ögonen nästan ramlar ner av trötthet ! Har vart på Md formulations kurs igår och idag så är helt slut ! Skönt, hade syrabehandling idag (dvs AHA-pensling), va väl inte den mysigaste behandlingen jag gjort men fy bubblan vad bra den va ;)

Vad har hänt på sistone då ? Hmm .. Åkte skridskor med Johan i söndags, mkt trevligt ! (träffade hnm även igår en snabbis), pluggat som en tok, har prov på fredag, måndag och tisdag .. suck !
Men sen har inte så mkt annat hänt faktiskt !

Ojuste, om det är nån som ska till VIP på onsdag, så see you there ! För jag ska nämligen dit ! Hör och häpna, jag ska ut på en vardag, dock beror det enbart på att jag inte börjar förrän klockan 13 på torsdag ;) Så jag och kaisu tänkte köra en liten utekväll ;)

Nej, nu ska jag gå och halvsova i sängen ..

<3

Kvällsfilofisering(?)

Sitter här och lyssnar på låtarna från Glee :) Me like !
Har inte haft en så produktiv dag precis har för det mesta bara legat och läst i min nyuthämtade bok som of course handlar om vampyrer :)

Imorgon ska jag först till Erika som ska förlänga min fransar och sen ska jag åka skridskor med Johan .. Lär bli intressant considering att jag inte riktigt är nån konståkerska utan mer som bambi på hal is ;)



<3

Död åt UL !

Dagen har varit ... intressant men fy så jävla irriterande ! Jag säger bara att UL kan gå och ta sig själva nånstans.. Totalt kaos imorse, orkar inte ta allt nu blir bara så jävla irriterad ska iaf mejla UL nu och klaga som en jävla fittkärring !
Well well efter många om och men så kom jag och Kaisu till eriksbergskliniken imorse och det va värt kaoset, för det va sjuukt intressant ! Man satt där och ville testa på alla operationer .. Jag menar ett lyft lite här och där ;) och fixa öronen hade inte heller vart helt fel (A) Slutade iaf halv 12 men gissa när jag kom hem jo nämligen 14.40 .. surt? jo, det kan man juh säga iaf !

Har dåligt samvete, usch ! Kan tyvärr inte säga varför här, men ni som känner mej kanske vet ;/ lite jobbigt, vet inte riktigt hur jag ska göra .. Men det löser sej väl tillslut  !

Imorgon är det fredag, efterlängtade fredag ! Hade så velat gått och sett micke ahlgrens på vip imorgon men ingen verkar vara lika sugen på det konstigt nog .. :/ Sugen ? Säg till ;)



<3

Cause I had a bad day ..

Hej. Inte min dag idag ! Ingen bra dag för nån i min klass om jag ska vara ärlig ! .. kommer till skolan alla helt peppade för pedikyr .. så kommer lena och säger att nej tyvärr ni får ha apparatur med helene ist !! Roligt .. eller inte !

Gör direkt och indirekt högfrekvens på malin sen åkte jag hem för att jag mådde skit, med feber och halsont ..

Sitter här nu, efter en varm skön dusch, har fortf feber men ska ändå till skolan imorgon - vi har studiebesök på eriksbergskliniken (för er som inte vet vad det är så är det en plastikkirurgi) och sen slutar vi runt 12, så blir en skön dag med andra ord !

<3

Certifierad håltagare ? Njae

Haha, fick precis ett mejl från Monica, elevansvarig på min skola .. Kan utbilda mej till diplomerad håltagare^^ Lite annorlunda mej lite roligt .. Tänk dock typ på fyllan och percar alla navlar x)

Lite creepy att pierca nån annan ...

<3

Shoes .. my biggest passion ..

JAG ÄLSKAR SKOR ! Finns det nåt bättre än ett par nya favorit högklackade skor ? Som jag har sagt innan jag skulle lätt välja ett par fina skor framför en kille, No question ! ;)

Har hittat 2 favoriter som jag tror jag ska beställa från Halens ;P

Stövlett


                                                                           

 Visst är de fina ? Men vad säger ni ska jag ha de rosa eller de svarta med rosorna ? Tkr jättemkt om båda :)

<3





Tuesday ..

