Annica är super, elr ska de va annica super? hum.

Idag är det Onsdag. Idag har jag vart i skolan. Jag och Paulina kom på en dans till några roliga låtar.. Oxå har vi kmt på att 60 -åriga gubbar me massvis me hår på bröstet e sexiga. Speciellt när de har nätlinne. Och håret sticker ut.. Det e jätte sexigt.. haha. Tänk en gammal gubbe, där man kan göra mittbena med hans brösthår. Gud va vi fnittrade åt de.. haha! Jag lovar de e sexigt! Alla håller säkert med. ;)
Men nu ska jag gå och titta på Idol, Natelie ska sjunga idag. Och hon kmr juh från Bålsta! Och har gått i samma skola som mej, jag och Amarisa avgudade henne!! Haha!
Those were the times!
See ya´ll

                                                                             Mickiz

I just wanna cry, but instead I laugh. I can´t be normal?

Så sitter man här framför datan o tråkar som vanligt. Jag känner mej ovanligt deprimerad. De kan juh alltid vara för att jag kom på delad 6:e plats igår på junior handling. O 6:e plats va typ sista plats. Så med ett sammanfattande ord så - jag kom sist. Och jag gillar inte att kma sist.
Somnade me valpen i famnen igår kväll. Men vaknade är valpen skulle åka hem. Så då gick jag och skulle titta på Sweet homa alabama men självklart så hann jag bara se typ 5 minuter innan jag sov så skönt.
Så nu sitter jag här och ahr ingen lust att göra nåt alls. one tree hill börjar inte förrän 17.40 o klockan 17.10 börjar ska du säga! Så det är väl mina höjdpunkter idag. Och mamma ska baka, så jag ska typ bli fetare oxå. Men sen ska jag göra lite samhällskunskap läxa. Eriks lektioner är krångliga. Har prv på torsdag, och kan typ inte ett skit. Ska ha ett stort prov på Valet. Usch :/
Inte precis min specialitet. Men men. 
Känner mej väldigt ensam här. Önskar att "nån" va här.. 
                                  See ya´ll 
                                                                           Mickiz

Mm..

Her I am. Jag fick då inte jobbet.. Men det gör inte så mkt.. Jag får juh mer fritid nu. Så.. aa.
Men i skolan.. Daamn va vi går o spanar..
Och idag var de skolval. haha, jag rösta på centerpartiet. Tkt de verkade bra. Men aa, man vet aldrig.
Och Annica va sjuk idag, de va MKT tystare, så mkt säger jag bara. Och en sak, När Paulina säger 10 minuter så menar hon egentligen 55 min..
Imorn e vi lediga. Guud så skönt, men då ser vi inge snyggingar, och då menar jag några speciella.. haha.
Jag skulle kunna skriva deras namn här, för de skulle ändå inte läsa de, eftersom de inte vet att jag finns. Men jag vet inte ens deras namn, så de blir lite prob.. haha
Så aa, måste få de att se oss, elr hur Ellie?!

 Vi kanske inte får de vi vill ha, men han tröstar oss iaf lite, med sin underbara kropp, och ansiktet förstås.
Och haha, de som har känt mej länge som läser de här kmr inte tro på mej, men haha, Jag och Ellie och Paulina och Annica ska träna på central badet nästa vecka, haha!! Med instruktös, och jag och Ellie fick en kille, hoppas bara att han inte e snygg, för då tänker inte jag träna.. haha!!
 Vi träna? Hur kmr de gå?
                                                         Pussar

lastnight it wasn´t the ladies night

Hallo på de få som läser min blogg.  Så var jag då på experience igår, elr aa Club Zebra som vissa säger.
Jävlar va kul jag hade, jag badade inte bara i skum utan oxå ett killbad. Jag va helt nöjd, elr inte riktigt helt nöjd. Hahaha, killarna kom inte fram o dansa med mej, de va lite jobbigt. De va typ mest taffsningar när de gick förbi. Men Ellie blev iaf nöjd. Jag o Annica blev Äcklad, o de blev nog Jenny, Viktoria, Lisa o va hon nu hette me. Men jävla länge man fick stå i kön då, i 1½ timme stod vi i kön. Kom till kön runt 9, kom in 20 i 11 o gick hem typ kvart i 2. Men jag lovar Ellie va nöjd, men han va typ skit ful. hahahah. Vi sprang runt o leta efter Ellie när vi skulle hem, vi trodde hon hade gått in på toan men hon stod o dansa mellan typ 2 killar i skummet.
Och man typ drunknade i skummet, iaf om man va lika kort som mej. De va inte de roligaste, o varje gång Annica o Ellie sa Mickiz kom vi går o skulle ta tag i mej så drog de ner min tröja, som tur var så va de så mörkt så ingen aåg nog.. men ändå. O sminket rann. Annica såg ut som en jag vet inte vad. haha. mascara överallt. Och jag undrar vrf de stod o delade ut red bull i slutet. Det e en bra fråga.. haha! Jag skulle iaf sova då. Elr de blev inte så men ändå.
O Annica du ba stod o glodde när jag kramade honom. Hahahah. Förvånad?
Aja, kort slutfattat, de va skit kul, kan inte riktigt bestämma mej vilket som va roligast, de här elr balen. Men aa, balen va sorglig de va inte de här.
Ojuste, jag kan inte prata typ, min röst e typ små viskningar. Men jag avstår från att prata(Förvånade?)

