110331

Inte alls krångligt.. inte många som lyckas spärra sin internetkod till banken en vanlig torsdagskväll som denna.. ^^ Men men, får en ny kod i början av veckan.. hehe, sånt som händer ibland!

Annars är det inte så mkt som hänt, sitter och tittar på Sveriges värsta bilförare, har precis pratat i telefonen med en väldigt trevlig dam på nordeas kundtjänst ^^

Imorgon är det fredag, vi åker till Thuns efter jobbet, och sen blir det bara mys! Jobbar lördag 9.30-18.30, roligt men jobbigt! Efter blir det inflyttnignsfest/födelsedagsfirande på kvällen :)

Men nu ska jag snart duscha och sen hugga av mitt huvud så jag slipper hosta sönder mej inatt ^^

110330

Gud så skönt! Har precis beställt nya geléer, nya tippar, nya dekorationer, en massa småttoch gott till naglarna vilket känns otroligt skönt!

Annars har inte så mkt hänt. Har fått ett jobberbjudande som jag har valt att ta, som börjar i juli. så kommer gå en massa roliga kurser nu :)  Vi har även bokat resa till Zakynthos. Skriver inte när, men har gjort det iaf :)

Men sen har inte så mkt roligt hänt faktiskt, jobbar på och står i!

Från död till blond

Usch, idag har verkligen varit en jobbig bakis dag. Jag kan ärligt säga att det är det bästa med att inte vara den partyprinsessa jag var förut längre.

Men har fått en ny hårfärg, så nu är jag ÄNTLIGEN blond igen! :D Lägger upp bild imorgon då jag försökte ta kort nyss men det va alldeles för mörkt. Men är riktigt nöjd, tack kära syster!

Gårdagen förövrigt var sjuukt roligt! Tack Annica och johans kompisar för en rolig kväll! :)

Men nu ska jag titta klart på Solsidan som resten av Sveriges befolkning och sen ska jag faktiskt sova, vi behöver det vi båda!

110320

Usch. Blä. Fyfan.

Så känner jag just nu, men roligt var det!

110319 pt.2

känner mej som en j*vla alkis.. har suttit själv i några timmar nu och druckit.. är ganska så full nu faktiskt.. väntar på annica.

Tonights gonna be a good night

Nu sitter jag hemma, väntar på att annica ska höra av sej så att jag kan dra dit. Johan har åkt till Marcus, jag vill också ta mej iväg nu. Känner mej som en mupp som sitter hemma, själv och dricker cider.. :/

Annica, läser du det här så:

SKYYYNDA DEJ!!!!!!

110319

Ja vet sucky uppdatering. Men så blir det ibland. Ligger hemma i sängen, frida, jonas och theo har precis varit här. Fick reda på igår att jag va ledig idag pga bandyfinalen. Tråkigt men skönt på samma gång. Ska dit nästa vecka iaf :)

Men annars så pratade jag och frida om en sak som hade varit sjukt roligt som jag tyvärr inte kan berätta något om. Men hade verkligen varit en dröm som blir sann. Får se hur det blir för då kommer ni definitvt få veta!

Ska ut ikväll också hör och häpna! Ska fira kaisu lite, men ska dit med Annica. Ska till saluhallen, så kom dit så ses vi!

110312

Sitter och myser framför Melodifestivalen ute i Vallskog. Jättemysigt. Har varit en jättebra dag överhuvudtaget. Började med frukost på Scandic. Skulle egentligen blivit Gillet men deras frukost slutade så tidigt så fick bli scandic ist. Men de va gott det med, våfflor, mackor, fil, juice.. mumsfillibabba!