Tisdag ! Och för det mesta segaste dagen i veckan MEN idag va den faktiskt inte det. SLutade runt halv 12 så va hemma strax efter 13 så gick och la mej och sov och se, nu är klockan redan 18.10 ! :) Så imorgon är det onsdag och halva veckan har gått ! :D

Imorgon har jag Pedikyr, har inte haft det på 6 veckor så ska bli lite jobbigt att skalpella nåns fötter kommer juh knappt ihåg hur man gör ^^ Sen blir det studiebesök på torsdag, på Eriksbergskliniken, ska bli riktigt roligt faktiskt ! :D
Några andra planer i veckan vettefan, ska kanske ut i helgen och sen åka skridskor med Johan på söndag :P

Nej, nu ska jag göra lite instuderingsfrågor till imorgon ... ;/

Gud vad äcklig bild jag hittade, måste bara visa ! :)

Fräsch va ;)


<3

100109

Hej ! Har ni haft en bra dag ? Min dag har inte vart sådär jätterolig .. har gjort lite arbete om celluliter ^^ och lite instuderingsfrågor .. ska snart gå och möta lilla Jannis för vi ska äta på mc donalds :) Jag vet att det är skitonyttigt men ibland så är det fy så jävla gott :D Efter så ska vi ta en lite tur (med bussen) hem till Jannisens lägenhet :) Blir en myskväll ikväll faktiskt ! :P

Nej, nu ska jag snart gå..



<3

Gammal och grå ..

Aj ! Igår började jag få ont i ryggen, men tänkte inte på det spec mkt brukar juh ändå få det med jämna mellanrum .. Men så i skolan idag så gjorde det ondare och ondare och kunde knappt koncentrera mej på att ligga ner på britsen.. Så min kära vän Såpi kollar och vi konstanterade med lite hjälp av Karin att jag nog har en inflammation i ryggen :/ Känner mej som en gammal kärring, väntar bara på de gråa stråna på huvudet (hahahahahaha, eller hur Såpi ;), nej bara skämta med dej älskling) .. Så går på alindrin kur i helgen nu ;/


Vad tkr ni om Lets dance då ? För jag chansar på att ni sitter och tittar på det nu ? :) Jag tkr om de flesta i år faktiskt även fast Elin Kling är min stora favorit ! Och Mattias Andreasson såklart och Bygglovs-Willy är 2010 års gubbskämt ! ;P
Men fattar inte, om feministkvinnan Gudrun Schyman är så mkt för jämställdhet varför hade då hon klänning medan hennes partner hade byxor ? För om det ska vara jämställt så ska väl ändå båda ha klänning eller båda ha byxor ? ;)
 

<3

2010

Har läst minst en miljon med horoskop för 2010 och de flesta verkar faktiskt stämma ganska bra (de här 8 dagarna in på året xD)
Men nu läste jag Veckorevyns och gillade det faktiskt ! :D

"Du söker kärlek i det vardagliga"

Tvillingarna 22/5-21/6

KÄRLEK
Det blir en del rejäla svängningar under året. Första halvåret handlar mycket mer om sex än om kärlek. Du orkar inte vara ambitiös när det gäller dina känslor och dina framtidsmål, men däremot har du ingenting emot lite utveckling på den erotiska fronten. Risken finns att du krossar ett och annat hjärta på vägen – ditt äventyr kan vara någon annans stora kärlek. Andra halvåret blir helt annorlunda, antingen väljer du helt bort kärlek och sex eller också söker du kärleken i det vardagsnära, det intima och det väldigt vanliga.

ÄVENTYR

Under 2010 prioriterar du inte äventyr, resor och nöjen. Du är faktiskt ovanligt ointresserad. Du söker inte heller efter nya vänner. Om du knyter nya kontakter är det förmodligen i förhoppningen att det ska hjälpa din karriär åt rätt håll. Det finns dock ett område där det passar fint med utmaningar och nya upplevelser – och det är sport. Du vill se vad du  går för genom att mäta dig med andra och du letar efter nya saker som du kan behärska. Det är med andra ord ett utmärkt år för träning och tävling.