Men nu ska jag gå o se när vi ska äta. Är hungrig som en varg..
               Pussasr på dej som läser..  ;)

Första tjejkvällen av många<3

Igår hade vi den första tjejkvällen av många.. VI skrattade typ hela kvällen igenom..
Vi skulle egentligen tittat på filmer, men de blev de inge me. Istället satt vi o skratta fram till 8.
Sen gick vi in o satt på Dirty Dancing 2.. Men ingen titta.. Vi satt bara o skratt igen. O dregla för att Javier i filmen e så snygg <3
 Kvällen började me att Annica o Paulina kmr me bussen runt 5 på kvällen. Så jag går och möter de..
Självklart så krm de där gåendes på vägen o skrattar( som vanligt) de e inte många gånger om dagen som vi är allvarliga.. haha :D
Sen går vi hem till mej, o de går o frågar mej vilket hus som är mitt o pekar på alla.. - E de ditt?
Tills slut kom vi fram.. o gick "rundan" inte så intressant precis haha.
Sen kmr Ellie, o mina föräldrar åker.. Så vi ska göra mat.. Men självklart så gör vi inte de.. uta vi sätter på musik o larvar oss o pratar om pojkar i skolan.. De e vårat favorit ämne..
Men tillslut gör vi klart maten.. Fast vi inte va spec hungriga. Efter massa godis..
Vi elr snarare jag gjorde Sallad me fetaost o egentligen kräft stjärtar men Paulina va en fegis.. haha. Vågade inte smaka.. Men sen åt vi.. o satt därute.
Sen efter några timmars skratt så åkte Paulina o Annica hem med 22.56 bussen.
Jag har aldrig träffat nån som du Paulina. haha, vi skulle prompt dra ner persiennerna.. För de kunde juh stå nån där o titta på oss.. Och jag skulle gå ner i källaren o titta om de stod nån där nere.
Och sen när de ska åka så varje gång de åker förbi en bil så gömmer sej lilla Paulina bakom mej..
Vet du hur söt du e.. haha!
Tillslut åker de, o jag o Ellie går tillbaka till huset o lägger oss framför TV:n o pratar..
Sen går vi o lägger oss..

Hm, de va den kvällen och jag ahde skit roligt..
På fredag blir de Experience..  Vi ska "dansa" men eftersom ingen av oss kan dansa så blir de intressant.. De blir nog mer hoppande o skrattande.. Fast då blir vi fler tjejer. Då blir de:
Jag, Ellie, Annica, Jenny, Jennys tvilling syster( vet itne om de ska gå me oss, hoppas de), Emelie, Mintra, Mintras pojkvän o tillslut vet jag inte om Paulina ska me, hon har inte bestämt sej.

Men innan Fredag händer de mkt grejer.. Skolan som vanligt, Tisdag ska jag på anställnings intervju, torsdag ska jag träffa min flöjt lärare. Och sen slutligen på fredag ska jag ha konditions test direkt på morgonen(ja , jag längtar.. INTE!!)
och sen efter skolan åker vi hem till Annica o fixar oss, åker på experience o sen åker jag hem till Annica o sover där..
 We are the greatest
 Vi skrattar som galningar

 Men nu ska jag gå o dusha o krulla håret.. Men De som läser min blogg typ 2 personer elr nåt.. Pussar på er <3

Förlovad, Gravid och Lycklig

Mitt namn är Mikaela. Jag är 22 år och sambo med min fästman Johan. Den 15e december ska vi ha vårat första barn. Det här är mina tankar och mitt liv.

RSS 2.0