Efter det blev det till att åka till Enköping på överraskningsfest för kära Ewa-Lena! Hon hade inte en aning så vi hoppade upp och sjöng ja må du leva när hon öppnade dörren. Blev jättegod smörgåstårta som Britt hade gjort, fick träffa några släktingar som det var ett tag sen man träffade.. Fick även träffa Johnny, min mormors bror som har jobbat som trollkarl/clown sålänge jag har funnits, så han har alltid varit med på kalas och diverse saker när man gick i skolan. Har dock inte träffat honom sen jag var kanske 10-12 typ så nu mitt i uppträdandet så utbrister han - det är juh ni två juh! och pekar på mej och calle. Så det var lite roligt :)
Lägger upp bilder imorgon, de ligger på johans iphone.

För övrigt så ska jag skaffa nya glasögon. Men ville höra om era åsikter innan, så har faktiskt tagit kort och mejlat när jag var på smart eyes! :)




Vad tycks? :)

110308

Usch, har varit ännu en sjuk dag, hatar verkligen att vara sjuk. Tänk på den tiden när man älskade att vara sjuk, när man då fick vara hemma från skolan och titta på tv hela dagarna.. Nu för tiden blir jag bara rastlös och vill tillbaka till jobbet. Tycker faktiskt om mesta delar av mitt liv nuför tiden, det enda som fattas är en egen lägenhet till mej och johan..

Annars idag har det inte hänt så mkt idag, har kollat på serier bla min älskade pretty little liars.. Alltså jag är helt kär i den serien! När den kommer till Sverige så måste ni kolla på den! Men mår iaf mycket bättre idag, hade feber imorse men den har gått ner nu och jag har inte alls lika ont i halsen, så det är skönt!

Fick höra idag också att några kollegor på dagiset läser min blogg, så hej på er! ;)



110307

Hej. Har varit hemma idag, mår inge vidare så ringde jobbet imorse och sa att jag är hemma sjuk. Har nå otroligt ont i halsen och snoret bara rinner.. Mår fortf inte helt ok men ska försöka mej på att jobba imorgon, kan bara inte vara hemma nu! Hade tänkt blogga tidigare idag, men både vårat internet och tvn har varit nerstängd hela dagen (så valde typ världens sämsta dag att vara sjuk på) så har inte kunnat. Har ist valt att titta på Love and other drugs, som var jättebra! :)

Köpte juh nya produkter i lördags också, och nu har jag juh hunnit använda de iaf i två dagar och än så länge så känns det jättebra, jag känner mej ren när jag använder de :)
Har tagit ledigt från jobbet på lördag, känns jättetråkigt då det är otroligt roligt att åka dit på lördagsmorgnarna och jobba men blir en liten paus men sen är jag igång veckan efter det hoppas jag! :D

Nej, nu ska jag nog sätta på mej några slags kläder så jag ser någorlunda anständig ut när johan kommer hem!

Och om ni vill veta hur det går med flyttplanerna så står det typ stilla.. Känns som jag inte har något annat på hjärnan just nu än att jag bara vill flytta hemifrån, ihop med min johan och vi står i flera köer på en lägenhet men det går typ inte.. :( Så blir lite ledsen men finns egentligen inget jag kan göra åt saken! Så håll tummarna för att det blir någon ledig lägenhet åt oss!


Här är produkterna jag har köpt, känner mej jättenöjd så kanske blir till att utöka och köpa resten av produkterna ;)

110305

Sitter ute i Storvreta, är barnvakt åt Söt-Alva med älsklingen. Vi har precis ätit god mat och ska nu titta på melodifestivalen och mysa. Har vart en bra dag på jobbet, haft några massager och några AB. Dock gick jag miste om en chans att träffa Sopi, fick sen reda på att hon hade varit nere i restaurangen samtidigt som jag var 2 våningar upp på Chic.. suck! Men men..

Köpte med mej 2 produkter hem också som jag tänte testa, Restylane facial cleanser och Restylane Day creme :)

Men nu ska jag mysa med mina två älsklingar!

Förlovad, Gravid och Lycklig

Mitt namn är Mikaela. Jag är 22 år och sambo med min fästman Johan. Den 15e december ska vi ha vårat första barn. Det här är mina tankar och mitt liv.

RSS 2.0