PENGAR
Det lönar sig att vara sparsam, försiktig och lite självisk. I år går det inte fort, ska du åstadkomma förbättringar måste du ha tålamod och ta en sak i taget. Det kan också vara klokt att välja en kritisk attityd när andra kommer med idéer. Investera inte bara för att en vän gör det eller för att din älskling tycker att något låter strålande. Använd ditt eget goda omdöme istället. För det mesta går det bra för dig när du väljer ett långsamt tempo och tar små risker. Ur shoppingsynvinkel kommer ditt 2010 bli lite tråkigt.

Det enda jag inte gillar i det här horoskopet är det där med träning och tävling .. usch, fy och spy ! och gillar inte det att mitt shoppingår kmr bli tråkigt heller :(

Nej, nu blir det lets dance för min del .. hörs sen !

<3

Nighty night !

Nej nu ska jag hoppa i säng faktiskt en skoldag imorgon också :)


Min spa nalle :) Söt va ?

Mina riktiga naglar som jag ska kapa nu :( Gråter nästan en tår tillomed ...

Har totalt glömt lägga upp denna snygga bild på Oscarina och Gunnel :)

Over and night ;)

<3

Mysko dröm ..

Juste glömde berätta om värsta konstiga drömmen jag hade idag .. Gick och la mej och sov när jag kom hem imorse när tågen va helt cp ! Så när jag vaknade några timmar efter så gråter jag ! Tårarna verkligen rinner och jag ligger och syftar.. skitmysko ! Men jag har verklligen inte en aning om vad jag drömde .. Så har gått och klurat på det där nu, men kmr inte ihåg :/

Mysko va ?

<3

20 cm längre, bo i ett annat land och lite snyggare tack !

Missade den årliga VS showen dagen innan nyårsafton så tittar på reprisen som går nu .. och drömmer mej minst sagt bort ! Skulle göra vad som helst för att vara en av "änglarna" ! Men allt har väl en mening :/



Jag menar VEM hade inte velat vara en av de ? .... <3 'Men vad är väl en liten stund på catwalken om inte ... alldeles underbar ...'

<3

100107 - kaosdag !

Har varit en total kaos dag idag ! Som de flesta vet så skulle jag tillbaka till skolan efter jullovet idag .. suck jag vet !
Morgonen börjar väldigt bra måste jag säga, inga problem alls med att komma upp förvånansvärt nog ! Nästan (och då menar jag nästan) hoppade ur sängen klockan 05.00 när klockan ringde .. Började fixa med och allting, sätter på mej varma kläder (!), mössa och hann tillomed äta frukost :o så tar jag mej ner på station där det va typ halvt kaos med människor. Tittade runt på skärmarna och ser att ALLA tåg från sthlm är inställda, wiiho ! Hittar Kaisu och Erika och nehej väntar i typ 20 min men nej alla tåg är fortf inställda .. och visst det går ersättningsbussar men det hade juh tagit x antal timmar så bara att pallra sej hem igen, lägga sej i sängen och försöka få upp värmen igen :/

Lite ångest över att jag inte va i skolan första dagen efter lovet, men vad ska jag göra liksom ? :/ Får helt enkelt skriva provet antingen på måndag eller på onsdag, kmr inte ihåg :/

Juste ! Ni har inte hört hur blinddaten gick igår ! Hela familjen satte oss i bilen och skulle åka till bowlingen för att träffa johan, sussi och anders .. Men bilen startar inte ! Så mamma, jag och calle får ta taxi ner medans peter väntar på bärgningsbil osv .. Kommer till bowlingen och han va faktiskt riktigt söt .. Dock har jag nog aldrig varit så dålig på bowling i hela mitt liv tror jag ! Lyckades dock med nånting som ingen annan klarat !: Jag lyckades nämligen att få ur mitt klot ur rännan så att det rullade ner på den andra sidan (fattar ni?) .. Har ni lyckats med det nån gång förut eller ? ;)

Tänker faktiskt inte säga så mkt mer om det här, för man vet aldrig vem som läser den här bloggen .. Enda jag kan säga är att jag är väldigt förvirrad för tillfället ... Suck ! Varför kunde inte de perfekta skorna dyka upp ist för massa pojkar ... !

