081214

Hej. Har ni haft en bra lucia helg ? Min har varit fullbokad med en massa galna grejer och inte så mkt sömn .. ^^
På fredagen så va jag juh på lucia-bion med Paulina, Janina och Rossi, det va mys, filmerna som visades va: The Yes-man som hade världspremiär, och skulle inte komma på bio i USA förrän om en vecka med Jim Carrey i huvudrollen, och den va asbra ! Shit vad jag skratta asså ! Damn, det är bara att fråga Paulina som jag nu kallar för IngenhumorPaulina som satt och inte ens log. Den andra filmen som visades va Gast en kortfilm som visades på kortfilmsfestivalen, som handlade om spöken, och de spelade in riktiga spöken, den va inge rolig alls ! Satt typ och skrek i en kvart :S Den tredje filmen va Eden Lake en thriller/skräckis som va asäcklig ! Va typ blod, mörda, ännu mera blod, mörda igen, blod .. Usch, mådde så illa när det typ va en halvtimme kvar att jag och Paulina gick och satte oss i lobbyn där det redan satt typ 10 pers för att de hade tyckt den va äcklig. Och den fjärde filmen va Zach and Miri make a porno och den va väl sådär, hade sina moments ibland, men den hade säkert varit roligare om klockan inte hade varit 4 på morgonen och man knappt kunde hålla ögonen öppna ... Men det va en trevlig kväll/natt, tack tjejer

När bion sen va slut runt halv 7 på morgonen så åkte jag och Janina hem och först kunde jag inte somna, för jag såg bara bilder från Eden lake i huvudet så jag sov kanske i 1-1½ timme för sen skulle jag upp och jobba, wie ^^ Var dock förvånansvärt ganska pigg :p

Efter jobbet drog jag hem till Paulina för att göra mej iordning för hennes sista krogkväll för år 2008. Det va väl inte en jätterolig kväll, hade väldigt trevligt sällskap, men jag va så pass trött och blev lite små grinig så jag åkte hem med mami och peter när de kom från Jumkil runt halv 2, då slängde jag mej i sängen och hann sova i typ en halvtimme för att min telefon ringde och det va en något full mr M ^^ puss på dej ! Men sen fortsatte jag sova till halv 12 då det va dags att gå upp, ännu en dag på jobbet väntade.

Och nu sitter jag här, och håller på att skriva klart Affärsturism grej, som jag har prov i imorgon .. Kom även på tidigare idag att jag har prov i Engelska imorgon, men att böckerna ligger i skolan :S Aja, jag får väl plugga på rasterna, det löser sej säkert !

Men nu måste jag fortsätta plugga :P

<3


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Förlovad, Gravid och Lycklig

Mitt namn är Mikaela. Jag är 22 år och sambo med min fästman Johan. Den 15e december ska vi ha vårat första barn. Det här är mina tankar och mitt liv.

RSS 2.0