<3

Anonym !

Störande .. vadå "lite mer komplicerat än att jag bara kan säga mitt namn" ..
Då är det juh nåt fel, eller hur !

Well !

<3

Dagens fråga ..

Jag och Kaisu kom fram till dagens fråga nyss via facebook chatten ..
Så tjejer lyssna nu !

Fina skor eller Fin kille ?

kommentera och säg vad du tkr !

<3

Anonym:

okej, om det verkligen är du (som jag faktiskt menar) så vad heter du ... ?

2010 ?

Gjorde precis ett test på hur mitt 2010 kmr bli ..

2010 blir strålande!

 

Vad kan man säga? Du bemästrar förmågan att se positivt på så gott som allt - och det gör att du sällan deppar ihop för motgångar utan fortsätter kämpa mot dina mål. Fortsätt som du gör så blir ditt 2010 strålande!

 Vi får väl helt enkelt se ...

<3

!

Juste ! Vem är den anonyme kommenteraren som skrev bugar och bockar för komplimangen kvällens snyggaste ragg ! ? Jag menar tvivlar på att det va den jag syftade på .. så who are you ? :o

<3

100104

Ännu en måndag är här och nu är det bara 3 dagar kvar till skolan börjar (och jag har prov i apparatur) ! :) Lite jobbigt men ändå roligt för om exakt en månad går jag och alla andra i min klass ut i salong ! :D Sjuukt läskigt säger jag bara ...

Ska faktiskt städa nu, tro det eller ej ! Men det ser ut som ett bombnedslag här ! :)

Och sen ikväll kommer Adam på besök :)


Gammal bild från Kristallen i våras(?)

<3

glömde !

Juste glömde berätta ! Har en "blinddate" på onsdag ... haha ! Får väl se hur det går ...

Nej nu blir det sängen, ska jobba 12-22.15 imorgon

<3

Nyår 09/10 lite annorlunda än planerat ...

Hej. Har precis kommit hem efter ett 12 timmars pass ... Tänkte bara berätta lite om nyår!
Skulle juh egentligen ta en lugn kväll hemma med familjen på nyår .. Men när jag låg i sängen så ba faan vad tråkigt jag har, så ringde kära annica och fråga vad de gjorde, drog ihop en outfit lite snabbt, sminkar mej och åker ner till Paulina där det vankades förfest med tjejerna som jag inte träffat på några hundra år typ :) Efter ett tag drar vi ist till Annicas mormors tomma lägenhet och satt där och körde våghals med frågor som; gör din bästa pose, mest spektakulära spya osv .. haha ! 12 slaget firades som precis alla andra i Uppsala, uppe på backen med alla fyrverkerier :D Men efter det tog vi en tur till kalas, som faktiskt blev vääldigt rolig ! Tack vare småsuparna på toaletten (som vi tackar malin för), porrdanserna på alla möjliga ställen, och off course mitt snygga ragg för kvällen .. (tror han va snygg iaf, haha ! ). Men tackagudarna för att mami hämtade mej runt halv 4 ... sen hände vissa grejer (som jag inte tänker ta här) som avslutade kvällen med ett VA ! haha ...

Men sjukt rolig kväll iaf !

Har väl dock mått bättre än jag gjorde på jobbet på nyårsdagen, eller vad säger ni som såg mej ? ;)
Lite pics från kvällen:

SKÅÅL !
Min pose


Millan och Annica poser ..

hjäälp !!                         hahah                      Yeeah, cool !             Poorrr !!

Blond 4 life <3
Spöket laban på besök !


<3


Förlovad, Gravid och Lycklig

Mitt namn är Mikaela. Jag är 22 år och sambo med min fästman Johan. Den 15e december ska vi ha vårat första barn. Det här är mina tankar och mitt liv.

RSS 2.0